Aihe

Ohi-vihreä pj. Ohisalo VAATII Perussuomalaisia ja Halla-ahoa ....

Anonyymi

TUOMITSEMAAN Yhdysvaltain Capitolin kongressiin tehdyn hyökkäyksen jonka tämä onneton mielensä pahoittaja M. Ohisalo toteaa olleen VALLANKAAPPAUS YRITYS Trumpin leiriläisten mielenilmauksen tapahduttua!

Tämä onneton asemaansa väärin käyttävä 'evakon laps' ei julista kuitenkaan muden puolueiden "tuomion julistusta" Suomen tasavallan puolueissa!
Missä on siis hallituspuolueiden "tuomio" ja kaikkien muiden samalla?

Suomen puolueilla ja äänestäjillä ei ole mitään valtaa olla mitään mieltä yli kansallisesti Usan mellakoista tai valitusta presidentin toimista!

Ovatko Viher Ohisalo ja kumppanit myös Ka-kon Orpous ihan järjissään enää vai mikä heitä vaivaa lopultakin kun kannatus laskussa ei se ole kansan vika?
_______________!!!
"Tunteet nousivat pintaan – Halla-aho ja Ohisalo ottivat tiukasti yhteen MT:n tentissä
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e1c76d73-55a2-4bbd-ba91-ab5cb0d519a0 _
Tänään 11<1<-21 klo 9:06 (muokattu klo 15:10)
Mukana kuntavaalien puheenjohtajatentissä olivat Halla-aho, Orpo, Saarikko ja Ohisalo.
Perussuomalaisten puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa haastettiin urakalla Maaseudun Tulevaisuuden (MT) puheenjohtajatentissä maanantaina. Asialla olivat kokoomuksen Petteri Orpo, keskustan Annika Saarikko ja vihreiden Maria Ohisalo ja välillä vähän myös tentin juontaja, MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen.

Kovimmat väännöt käytiin Halla-ahon ja Ohisalon välillä, erityisesti kun aiheena olivat USA:n Capitol-kukkulan viimeviikkoiset historialliset tapahtumat ja presidentti Donald Trumpin rooli epäjärjestyksen lietsojana.

– Ei tämä mitätöi niitä poliittisia tavoitteita, joita Trump presidenttinä edisti, Halla-aho sanoi.

Ohisalo: Perussuomalaiset vähättelevät
Ohisalo syytti perussuomalaisia siitä, että nämä haluavat kääntää keskustelun aivan muuhun kuin siihen, mitä Capitol-kukkulalla tapahtui ja sanoi toisaalta ymmärtävänsä sen.

– Meidän pitäisi keskustella siitä, että siellä oli väkivaltainen vallankaappausyritys, josta tulee jatkuvasti lisätietoa.

– Viha, väkivaltaan kannustaminen, valheet, kaikki tämä vuosia jatkunut toiminta. Ei tämä tullut mitenkään yllätyksenä. -- Ihmiset kuvittelevat, että tällä tavalla voidaan haastaa demokraattisesti tehty vaalitulos. Itse pidän tätä erittäin järkyttävänä. Ehkä olen erittäin huolestunut siitä, että olen huomannut, että perussuomalaisten taholta tätä ei ole haluttu tietyllä tavalla...ei ole sanottu, että kaikenlainen terrorismi on tuomittavaa, Ohisalo sanoi.

Halla-ahon mielestä Ohisalon kannattaisi olla sanojensa kanssa hiukan varovainen.

– Kyllähän vallankaappausyritys edellyttää sitä, että on jokin suunnitelma siitä, miten valta kaapataan. Uskooko ministeri Ohisalo, että nämä kongressiin rynnistäneet huligaanit ajattelivat oikeasti, että he saavat vallan käsiinsä valloittamalla tämän talon. Mikä heidän suunnitelmansa Ohisalon mielestä oli? Sekö, että he alkavat sieltä jakaa käskyjä viranomaisille, asevoimille ja että näitä käskyjä totellaan, Halla-aho sanoi.

– Mielestäni tämä on täysin verrattavissa Black lives matter -hulinointiin, josta on aiheutunut valtavaa tuhoa ja ihmisuhreja, Halla-aho jatkoi.

