Aihe

Oliko ja onko koronavirus KOSTO vaalipetosvehkeilystä?

Anonyymi

Näin voisi ajatella. Sehän on laboratoriossa tehty bioase. ExCIA:n mukaan Vatikaani ja useat Natomaat olisivat mukana demokraattien vaalipetoshankkeessa, myös Pentagon osittain sekä tietysti perinteinen aseteollisuus. Italia erityisesti oli helisemässä viruksen vuoksi ja mikä mielenkiintoista, Lombardia. Nancy Pelosi on sukuaan Lombardi. Oliko tässä piiloviesti demokraateille ja Nancy Pelosille?

-Just thinking

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mielipiteitä?

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Esitit salaliittoteorian. Salaliittoteorioista keskustelemista varten on oma palstansa, löytyy täältä:

    https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/salaliittoteoria

    Jos media ei tiedota tästä, ei se sitä salaliitoksi tee. Mediahan on nykyään 'vaikuttaja' propagandataho, ei uutisoija.

    Useimmat mediat ovat yksityisomistuksessa ja niillä on ylhäältäpäin saneltu linja. Siksi on aivan järjetöntä luokitella asioita medioiden tai viranomaisten mukaan.

    Ranskalainen hivin löytäjä ja nobelisti on sitä mieltä, että koronavirus on bioase. Vaalipetoksesta puolestaan on lukuisia esimerkkejä. Jos haluat pitäytyä tiukasti roskamedian kannassa, kannattaa kommentoida vaan niiden sivuilla.


  • Anonyymi

   Alan uskoa noihin salaliitto teorioihin. Koko maailman talouskupla puhkeamassa. Piti keksiä joku syy siihen ettei huijarit paljastu. Koneilla luodut rahat ovat ilmaa suurimmaksi osaksi.
   Nyt levitetään koko ajan uutta viirusta ettei rokotteet tehoaisi. Lentokoneista pudotetaan eri virusta eri maanosiin ja aiheutetaan suurta kuolleisuutta.

   • Anonyymi

    Tuollaisista väitteistä on koko ajan varsin eloisaa keskustelua tuolla salaliittoteoria - palstalla. Kannattaa käydä tutustumassa. Et ole ainoa asiasta huolestunut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuollaisista väitteistä on koko ajan varsin eloisaa keskustelua tuolla salaliittoteoria - palstalla. Kannattaa käydä tutustumassa. Et ole ainoa asiasta huolestunut.

    En nähnyt siellä yhtään tällaista väitettä.

    EU:n loisiva byrokratia haluaa Usan resurssit apuun mahdollista Turkin ja Venäjän hyökkäystä vastaan. Usan kansa eli jenkit eivät halua tuhlata varojaan ja köyhdyttää omaa maataan EU:n loiseläjien vuoksi. Tai loputtomien laittomien siirtolaisten vuoksi.

    Usan aseteollisuus puolestaan haluaa voittoa, joten tässä on vain eturistiriita, jota on yritetty peittää vaalipetoksella.


  • Anonyymi

   Kyllä se paljastuu hidasälyisillekin miten teitä narrataan koko maailman median voimin. Ajatelkaa omilla aivoillanne kun teille on sellaiset annettu. Älkää olko lampaita jotka menevät isoimmasti määkivän perässä vaikka surman suuhun.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   354
   4167
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3086
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1629