Täysin selvää, Ohisalo "ohjeistanut" Supoa

Anonyymi

että kerrotte äärioikeistosta ensin, sitten jihadisteista, mutta äärivasemmistosta ette sanaakaan. Ja Supon pitää noudattaa ohjeistusta, tai voi palli heilua.

On päivänselvää, että ääri-muslimit ovat se todellinen ongelma, heidän todellista määräänsä ei kukaan täällä edes tiedä. Ei Supokaan tiedä mitä moskeijoissa saarnataan, ja jihadistit ovat hyvin verkostuneita.

Tällä äärioikeistohöpötyksellä koitetaan selvästi viedä fokusta pois siitä, että hallituksen toiminta on ollut surkeaa sähellystä. Koronarokotukset takkuaa pahasti, kun Marin ei ole viitsinyt lobata, kuten Israelin pääministeri teki, ja sai rokotteet.

Marin ja Ohisalo eivät ole päteviä, heille tärkeintä on intersektionaalinen feminismi.

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ohjeistusta ääriliikkeestä.

      • Anonyymi

        Mutta ei elokapinasta.


    • Anonyymi

      Kun Ohisalo saa nimitetyksi Supoon uuden oman vihreän päällikkönsä, niin ei enää tarvi ohjeistaa niin paljoa. Ohjeet tulee uudelta päälliköltä luonnostaan Ohisalon haluamalla tavalla.

      • Anonyymi

        Näin ei sais päästä käymään.


    • Anonyymi

      Niinhän se on ollut aina. Turun terroristikin pääsi tappamaan, kun virkavalta etsi syyllisiä vain äärioikeistosta ja suomalaisista ns. rasisteista. VOK:n väki yritti varoittaa vaarallisesta marokkolaisesta, mutta heitä ei kuunneltu, niinpä marokkolainen pääsi tekemään vapaasti terroritappamiset.

      Vähätellään ja vähätellään.. Pitäisi olla ennenviisas eikä jälkiviisas.

    • Anonyymi

      Kuntavaalit tulossa ja persut aina vaan gallupeissa kärjessä.
      Kevääseen asti saadaan kuulla vain äärioikeistosta ja kuinka se saadaan laitettua persujen syyksi. Yhdysvaltojen tapahtumatkin kummasti saatu persujen syyksi.

      Sitä kun järjen köyhyydessä ja kansalaisia vain tyhmänä vaalikarjana pidetyt kuvittelee saavansa puolueensa kannatuksen nousevan persuja haukkumalla.

      • Anonyymi

        Kansa näkee kusetuksen läpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansa näkee kusetuksen läpi.

        Näin on onneksi! MT-tenttiä joku kommentoi Halla-ahon kehonkieltä, muttei kuunnellut hänen sanomaansa! Amerikan tapahtumat eivät ole vertailukelpoisia tänne! Suurin uhka meillä ovat jihadistit, joita vihreät kärräämässä vielä lisää! Emma Karin faija on tuomittu rikollinen; ei kai omena kauas putoa puusta! Haavisto luonnevikainen homo, joka takertunut valtaan vaikka Trumpia moittii!Sinnemäki vääntelee naamaansa,kun ei saa sanomaansa ulos! Ohisalo on itse pääpiru entisen köyhyyden katkeroittama!


    • Anonyymi

      Ei pidä ajatella pienellä päällä itselleen liian isoja ajatuksia.

    • Anonyymi

      Kyllä voimakas epäily supon miestä kohtaan nousi, kun kertoi supolla olevan n 390 seurattavaa. Ovat kuulemma kaikki joko isis-väkeä tai sitten jotain äärioikeistolaisia.

      Ei ainuttakaan anarkistia tai muuta viherpunaista äärivasemmistoa edustavaa?

      Taitaa tuolla lausunnon antajalla olla demarien jäsenkirja ja Ohisalon tiukka ohjeistus, miten sanat tulee asetella?

      • Anonyymi

        Hallitukseen ei voi todellakaan voi luottaa. Toimii kaikessa tolkun kansaa vastaan.


      • Anonyymi

        Niin, mihin ihmeeseen äärivasemmisto on äkkiä kadonnut?


    • Anonyymi

      Demokratia? Tarkoittaako demokratia, että enemmistön äänillä on oikeutus toteuttaa omaa yhteiskunnallista agendaansa ja hallita yhteiskuntia?

      No okei, entä kuuluuko demokratiaan, että vallassa olevaa demokraattisesti voittanutta presidenttiä ja hallintoa vastaan ei hyökätä? Entä Trumpin tapauksessa, jossa oikeuden päätöksellä todettiin, että neljä vuotta tehty tahallinen hallinnon kiusaaminen ja leimaaminen ja jahtaus Trumpia kohtaan todettiin perättömäksi ja aiheettomaksi. Oliko kysymyksessä siis kapina ja kumouksellista toimintaa julkista demokraattista hallintoa vastaan?

      Entä Puolassa, jossa enemmistö päätti, ettei aborttia hyväksytä. Oliko päätös demokraattinen ja siis sitä on kunnioitettava ja sen mukaan elettävä kyseenalaistamatta. Että sitä vastaan mellakointi on kumouksellista toimintaa? Vai kääntyykö demokratiatulkinta tuossa päinvastaista toimintaa ja siksi demokratiaperiaatteen mukainen?

      Jos kansasta ylivoimainen enemmistö kannattaa kirkkoa ja Luterilaista uskoa Suomessa, onko demokratian nimissä enemmistöllä päätösvalta ja kirkkoa vastaan kapinointi kapinointia ja kumouksellista toimintaa olemassa olevaa demokraattista valtajärjestystä vastaan.

