Aihe

Miksi suvakit puolustaa Big Techiä? Eikö heidän pitäis alla vasemmistolaisia?

Anonyymi

Tässä ei ole mitään järkeä. Suvakki on muka vasemmistolainen mutta puolustaa maailman suurimpiin yrityksiin kuuluvia yrityksiä ja heidän miljardööri omistajiaan.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suvakit on maanpettureita ja USA:n big technin kätyreitä suomessa. USA:n Big tech kertoo heille mitä Suomalaisten tulee ajatella

  • Anonyymi

   Herätkää!

  • Anonyymi

   Kommarit yrittävät nyt kiistää globaalin kommunismin samalla kun törkeän maanpetoksellisesti juhlivat Bidenia uutena presidenttinään. Bidenista ei koskaan tule suomen presidenttiä. Tuliko selväksi?

  • Anonyymi

   Suomen tietosuojavaltuutettu Anu Talus on sanonut että Googlen ja Applen Appstoreja pitäisi välttää käyttämästä koska ne rikkoo EU:n datasuojadirektiiviä

  • Anonyymi

   Nyt menee joillakin sekaisin sosialismi ja vasemmisto. Radikaaleja uudistuksia vaativat sosialistit ovat toki vasemmistolaisia mutta kaikki vasemmistolaiset eivät ole sosialisteja.

   Ihmiset eivät edes tiedä, mitä sanat oikeisto ja vasemmisto tarkoittavat.

   Niiden merkitys tulee Ranskan vallankumouksen ajoilta, kun radikaaleja yhteiskunnallisia uudistuksia ajavat istuivat parlamentissa vasemmalla ja maltilliset uudistajat oikealla.

   Vasemmistolainen tarkoittaa siis radikaalia yhteiskunnallista uudistajaa. Oikeistolainen tarkoittaa maltillista yhteiskunnallista uudistajaa.

   Nykyään valitettavan monet tällaisissa tapauksissa alkavat sitten aina sopertamaan "Mutta kun minä tarkoitan sillä sanalla..." Kerrassaan surullista on sekä sivistyksen puute että oman tietämättömyyden surkeat peittely-yritykset.

   • Anonyymi

    Kuule ihan turhaa on saivarrella meille marxismin eri vivahde eroista.


  • Anonyymi

   fuhrernet piste org on kaikille tosi natseille

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   495
   5711
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5707
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   4996