Pedonmerkki

Pedonluku ja peto

Roomalaisissa aakkosissa on I= 1 V= 5 X= 10 L= 50 C= 100 D= 500 M= 1000. Alkukirkon ajasta asti on pohdittu pedon nimen lukuarvoa. Kirkkoisä Irenaus esitti noin v. 180 antikristuksen olevan latinalaisen, koska Kreikan sanan lateinos kirjainten lukuarvojen summa on 666. Läpi keskiajan hurskaat odottivatkin antikristuksen nousua Roomasta. Toinen vanha tulkinta on paavin arvonimen ”Jumalan Pojan sijainen (Vicaruius Filii Dei) jonka lukuarvojen summa on myös 666. Ihmisen luku on 6 vailla täydellisyyttä ja 7 on täydellisyys Jumalan luku. Jolloin 666 on epätäydellisyyden luku Kristuksen luku on gematrian mukaan 777 (=3X 7 X 37) jolloin 666 on Kristuksen tilalle pyrkivän epäonisstujan luku. Voimme olla rauhassa, sillä pedonmerkki on ollut jo olemassa ei enään tule. Joten ei mikään siru tai korona rokote tule olemaan pedonmerkki. Pitää ottaa otsaansa tai oikeaan käteen. Tämäkin on kuvakieltä. Otsa on Vanhan Testamentin järjen, ylpeyden ja röyhkeyden vertauskuvaa kuten meillekin sanotaan, että onko otsaa. Vastaavasti oikea käsi on Vanhan Testamentin tehdä työtä ja suuria tekoja. Se joka luottaa omiin työhönsä ja suorituksiin Jumalan armon ja Kristuksen ansion sijasta. Ottaa pedonmerkin. Paavin oppi sopii pedonmerkkiin ja myös helluntalaisten ja Jehovan todistajien ja mormonien oppi on pedonmerkki.

Uskonpuhdistuksen kolme enkeliä

Ensimmäinen enkeli on Martti Luther koko kristikunnan ainoa oikea uskonpuhdistaja. Zingli ja Calvin eivät uudistaneet kristikuntaa, vaan hajottivat järkeisopeillaan uskonpuhdistuksen. Luther toi uudelleen esiin Apostolisen opin paavikunnan lisäysten alta. On vain yksi iankaikkinen Evankeliumi Kristuksen oppi jota Paavali julisti GAL. 1: 8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia toisin kuin me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Luther julisti samaa oppia mitä Paavali. On vain yksi iankaikkinen oppi eikä toista tule.

Portto helakanpunaisen pedon selässä

ILM. 17: 1. Sitten tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,2. hänet, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet."3. Hän vei minut Hengessä erämaahan. Siellä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.4. Nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan sekä koristeltu kullalla, jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa saastaa.

Nainen on puettu rikaan porton asuun punainen purppura- asu kultakorut ja jalokivet sekä kultainen juomamalja kauhistuttavia saastaisuuksia. Rooman asukkaille hyvin tuttu puoli vuosisataa aiemmin elänyt keisari Claudiuksen puoliso Valeria Messalina, josat tuli vuosisadoiksi paheellisuuden ja turmeltuneisuuden symbooli. Näin pakana kirjailijat Juvenalis ja Tacitus kauhistelivat Messalinan elintapaa. Jokainen tajusu naisen edustavan Rooman syvää turmellusta, sillä kuvaus muistuttaa Messlinan tyylistä rappioelämää.

5. Hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti."

6. Näin naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä. Hänet nähdessäni ihmettelin suuresti

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä tämä sekoilu tekee täällä juutalaisuuspalstalla?
      Kaikki tietää ,että 666 tarkoittaa keisari Neroa joka ei ollut kovinkaan kiltti eikä nero.
      Juutalaisuudelle on ollut pahin peto tähän asti Hitler.

      • Anonyymi

        zionisti on nyt hitler,
        arabeille...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        zionisti on nyt hitler,
        arabeille...

        Ehei ole kaikille arabeille. Olet muutaman vuosikymmenen myöhässä politiikassasi.
        Nykyään monet arabimaat ovat tehneet rauhan Israelin kanssa, kun todellinen peto Iran uhkaa ja yrittää valtaan.


    • Anonyymi

      PEDON MERKKI

      ”Se (peto) yllyttää maan päällä asuvia tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi eloon. Se on saanut vallan antaa pedon kuvalle hengen, niin että pedon kuva jopa puhuisi ja saisi aikaan sen, että kaikki ne tapettaisiin, jotka eivät kumarra pedon kuvaa. Se saa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin, niin ettei kukaan voi ostaa eikä myydä paitsi se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Ilm. 13:14-17.
      Ko. tunnusmerkin tai sen vastineen, ”pedon nimen” tai sen luvun ottaminen omaksi merkiksi, on siis eräänlainen ”palkinto” siitä, että ihminen on valinnut puolensa. Emme vielä tiedä, mitä kaikkea ko. merkkiin sisältyy ja mikä tuo merkki on ja mikä on pedon nimen merkki, onko se näkyvä vai jotain muuta. Seurauksena nimen merkin ottamisesta on ikuinen kadotus: ”Heidän vaivansa savu nousee aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän eikä yön lepoa, niillä jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.” Ilm. 14:11. Siitä voi esittää vain arvailuja. Mutta voimme rukouksessa kysellä asiaan selvyyttä. Nyt lopunaikana tämäkin vaikea asia on aukeneva.