      Nuo esimerkit kertovat siitä todellisuudesta, jossa demokratia tarkoittaa milloin mitäkin, sen mukaan mitä henkilö kannattaa.

      Ihmisiä nimitellään, panetellaan, halvennetaan, jollei hän tai jokin ryhmä kannata uuspakanallista ja manipuloitua totuustulkintaa, jossa oikeus on kafkamainen prosessuaalinen, eli tarkoituksenmukainen tulkinta todellisuudesta siten, että vain uusateistit ja sitä liehittelevät totuudet ovat sallittuja.

      Näennäisaseeksi on otettu "tiede", eli "kvasi" -tieteen nimissä väitetään todeksi mitä tahansa. Nimittelyjen ja osatotuuksien tai valheiden taakse muka viisaaksi asettuen muita ylemmäs, diskriminoidaan ja tehdään kaikki muiden kuin uuspakanallisten ajatusmallien kannattajat arvottomiksi julkisen median manöövereissä.
      Kuinka ollakaan, vaikka enemmistö uskoo Jumalaan ja ovat kirkon jäseniä ainakin muualla sivityneissä maissa, ja suomessakin valtaosa kuuluu kirkkoon, silloin demokratia ei olekaan enää kannatuskysymys ja enemmistökysymys. Aletaan demokratian nimen varjolla ajaa alas kaikkea sitä, mikä aikaisemmin on pidetty pyhänä ja arvokkaana.

      Mikä siis on oikeasti domokratia??? Milloin enemmistö on demokratiaa ja siis vallalla demokraattisen maan valtakoneistoja ohjaamassa, määrittämässä ja tulkinnoissa.

      • Anonyymi

        Poliiseille laittoi tiedotus kiellon. Siihen loppui puukotukset ja koulutappelut ?


    • Anonyymi

      388 ISIS ihailijaa ja 2 reppanaa kännissä huutelijaa.

    • Anonyymi

      Ohisalo on takuulla sanonut Supolle, että mistä kerrotte.

    • Anonyymi

      Ohisalo on äärivasemmistolainen.

      • Anonyymi

        Ohisalo romahduttanut lausunnoillaan lopullisesti vihreiden kannatuksen! Eikä osaa edes hävetä, kun pyytää Halla-aholta tuomiota Usa:n tapahtumista! Miten Suomessa voi olla älykääpiö sisäministerinä!!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohisalo romahduttanut lausunnoillaan lopullisesti vihreiden kannatuksen! Eikä osaa edes hävetä, kun pyytää Halla-aholta tuomiota Usa:n tapahtumista! Miten Suomessa voi olla älykääpiö sisäministerinä!!?

        Jos on vähänkään mediaa seurannut, niin ei ole voinut välttyä kuulemasta kuinka Halla-aho on tuominnut Washingtonin rähinöinnin useampaankin kertaan.

        Silti sisäministerillä on pokkaa väittää julkisesti ettei ole tuominnut, ja esittää salaliittoteorioitaan yhteyksistä persuihin kuin hullun salaliittoteoreetikon karikatyyri.

        Huolestuttavaa ei ole se, että Ohisalo valehtelee. Sillä sen varaanhan hän on poliittisen uransa kaiken aikaa rakentanutkin. Huolestuttavaa on se, että sisäministerinä huseeraa henkilö jonka todellisuudentaju on niin pahasti luhistunut ettei edes tajua kuinka pahasti nolaa itsensä, puolueensa ja hallituksen harhaisilla ja tuskallisen läpinäkyvillä valheillaan.


    • Anonyymi

      Miten tuo lapseton blondi kehtaa?

    • Anonyymi

      Kun katselee Ohisalon kiihkoilevaa esiintymistä, ei ole epäilystäkään etteikö voisi juuri näin ohjeistaa poliisin toimintaa. Poliittinen kiihko voi kulisseissa olla jopa huomattavasti pahempaa, koska julkisessakin esiintymisessä on näin pahasti mopo lähtenyt käsistä.

    • Anonyymi

      Kim Jong-unin sisko putosi valtaeliitistä – onko Pohjois-Koreassa käynnissä uusi puhdistus?

    • Anonyymi

      Uskottavuus katoaa, jos poliisi ei lausunnoissaan uhkakuvista, mainitse julkisesti myös äärivasemmistoa, koska kuitenkin äärivasemmistokin on tarkkailussa. Mikä on syy, että tämä on uhkakuvista jäänyt mainitsematta.

      • Anonyymi

        Mikä hemmetin äärivasemmisto? Suomessa on ainoastaan kourallinen jotain 80 vuotiaita kommunisteja.


    • Anonyymi

      KRP ja supo pitäisi olla politiikasta vapaita muutoin uskottavuus kärsii?

    • Anonyymi

      Että äärivasemmisto olisi sitten äkkiä kadonnut, just joo.

    • Anonyymi

      Sisäministeri joka ei ole suomen kansan asialla.

    • Anonyymi

      Täysin selvää = näin me kaljapöhnässä se persukavereiden kanssa pääteltiin.

    • Anonyymi

      Mutta jos Ohisalo olisi terroristi SUPOn tiedoissa mitä sitten?

    • Anonyymi

      Mitkä muuten Supon resurssit ovat? olen varmaan aika tyhmä mutta tietääkseni Suomessa poliisin kovinta tasoa edustaa karhuryhmä, ja Supo on kyseisiin kavereihin verrattuna pelkkiä vesseleitä.

    • Anonyymi

      Ohisalo, olit heikoin lenkki, hyvästi

    • Anonyymi

      Törkeää toimintaa Ohisalolta

    • Anonyymi

      Mitähän Ohisalosta ajatellaan supossa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe