Aihe

Harmaa, helluntailainen kaamos päättyi...

Anonyymi

... alkoi valoisa, kristillinen ja luminen talvi! ❄

Kun avasin äsken ikkunanverhot, ulkoilma yllätti: Stadissahan on tänä aamuna (lähes) yhtä paljon lunta kuin pohjoisen Suomen aavoilla jänkhillä!

Suosittelen Lapin matkailua, mutta myös asiallista käytöstä siellä.

Joillain, myös huonotapaisten nousukkaiden suosimilla hiihtokeskuksilla ovat - mediatietojen mukaan - moukat kuulemma mellastelleet, ellelleet kuin... Edes eläimet, siatkaan, eivät elä kuin suomalainen ryyppyväki, joka saanut hiukan hynää taskuihinsa! Voisi sanoa: jotkut - ehkä "etelän immeiset, lantalaiset?" - jopa rasistisesti esittävät muka herraa Pohjolassa, sinne mennessään eivät kunnioita Lapin omaa väkeä. Herroilla sitäpaitsi on yleensä hyvät, sivistyneet ja hillityt käytöstavat, toisin kuin esim. äärivassarilla, päästessään hetkeksi toteuttamaan haaveitaan ja kuvitelmiaan omasta "herruudestaan". Tässä se monen "sosialistin" todellinen olemus nähdään!

Itselläni oli äärettömän hauska ja mukava reissu. Vähäisestä varallisuudestani huolimatta, joka päivän aiotut tekemiset etukäteen kalenteriin hyvin suunniteltuina, onnistuin kokemaan paljon. Ihan vain turistina ihailemassa lumen paljoutta, talvea Pohjolassa ja osallistumalla paikalliseen kulttuuriin.

Elämässä pitää uskaltaa. Myös uskonasioissa. Olla aidosti oma itsensä, ei oman uskonsa kieltäen hissutella ja piileskellä, myötäillä muita, vaan rohkeasti tuoda myös uskonsa julki.

Tämä on eräänlaista elämän aktivismia, jopa (hyvällä tavalla) anarkiaa. Sillä anarkiaa, oman elämänsä, uskonsa ja haaveidensa toteuttamista on monenlaista, Tässä oman elämänsä ja uskonsakin toteutuksessaan tulee kunnioittaa itseään ja samalla myös muita.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    303
    20177
   2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

    Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
    Kotimaiset julkkisjuorut
    328
    5871
   3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    300
    3378