      Raamatussa on mainintoja näkyvästi merkityistä ihmisistä:
      ”Sitten Herra pani Kainiin merkin, ettei kukaan, joka hänet kohtaa, tappaisi häntä.” 1 Moos. 4:15. Merkki oli silloisessa maailmassa kaikkien nähtävissä.
      Myös ympärileikkaus oli näkyvä liiton merkki juutalaisten lihassa. 1 Moos. 17:10-14.
      Veri oli henkivaltoihin asti näkyvä merkki suojana tuhoojaenkeliä vastaan Egyptistä lähdön aikaan. 2 Moos. 12:12,13. 13:9.

      Näkymätön merkki:
      Jumalan Sanan opetuksissa pysyminen on merkki: ”Olkoon tämä säädös kuin merkki kädessäsi ja muistutus otsallasi, että Herran opetus olisi suussasi, sillä Herra vei sinut väkevällä kädellä pois Egyptistä. … Ja se olkoon kuinmerkki kädessäsi ja muistutusotsallasisiitä, että Herra vei meidät väkevällä kädellä pois Egyptistä.” 2.Moos 13:9,16. Vertaa Ilm. 13:16.
      Totuuden mukaan eläminen on tosin näkyvissä elämäntapana. ”Kiitos Jumalalle, joka aina kuljettaa meitä Kristuksen voittosaatossa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi Hänen tuntemisensa tuoksun! Mehän olemme Kristuksen tuoksu Jumalalle niin pelastuvien kuin kadotukseen joutuvienkin joukossa.” 2Kor. 2:14,15. ”Me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki.” 2 Kor. 3:18. Näin Kristuksen kirkkauden evankeliumi levittää valoaan. 2 Kor. 4:6. ”.. että myös Jeesuksen elämä tulisi meidän ruumiissamme näkyviin.” 2 Kor. 4:10.
      Jumalan nimi on pelastuneiden otsissa. Ilm. 22:4. Se saattaisi kuvata otsan takana olevaa ajatusmaailmaamme, jossa ”näkyy”, että olemme tulleet täyteen ”Jumalan kaikkea täyteyttä”. Efes. 3:19. Saman suuntaista ajatusta voisi kuvata Hesekielin tekemä merkki ihmisten otsissa? – ”Kulje läpi kaupungin, läpi Jerusalemin, ja tee merkki niiden miesten otsaan, jotka huokaavat ja valittavat kaikkia iljettäviä tekoja, joita tehdään sen muurien sisällä.” Hes. 9:4. Näiden oikeamielinen murhe vääryydestä merkittiin heidän otsiinsa (2 Kor. 7:10) aivan kuin otsikolla ”tämä on ottanut vastaan rakkauden totuuteen”. 2 Tess. 2:10-12.

      Ihmiset merkkeinä.
      ”Katso, minä ja lapset, jotka Herra on minulle antanut, me olemme Herran Sebaotin merkkeinä ja ihmeinä Israelissa, Hänen, joka asuu Siionin vuorella.” Jes. 8:18.
      Myös jotkut profeetat olivat itsessään merkkejä: ”He ovat ennusmerkin miehiä, sillä katso, minä annan tulla palvelijani Verson.” Sak. 3:8.
      ”Herra antaa teille merkin: neitsyt tulee raskaaksi.” Jes. 7:14. 9:5. Joh. 6:27.

      Ilm. 7. ja 14. luvuissa mainitut 144 tuhatta merkittyä ovat saaneet tunnistusmerkin, joka ”näkyi” vain näkymättömässä maailmassa. Samoin Ilm. 13:16. mainittu pedonmerkki saatttaisi siis olla kuvaannollinen, joka näkyy näkymättömässä maailmassa, henkivalloissa. Joka tapauksessa pedon merkin vastaan ottamista on edeltänyt omantunnon paaduttaminen, merkitseminen ”poltinraudalla”, jonka johdosta heillä ei enää ole omantunnon tuskia, synnintuntoa; ”.. joiden omatunto on merkitty poltinraudalla”. 1 Tim. 4:2. Hebr. 6:4-6. 10:26-31. Näiden ”luopioiden” paatumuksen merkki on siis sydämissä oleva kuollut omatunto. Ef. 6:10-18. Sellaiset ovat itse valinneet tuhonsa tien.

      Näin olemme ottaneet Jumalan merkin ”otsiimme” elämänasenteeksemme, sekä käsiimme kuuliaisuuden teoiksi.

      ”Mutta jos pidätte pahana palvella Herraa, niin valitkaa tänä päivänä, ketä tahdotte palvella: niitä jumaliako, joita teidän isänne palvelivat virran tuolla puolella, vai amorilaisten jumalia, joiden maassa te asutte. Mutta minä ja minun perheeni palvelemme Herraa.”Joos. 24:15.

      • Anonyymi

        Siis Nero, Rooman keisarit ja Hitler ovat jo menneet ja nyt ehkä tulee lisää kauhukiduttajia ja Israelin tuhoajia.


    • Anonyymi

      Olen pitänyt sinua järkimiehenä tähän asti, mutta olen tainnut pettyä pahasti.
      Naatan.

    • Anonyymi

      Pitkä lista merkityistä ihmisistä. Mutta se avasi koko pedonmerkki asian. Ymmärrän nyt, ettei ole mitään mikrosirumerkkiä, joka istutetaan ihmisiin koronarokotteessa.

    • Anonyymi

      Peto ei ole vielä ilmestynyt.
      Naatan.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat tällä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoitat tällä?

        Juuri sitä tarkoitan mitä kirjoitin, että Peto ei ole vielä ilmestynyt.


    • Anonyymi

      "Voimme olla rauhassa, sillä pedonmerkki on ollut jo olemassa ei enään tule. Joten ei mikään siru tai korona rokote tule olemaan pedonmerkki."

      Käyttää itsestään sanaa "me", eli se palstan vakiotrolli, joka huutelee Jumalanvastaisia lauseita ja pilkkaa atesmipalstalla?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe