Aihe

Hallitus on LAISKA - haloo Marin!

Anonyymi

Katsokaa Israelia, siellä koronarokotukset menee kuin juna eteenpäin. Israelin pääministeri soitti Pfizerin johtajalle 17 kertaa, niin johan tuli roketteet. Mutta Marin ei viitsi, ei huvita. Yhä useampi terveydenhuollon ammattilainen suuntaa kritiikkiä hallitusta kohtaan.

Täytyy sanoa näille demareille ja muille vasureille, että he ovat täysiä ääliöitä, jos vielä uskovat Marinin kykyihin johtaa maata. Tärkeintähän hallitukselle on edistää intersektionaalista feminismiä, eli käytännössä marksilaisuutta.

Marin on äärivasemmistolainen.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja kyvytön.

  • Anonyymi

   Marinista ei oikeasti ole johtamaan.

   • Anonyymi

    Rokottamisessa menee ainakin vuosi. Raja vuotaa ja koko ajan tulee maahan uutta koronaa, enemmän mitä kansa kovalla työllä saa tukahdutettua. On vain ajan kysymys milloin korona osuu tuulettimeen


  • Anonyymi

   Minä puolestani kuulin soittaneet 32 miljardia kertaa?

  • Anonyymi

   Rokotteet hankittiin lääkeyhtiö Pfizerilta ja niistä maksettiin ylimääräistä hintaa. Ne olisivat silti voineet jäädä saamatta, jos maan johto olisi pysytellyt istumassa käsiensä päällä tai odotellut muiden hoitavan asian.

   Pääministeri Benjamin Netanjahu on sen sijaan prosessin aikana henkilökohtaisesti puhunut rokotteista Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourlan kanssa 17 eri kertaa.

   Israelin mukaan Netanjahu on saanut useita onnitteluja Euroopan johtajilta, muun muassa Itävallan liittokansleri Sebastian Kurzilta ja Tanskan pääministeri Mette Frederikseniltä.

   Marin ei tee mitään.

  • Anonyymi

   "Suomi kilahti tasan kymmenen kuukautta sitten. Konkurssilain väliaikainen muutos astui voimaan vappuna ja päättyy näillä näkymin tammikuun lopussa. Keväällä meillä saattaa olla käsissämme konkurssiaalto, massatyöttömyys ja kymmeniätuhansia koronasta katkeroituneita ihmisiä vailla uskoa tulevaan. En ole kuullut yhdenkään ministerin kertovan, kuinka tähän tilanteeseen on varauduttu. Olisiko aika kysyä, mitä teemme?"

  • Anonyymi

   Ei olisi pitänyt ottaa ensimmäistäkään mrna-rokotetta.
   Parempi mitä vähemmän, mutta yksikin liikaa.
   Israelissahan on nyt porukkaa alkanu sairastua otettuaan rokotteen. Myös kuolleita tullut.

  • Anonyymi

   Kansa on sen sijaan tyhmää. I rest my case.

  • Anonyymi

   Vaihteeksi asiallinen avaus.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   18909
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   317
   5431
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2927
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   235
   2780