Aihe

Biden vakuuttaa kaatavansa USA:n kansallisen kivääriyhdistyksen, NRA:n

Anonyymi

Amerikkalaisen patriotismin henki on perinteisesti nojannut perustuslain takaamaan aseenkanto-oikeuteen, jonka puolesta toimii USA:n kansallinen kivääriyhdistys NRA. Globalistien valtaan nostama Joe Biden lupaa kaataa NRA:n Valkoisesta talosta käsin.

Ensin he veivät aseenne, sitten he veivät oikeutenne…
USA:n kansallismielisten linnoitus, National Rifle Association eli NRA (Kansallinen kivääriyhdistys), on yhdysvaltalainen vuonna 1871 perustettu ampumaharrastajien etujärjestö.

Uusimmassa provokaatiossa Yhdysvaltojen patriootteja vastaan, Joe Biden lupasi 8.1.2021 ”kukistaa” NRA:n hänen saavuttaessa Valkoisen talon. Bidenin Twitter-tililtä vastattiin Gabby Giffordsille (D-Ariz.), joka oli 14 ihmisen joukossa, jotka loukkaantuivat Jared Lee Loughnerin ampumatilanteessa Tucsonissa vuonna 2011, jolloin kuusi ihmistä kuoli. Giffords oli valitellut kuinka hänen elämänsä ja yhteisönsä ”muuttui ikuisesti”.

”Mutta hyökkäys ei rikkonut minua – tai ihmisiä, joita edustin kongressissa. Tulimme yhteen, muutimme kivun tarkoitukseksi, ja löysimme toiveita toisistamme​​”, hän kirjoitti, ja lisäsi työskentelevänsä ”turvallisemman Amerikan saavuttamiseksi”.

Biden vastasi sanoen:

”Sinnikkyys ja mittaamaton rohkeus innoittavat edelleen minua ja miljoonia muita. Lupaan jatkaa yhteistyötä kanssanne – ja perheiden ja puolestapuhujien kanssa koko maassa – NRA:n voittamiseksi, lopettaaksemme aseväkivallan epidemiamme.”

Kansallisella kivääriyhdistyksellä on yli viisi miljoonaa jäsentä ja järjestön tehtävä on kouluttaa sekä suojella Yhdysvaltain perustuslaillista oikeutta (2. amendment).

UMV-Lehti, 11.1.2021
Lähde: The Epoch Times

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannattaisi varmaan ottaa joku hieman uskottavampi sivusto "uutisen" lähteeksi. Kun siis MV - sivu on edelleenkin varsin vahvasti samaa mediaperhettä kuin RussiaToday eli Venäjän virallinen propagandan levityssivu.

   • Anonyymi

    Kyllähän se minuakin harmittaa että joutuu etsimään laajempaa tietoa vaikkapa sitten MV lehdestä.
    Jokuhan tässä yleisessä mediakentässä silloin mättää.


  • Anonyymi

   Mitä patriotismia sellainen on, kun kansalaiset pelkäävät toisiaan niin, että joutuvat kantamaan asetta mukanaan.

   • Anonyymi

    Se on monikulttuuria. Kun mustia on riittävästi, sinäkin haluaisit aseen. Katso dokumentteja USA:sta, Huumesota, Rajasota, jne, Mustien touhuja tuo huumekauppa, ryöstöt ja väkivalta jenkkilässä. Siellä pitää olla ase, jotta voi puolustautua. Sama suomessa, kun monikulttuuri etenee tarpeeksi.


  • Anonyymi

   Aseella tarkoitettiin suustaladattavaa pistoolia, ei isolippaisia puoliautomaattikivääreitä. Iso ero.

  • Anonyymi

   NRA on toiminut rikollisesti ja tukenut poliitikkoja, jotka tukevat heitä. Se toimii käytännössä vain valtavana rahankeruukoneena. Kerätyt rahat menevät johtajien valtaviin palkkoihin ja palkkioihin ja tietysti myös muun henkilökunnan palkkamenoihin.

  • Anonyymi

   Tällaiset vastuuttomat ulostulot Bideniltä ovat juurikin se syy miksi jenkkilässä ollaan sisällissodan partaalla. Siellä on Demokraattileiri ajanut vastakkainasettelua viimeiset 4 vuotta ja sitä satoa nyt korjataan.

   Demokraatit ovat pelanneet kieroa peliä tehtailemalla virkarikossyytteitä tyhjästä. He ovat masinoineet BLM mellakoita ja herätelleet nukkuvan karhun sitä kautta. Sanokaa minun sanoneen että tämä homma ei oikeasti tule päättymään kovin hyvin.

   Hampaisiin asti aseistautuneet vastakkaiset leirit ovat kaivautuneet poteroihinsa ja ovat valmiina sotaan.

   Onnea Bidenille valitsemallaan tiellä!

   • Anonyymi

    "Tällaiset vastuuttomat ulostulot Bideniltä ovat juurikin se syy miksi jenkkilässä ollaan sisällissodan partaalla. Siellä on Demokraattileiri ajanut vastakkainasettelua viimeiset 4 vuotta ja sitä satoa nyt korjataan."

    Jos joku on tehnyt vastuuttomia ulostuloja, niin se on ollut Trump. Hän on ajanut vastakkainasettelua, ei demokraattipuolue.

    NRA on muuttunut kansalais- ja lobbausjärjestöksi. Ja kuten tässä ketjussa eräs kommentoija kirjoitti "NRA on toiminut rikollisesti ja tukenut poliitikkoja, jotka tukevat heitä". Tästä syystä muun muassa George H.W. Bush aikoinaan erosi NRA:sta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   624
   30396
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   308
   22604
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14131
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11245
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8339