Klaukkalassa korona lisääntyy vaan

Anonyymi

Eikö mitenkään voi saada kaikkia aikuisia käyttämään kasvomaskeja? On kolme ryhmää, jotka keekuilevat julkisissa tiloissa, kaupoissa ja kahviloissa itsepäisesti ilman kasvomaskeja. Yksi ryhmä on vanhemmat mies henkilöt, yleensä syrjäytyneen oloiset, toinen ryhmä on duunarimiehet eli raksalaiset, rekkakuskit jne. Kolmatta ryhmää ei viitsi mainita, koska he nauttivat julkisen vallan erityissuojelua ja sen takia tietenkin täysin turha odottaakaan suositusten, säännösten ja lakien noudattamista.

Suomessa on jo tavattu Britanniasta tullutta virusmuunnosta. Se tarkoittaa, että kyseistä virusta maassamme on luultavasti enemmän kuin vain ne diagnostisoidut. Mitä ihmettä pitää tehdä, jotta saadaan kaikki ihmiset kunnioittamaan kasvomaskien käyttösuositusta?

8

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kasvomaskeillako sä luulet et tää maailma pelastuu? Herää jo!

      • Anonyymi

        Pelastuu? Missäs hengenvaarassa tämä maa on. ? Kannattaisi vasemmistotuottoisen roskaviihteen sijaan katsoa säännöllisesti alueuutiset, siis koko Suomen eri alueiden uutiset. Niin huomaisit, että tällä maalla menee oikeasti ihan hyvin. Valtavasti hienoa toimintaa, uusia innovaatioita, tuotanto laadukasta, ihmiset ahkeria ja luotettavia, sosiaalihuolto pitää suht hyvin huolta heikoista, meillä tuotetaan ja syödään laadukasta ruokaa, meillä on valtavan hieno luonto. Eli jos elämä potkii ja kaikki muu on mennyt niin aina voi turvautua luontoon, jossa liikkumalla elämänlaatu kyllä paranee.

        Pitää myös ymmärtää, että maailmassa kaikki on aaltoliikettä, sen näkee niin suurvaltojen noususta ja laskuista kuin yksittäisten ihmisten elämässä.

        Maamme ongelmakohdat ovat viina, huumeet ja että ihmiset ovat sukupolvien ajan priorisoineet kovaa työntekoa ja jättäneet niin oman itsensä kuin omien lastensa henkisen hyvinvoinnin ja arvostamisen toiselle sijalle. Asenne kumpuaa ikävästä kasvatusmallista, jossa lapsia kririsoidaan, nolataan ja jopa simputetaan vanhempien toimesta. Lapsilta vaaditaan ehdotonta kiltteyttä vaikka heidän vanhempansa eivät itsekkään ole kilttejä, päinvastoin. Lasten itsetunto nitistetään jatkuvalla pahatuulisella haukkumisella. Tämä on yksi meidän maamme vai pitäisikö sanoa kansamme suurimpia ja ikävimpiä ongelmakohtia. Jonka seurauksena on valtavadti pahaa oloa ja nuorten itsetuhoisuutta .


      • Anonyymi

        Joo en todellakaan lue mitään vasemmiston vappusatas hömppiä


    • Anonyymi

      Kasvomaskeista ei ole mitään hyötyä.

      • Anonyymi

        Tutkimustiedon mukaan on.
        Ja miksi niitä muuten käytettäisiin sairaaloissa ja on käytetty vuosikymmenten ajan.
        Mutta ilman tutkimustakin on selvä, että ihminen joka puhuu tai yskii levittää pärskeitä ja aerosoleja ympäristöönsä huomattavasti enemmän jos hänellä ei ole kasvojen ja yskimistensä edessä maskia.


    • Anonyymi

      Ihan oikeasti. 13.3. Lauantaina klo 11.00 Mamuttimarkkinat City-Marketissa Klaukkalassa. Parkkihalli tupaten täynnä autoja, kassoilla ihmiset jonossa, ei mitään välejä , kansaa oli kaupassa aivan uskomaton määrä ja arviolta 1/3 osalla ei ollut maskia. No eihän pelkästään sekään, mutta ihmiset ostivat tavaraa ja ruokaa kuin maailmanlopun edellä, kärry tai pari perheillä, lapset mukana ja se jonottaminen kesti. Jos jollakin oli tietämättään brittivariantin muuntovirus tai etelä-afrikkalainen, ei siihen tarvitse kuin n. 4 minuuttia, niin lähellä olevat ovat sairastuttanut muut. (Apteekissa, jossa käväisin, ei ollut kuin kaksi asiakasta.)

      Varmaan kauppias Huusko hieroi käsiään, rahaa tuli ovista ja ikkunoista ja alkuviikon jälkeen koronaan sairastuneita. Kyllä oli onnistuneet Mammutimarkkinat ja kyllä Keskoa tulee kiittää, jos sairastuit koronaan, kun tulit houkutelluksi hulppeilla tarjouksilla ruuhka-aikana kauppaan!

      • Anonyymi

        Onneksi säkin olit siellä paikalla,jotta voit meille täällä kertoa mitä kaupassa oli


      • Anonyymi

        Ei kauppaan tarvitse mennä kun voi tilata tavarat kotiin verkkokaupasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe