Aihe

Täysin selvää, Ohisalo "ohjeistanut" Supoa

Anonyymi

että kerrotte äärioikeistosta ensin, sitten jihadisteista, mutta äärivasemmistosta ette sanaakaan. Ja Supon pitää noudattaa ohjeistusta, tai voi palli heilua.

On päivänselvää, että ääri-muslimit ovat se todellinen ongelma, heidän todellista määräänsä ei kukaan täällä edes tiedä. Ei Supokaan tiedä mitä moskeijoissa saarnataan, ja jihadistit ovat hyvin verkostuneita.

Tällä äärioikeistohöpötyksellä koitetaan selvästi viedä fokusta pois siitä, että hallituksen toiminta on ollut surkeaa sähellystä. Koronarokotukset takkuaa pahasti, kun Marin ei ole viitsinyt lobata, kuten Israelin pääministeri teki, ja sai rokotteet.

Marin ja Ohisalo eivät ole päteviä, heille tärkeintä on intersektionaalinen feminismi.

33

97

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ohjeistusta ääriliikkeestä.

   • Anonyymi

    Mutta ei elokapinasta.


  • Anonyymi

   Kun Ohisalo saa nimitetyksi Supoon uuden oman vihreän päällikkönsä, niin ei enää tarvi ohjeistaa niin paljoa. Ohjeet tulee uudelta päälliköltä luonnostaan Ohisalon haluamalla tavalla.

   • Anonyymi

    Näin ei sais päästä käymään.


  • Anonyymi

   Niinhän se on ollut aina. Turun terroristikin pääsi tappamaan, kun virkavalta etsi syyllisiä vain äärioikeistosta ja suomalaisista ns. rasisteista. VOK:n väki yritti varoittaa vaarallisesta marokkolaisesta, mutta heitä ei kuunneltu, niinpä marokkolainen pääsi tekemään vapaasti terroritappamiset.

   Vähätellään ja vähätellään.. Pitäisi olla ennenviisas eikä jälkiviisas.

  • Anonyymi

   Kuntavaalit tulossa ja persut aina vaan gallupeissa kärjessä.
   Kevääseen asti saadaan kuulla vain äärioikeistosta ja kuinka se saadaan laitettua persujen syyksi. Yhdysvaltojen tapahtumatkin kummasti saatu persujen syyksi.

   Sitä kun järjen köyhyydessä ja kansalaisia vain tyhmänä vaalikarjana pidetyt kuvittelee saavansa puolueensa kannatuksen nousevan persuja haukkumalla.

   • Anonyymi

    Kansa näkee kusetuksen läpi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kansa näkee kusetuksen läpi.

    Näin on onneksi! MT-tenttiä joku kommentoi Halla-ahon kehonkieltä, muttei kuunnellut hänen sanomaansa! Amerikan tapahtumat eivät ole vertailukelpoisia tänne! Suurin uhka meillä ovat jihadistit, joita vihreät kärräämässä vielä lisää! Emma Karin faija on tuomittu rikollinen; ei kai omena kauas putoa puusta! Haavisto luonnevikainen homo, joka takertunut valtaan vaikka Trumpia moittii!Sinnemäki vääntelee naamaansa,kun ei saa sanomaansa ulos! Ohisalo on itse pääpiru entisen köyhyyden katkeroittama!


  • Anonyymi

   Ei pidä ajatella pienellä päällä itselleen liian isoja ajatuksia.

  • Anonyymi

   Kyllä voimakas epäily supon miestä kohtaan nousi, kun kertoi supolla olevan n 390 seurattavaa. Ovat kuulemma kaikki joko isis-väkeä tai sitten jotain äärioikeistolaisia.

   Ei ainuttakaan anarkistia tai muuta viherpunaista äärivasemmistoa edustavaa?

   Taitaa tuolla lausunnon antajalla olla demarien jäsenkirja ja Ohisalon tiukka ohjeistus, miten sanat tulee asetella?

   • Anonyymi

    Hallitukseen ei voi todellakaan voi luottaa. Toimii kaikessa tolkun kansaa vastaan.


   • Anonyymi

    Niin, mihin ihmeeseen äärivasemmisto on äkkiä kadonnut?


  • Anonyymi

   Demokratia? Tarkoittaako demokratia, että enemmistön äänillä on oikeutus toteuttaa omaa yhteiskunnallista agendaansa ja hallita yhteiskuntia?

   No okei, entä kuuluuko demokratiaan, että vallassa olevaa demokraattisesti voittanutta presidenttiä ja hallintoa vastaan ei hyökätä? Entä Trumpin tapauksessa, jossa oikeuden päätöksellä todettiin, että neljä vuotta tehty tahallinen hallinnon kiusaaminen ja leimaaminen ja jahtaus Trumpia kohtaan todettiin perättömäksi ja aiheettomaksi. Oliko kysymyksessä siis kapina ja kumouksellista toimintaa julkista demokraattista hallintoa vastaan?

   Entä Puolassa, jossa enemmistö päätti, ettei aborttia hyväksytä. Oliko päätös demokraattinen ja siis sitä on kunnioitettava ja sen mukaan elettävä kyseenalaistamatta. Että sitä vastaan mellakointi on kumouksellista toimintaa? Vai kääntyykö demokratiatulkinta tuossa päinvastaista toimintaa ja siksi demokratiaperiaatteen mukainen?

   Jos kansasta ylivoimainen enemmistö kannattaa kirkkoa ja Luterilaista uskoa Suomessa, onko demokratian nimissä enemmistöllä päätösvalta ja kirkkoa vastaan kapinointi kapinointia ja kumouksellista toimintaa olemassa olevaa demokraattista valtajärjestystä vastaan.

