Aihe

Trumputtajien ja persujen avulla vedätetään työläiset äänestämään oikeistoporvarit valtaan

Anonyymi

Aika ovela veto. Trumputtajat ja persut ovat äärioikeistoa, joka onnistuu huijaamaan työläisluokan äänestämään porvarit valtaan. Trumputtajien ja persujen avulla näet nimenomaan oikeisto eli USA:ssa republikaanit ja Suomessa kokoomus-kepu pääsevät valtaan. Nämähän ajavat suurpääoman, rikkaiden, elinkeinoelämän ja työnantajien etuja, jotka ovat tavalliselle työläiskansalle, pieneläkeläisille ja työttömille työläisille vastakkaisia toimijoita. Yksinkertaisille ihmisille myydään yksinkertaisilla sanomilla vaihtoehtoista faktaa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Demarien väitetään kasvattavan valtionvelkaa, mutta nimenomaan porvarijohtoiset hallitukset ovat Holkerin hallituksen ajasta Sipilän hallitukseen asti VAIN kasvattaneet Suomen valtionvelkaa noin 105 mrd eurolla. Välissä oli vain yksi pääministeri Paavo Lipponen ja hänen SDP-johtoinen hallituksensa kaksi kautta, joka katkaisi tämä porvarijohtoisten hallitusten velanoton ja laski Suomen valtionvelkaa. Tämä porvarien velanotto siis ILMAN toisen maailmansodan jälkeen pahinta maailmanlaajuista kriisiä koronapandemiaa.

   • Anonyymi

    Kokoomus ja keskustapuolue, kuten myös persut ajavat veroja alas. Italia, Viro ym. kertovat, miten oikeistolainen verojen alennus- ja välttelypolitiikka, jopa veronkiertopolitiikka johtaa velkaantumiseen ja toisten maiden taskuille, joiden sosiaalitukemisella tehdään se mitä kunniallisesti verot eli kunniavelat yhteiskunnalle ja kansalle maksavat vastuulliset maat tekevät itse ja joutuvat jopa oikeistolaisten veronkiertovelkatalouksien maksumiehiksi, koska EU on uusliberalistiglobalistien projekti velkaannuttaa EU-kansallisvaltiot ja saattaa ne myyntikuntoon mm. edesauttamalla ja kannustamalla verojnen välttelyyn. Veronsa kunnialla maksavia maita rangaistaan ja veroja vältteleviä kunniattomia paskiaisia hellitään rehtien maiden maksumieheksi laittamisella.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   380
   4786
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   3719
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   34
   2175
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   2097