– Jussilta on tainnut mennä ohi se, että siellä oli ammattisotilaita paikalla, Ohisalo kuittasi heti perään.

!!! >>>Orpo sanoi, että Halla-aho edelleen vähättelee Capitol-kukkulan tapahtumien merkitystä.

– Mielestäni se oli järkyttävä, täysin tuomittava. Maailman vanhimman ja vahvimman demokratian presidentti yllyttää protestoimaan vaalitulosta vastaan, mikä johtaa siihen, että ihmisiä kuolee, Orpo sanoi.

– Meillä on samanlaisia esimerkkejä Euroopasta ja viitteitä myös Suomesta. Tähän täytyy puuttua erittäin vakavasti. Kaikkien puolueiden pitää ottaa tämä vakavasti, Orpo jatkoi.

Juontaja kysyi Orpolta, mitkä ovat ne viitteet Suomesta.

– Jos vaikka vilkaisee sosiaaliseen mediaan tai lehtien keskustelupalstoille, niin voimme nähdä aivan samanlaisia puheenvuoroja, joissa kyseenalaistetaan suomalaisia instituutioita, uskoa siihen, että Suomessa asiat perustuvat faktaan ja parhaaseen mahdolliseen tietoon. Ja tällä kylvetään yhteiskuntaan epäluottamusta ja se on erittäin vaarallinen kehitys, Orpo sanoi.

– En ymmärrä minkäänlaista tämän asian hyssyttelyä tai vähättelyä, Orpo jatkoi mainitsematta perussuomalaisia kuitenkaan nimeltä.

Maaseudun Tulevaisuuden puheenjohtajatentin osallistujat.

15

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   milloin ohisalo alkaa noudattaa oikeusvaltioperiaatetta ettei vaalien
   surkeinta häviäjää ----kepua ----- oteta kansallissosialistiseen hallitukseen
   demokratian mukaan voittajat menevät hallitukseen vaikka se natseja kyrsisi

  • Anonyymi

   mellakoinnin etujoukoissa olivat bildenin kommunistit raivaamassa tiet auki

  • Anonyymi

   kyllä on huvittavuuden huippu tuo Ohisalo, naispuolinen Haavisto.

  • Anonyymi

   Vallankaappauksesta puhuminen on jo huono vitsi?

   • Anonyymi

    Ensin aletaan puhua vallankaappauksesta ja terrorismista. Sen jälkeen vaaditaan persuja tuomitsemaan tämä, mitä ei alunperinkään ole ollut edes olemassa. Blm:n mielenosoituksiin verrattavan hulinoinnin ja väkivallan kyllä pystyy tuomitsemaan.


   • Anonyymi

    Kyllä, melkoisen kaukana oltiin EDES yrityksestä vallata maata. Lähinnä milenilmaus, jonka tramp sai masinoitua. Suomalaisten "tuomitsemalla" asia ei miksikään muutu.

    Yhtä "koskettavaa" kuin poliitikkojen suruun osaa ottaminen - ihmisen kuoltua, kyllä sillä omaiset jaksaa pitkään, kun Ohisalo ottaa osaa ....


  • Anonyymi

   Uusi muotivillitys politiikkaan, että puolueet vaatimalla vaativat jotain toisilta puolueilta. Kohta vaaditaan kaikkia samaan muottiin. Pyritäänkö tällä yksipuoluejärjestelmään. Ei puolueiden kuulukaan olla samanmielisiä. Ihmeellistä toistensa syyttelyä.

  • Anonyymi

   Vihreillä on kus ta päässä kautta linjan.

   • Anonyymi

    Vihreät on parhaimmillaan kun voi hoitaa TOISTEN asioita tai peräti toisen maan asioita.

    Oman maan leipäjonot ei huoleta lainkaan - eikä kotimaisen purpeen korvaaminen tuonti hakkeella jne. tosi vihreää mm. louhia materiaaleja vihreiden suosikkiin - sähköauto


  • Anonyymi

   Kyetäänkö muuhun kuin laumana tuomitsemaan.