   Nuo esimerkit kertovat siitä todellisuudesta, jossa demokratia tarkoittaa milloin mitäkin, sen mukaan mitä henkilö kannattaa.

   Ihmisiä nimitellään, panetellaan, halvennetaan, jollei hän tai jokin ryhmä kannata uuspakanallista ja manipuloitua totuustulkintaa, jossa oikeus on kafkamainen prosessuaalinen, eli tarkoituksenmukainen tulkinta todellisuudesta siten, että vain uusateistit ja sitä liehittelevät totuudet ovat sallittuja.

   Näennäisaseeksi on otettu "tiede", eli "kvasi" -tieteen nimissä väitetään todeksi mitä tahansa. Nimittelyjen ja osatotuuksien tai valheiden taakse muka viisaaksi asettuen muita ylemmäs, diskriminoidaan ja tehdään kaikki muiden kuin uuspakanallisten ajatusmallien kannattajat arvottomiksi julkisen median manöövereissä.
   Kuinka ollakaan, vaikka enemmistö uskoo Jumalaan ja ovat kirkon jäseniä ainakin muualla sivityneissä maissa, ja suomessakin valtaosa kuuluu kirkkoon, silloin demokratia ei olekaan enää kannatuskysymys ja enemmistökysymys. Aletaan demokratian nimen varjolla ajaa alas kaikkea sitä, mikä aikaisemmin on pidetty pyhänä ja arvokkaana.

   Mikä siis on oikeasti domokratia??? Milloin enemmistö on demokratiaa ja siis vallalla demokraattisen maan valtakoneistoja ohjaamassa, määrittämässä ja tulkinnoissa.

   • Anonyymi

    Poliiseille laittoi tiedotus kiellon. Siihen loppui puukotukset ja koulutappelut ?


  • Anonyymi

   388 ISIS ihailijaa ja 2 reppanaa kännissä huutelijaa.

  • Anonyymi

   Ohisalo on takuulla sanonut Supolle, että mistä kerrotte.

  • Anonyymi

   Ohisalo on äärivasemmistolainen.

   • Anonyymi

    Ohisalo romahduttanut lausunnoillaan lopullisesti vihreiden kannatuksen! Eikä osaa edes hävetä, kun pyytää Halla-aholta tuomiota Usa:n tapahtumista! Miten Suomessa voi olla älykääpiö sisäministerinä!!?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ohisalo romahduttanut lausunnoillaan lopullisesti vihreiden kannatuksen! Eikä osaa edes hävetä, kun pyytää Halla-aholta tuomiota Usa:n tapahtumista! Miten Suomessa voi olla älykääpiö sisäministerinä!!?

    Jos on vähänkään mediaa seurannut, niin ei ole voinut välttyä kuulemasta kuinka Halla-aho on tuominnut Washingtonin rähinöinnin useampaankin kertaan.

    Silti sisäministerillä on pokkaa väittää julkisesti ettei ole tuominnut, ja esittää salaliittoteorioitaan yhteyksistä persuihin kuin hullun salaliittoteoreetikon karikatyyri.

    Huolestuttavaa ei ole se, että Ohisalo valehtelee. Sillä sen varaanhan hän on poliittisen uransa kaiken aikaa rakentanutkin. Huolestuttavaa on se, että sisäministerinä huseeraa henkilö jonka todellisuudentaju on niin pahasti luhistunut ettei edes tajua kuinka pahasti nolaa itsensä, puolueensa ja hallituksen harhaisilla ja tuskallisen läpinäkyvillä valheillaan.


  • Anonyymi

   Miten tuo lapseton blondi kehtaa?

  • Anonyymi

   Kun katselee Ohisalon kiihkoilevaa esiintymistä, ei ole epäilystäkään etteikö voisi juuri näin ohjeistaa poliisin toimintaa. Poliittinen kiihko voi kulisseissa olla jopa huomattavasti pahempaa, koska julkisessakin esiintymisessä on näin pahasti mopo lähtenyt käsistä.

  • Anonyymi

   Kim Jong-unin sisko putosi valtaeliitistä – onko Pohjois-Koreassa käynnissä uusi puhdistus?

  • Anonyymi

   Uskottavuus katoaa, jos poliisi ei lausunnoissaan uhkakuvista, mainitse julkisesti myös äärivasemmistoa, koska kuitenkin äärivasemmistokin on tarkkailussa. Mikä on syy, että tämä on uhkakuvista jäänyt mainitsematta.

   • Anonyymi

    Mikä hemmetin äärivasemmisto? Suomessa on ainoastaan kourallinen jotain 80 vuotiaita kommunisteja.


  • Anonyymi

   KRP ja supo pitäisi olla politiikasta vapaita muutoin uskottavuus kärsii?

  • Anonyymi

   Että äärivasemmisto olisi sitten äkkiä kadonnut, just joo.

  • Anonyymi

   Sisäministeri joka ei ole suomen kansan asialla.

  • Anonyymi

   Täysin selvää = näin me kaljapöhnässä se persukavereiden kanssa pääteltiin.

  • Anonyymi

   Mutta jos Ohisalo olisi terroristi SUPOn tiedoissa mitä sitten?

  • Anonyymi

   Mitkä muuten Supon resurssit ovat? olen varmaan aika tyhmä mutta tietääkseni Suomessa poliisin kovinta tasoa edustaa karhuryhmä, ja Supo on kyseisiin kavereihin verrattuna pelkkiä vesseleitä.

  • Anonyymi

   Ohisalo, olit heikoin lenkki, hyvästi

  • Anonyymi

   Törkeää toimintaa Ohisalolta

  • Anonyymi

   Mitähän Ohisalosta ajatellaan supossa?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   104
   4730