   Jotakin rotia jo politiikkaan. Ollaan tuomitsemassa muiden valtioiden päämiehiä, heidän poliittisten vastustajiensa toimesta. Syytteitä on heitelty, mutta tuomioita ei ole annettu. Mahtavaa poliitikot, ylpeitä oikeusvaltion päättäjiä. Ollaan kyllä tuomitsemassa muiden valtioiden päämiehiä, mutta täällä eduskunnassa lainvastaisesti toimineelle ministerille annetaan luottamus jatkaa ministerinä!
   Minkälaista mallia te nuorisolle annatte?

   Eikö teitä yhtään hävetä! Jonkinlaisella järjellä varustettu oikeusvaltion poliitikko olisi ensimmäisenä puolustanut niitä kymmeniä/satoja tuhansia mielenosoittajia, jotka eivät olleet mellakassa tai kongressiin tunkeutumisessa osallisina. Mielestänne 74milj. Trumppia äänestäneitä ovat äärioikeistolaisia? Entä keitä silloin Bideniä äänestäneet ovat? Oikeusvaltiossa on kansalla oikeus mielenosoitukseen, sillä hävinneelläkin osapuolella. Kongressiin tunkeutuminen on Yhdysvaltain sisäinen asia ja sen oma oikeuslaitos käsittelee syylliset ( ne jotka tunkeutuivat tarkoituksella) ja tuomiot. Ei vastapuolen poliitikot, media ja vielä vähemmän Suomen. Moniko poliitikko oli tuomitsemassa Sipilän hallituksen aikana mielenosoittajien yrityksen tunkeutua eduskuntaan tai ympäristöaktivistien, jotka kiipesivät tuntikausiksi Eduskunnan pylväisiin. Suora sihti sisälle. Risikko kommentoi heitä; ulkomaalaisiksi ammattilaisiksi. Toiseksi onko somejäteillä valta päättää, kuka saa ja mitä julkaista alustoillaan eli oikeuslaitoksessa valta päättää kuka saa nauttia sananvapautta? Entä Suomessa päättää toimiiko täällä alustat, google?

   Ollaan niin tuomitsemassa. Seuraavaksiko käydään Britanniaa hajottamaan ja alkaa kunnolla Johnssonin mustamaalaus? Kun loukkasi myös EUta eroamalla. Kaikki ei-demokraattiset, ei-oikeusvaltiot ja ei-ihmisoikeuksia kunnioittavat suurvaltiot ja terroristijärjestöt kiittää teitä, ylenviisaudessanne. EU niinkuin Suomen hallituskin osaa kyllä hajottaa, muttei hallita.
   Keskittyisivät hoitamaan Suomen asioita.

  • Anonyymi

   Tuota se pössyttely teettää todellisuuden taju katoaa. Eikö nyt olisi taas , se aika
   Saulin Jyrähtää ja sanoa Suomen ulkomaan politiikka hoitaa ulkoministeri ja presidentti yhdessä ?

  • Anonyymi

   Agganistanissa on ollut vallankaappaus menossa 20 vuotta ja kannan ottoja
   ei mömmöiltä ole kuulunut. Ja uhrit pääosin siviilejä.

   • Anonyymi

    No sehän on islamilainen valtio niin Ohisalo & kumppanit eivät ole vielä keksineet että miten sekin mellakka saataisiin Persujen syyksi, no eiköhän ne vielä jotain keksi.


  • Anonyymi

   Huvittavaa kuinka myös KOKOOMUS-SYÖPÄKASVAIN Orpo raivosi siitä kuinka Suomessa kansa uskaltaa kyseenalaistaa totuuksia joita KOKOOMUS-SYÖVÄN hallussa olevat valtamdiat milloinkin syöttävät. Orpo puhuu vallankäytöstä kuin Kim jong-un. Kaikki jotka ovat hänen ja Kokoomus-SYÖVÄN mielipiteitä vastaan, ovat vaarallisia valehteljoita jotka on vaiennettava.

  • Anonyymi

   VOIHAN VITTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   12881
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   119
   10786
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   544
   8117
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5336
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   263
   4223