Aihe

Nyt tutkitaan luotettavuutta

Anonyymi

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000007724460.html

"Neljä kuollutta ihmistä ja yli 50 pidätettynä. Siinä on ensimmäinen saldo tapahtumasta, jossa presidentti Donald Trumpin kannattajat tunkeutuivat sisään kongressirakennukseen. Menossa oli tilaisuus, jonka lopuksi Joe Bidenin vaalivoitto presidentinvaaleissa vahvistetaan."

Kuten huomaatte mustamaalauskampanjan, fakta on, että tunkeutujissa oli myös Bidenin tukemia antifan ja blm jäseniä, mutta sehän ei ole relevantti asia ollenkaan vaan sitä parempaa väkivaltaa.

"Ennen kuin väkijoukko lähti liikkeelle, Trump oli kiihottanut heitä puheessaan, jossa hän toisti tuttuja väitteitään. Vaalit on varastettu, helpolla ei pidä luovuttaa. Osa paikalle kokoontuneista ihmisistä uskoi vakaasti puolustavansa demokratiaa. Samoin he uskoivat, että Trump jatkaa presidenttinä."

Kiihottanut? Jos te idiootit joskus seuraisitte vaikka oikeita tiedoituksia valkoisesta talosta, niin ei tarvitsisi ottaa osaa paskanjauhantaan ja vääristettyyn uutisointiin.
Mutta orjahan tekee, mitä isäntä käskee, eikö vain?

"Kyseessä oli täydellinen demokratian irvikuva. Musta hetki. Painajainen.

Nyt olemme nähneet mitä tapahtuu, kun ihmisille syydetään valheita vuosikausia. Kun valheet esittää riittävän vaikutusvaltainen henkilö – Yhdysvaltain presidentti – osa ihmisistä uskoo. Trump on syytänyt salaliittoteorioita. Puhunut ihan mitä sattuu. Kun media tarkistaa hänen puheidensa faktoja ja toteaa ne vääriksi, vika on mediassa. Fakenews – vääriä uutisia. Älkää uskoko mediaa, uskokaa minua, Trump on julistanut.

Ja osa ihmisistä uskoo."

Täyttä paskaa taas, nyt näemme mitä tapahtuu kun Media syytää valheita vuosikausia ja kirjoittelee tällaisia valhekirjoituksia.
Kun media tarkistelee faktoja? milloin IS on viimeksi tarkistanut faktoja taikka korjannut uutisointiaan? Kyllä vika on todellakin mediassa, ei ole näkynyt tutkivaa journalismia enää vuosiin vaan pelkkää trumpvastaista kampanjaa.
Ja osa ihmisistä uskoo? Totta kai uskoo ennemmin totuutta kuin median paskanjauhantaa. On meillä sentään silmät ja järki tehdä omiakin havaintoja.

"Viimeistään nyt kaikille populisteille ja salaliittoteorioita viljeleville johtajille pitäisi olla selvää, mitä valheiden puhumisesta seuraa. Valheet ja todellisuus törmäävät jossain vaiheessa. Jälki on rumaa ja se saattaa demokratian alennustilaan. Joe Bidenilla on valtava työ, kun hän yrittää yhdistää kansakuntaa. Amerikkalaiset elävät keskenään hyvin erilaisia todellisuuksissa."

Viimeistään nyt näette kuinka media toimii ja syöttää teille mielipiteen kuinka tulee ajatella ja luottaa sokeasti median viljelemiin mielipiteisiin ja valheisiin. Jälki on tosiaan rumaa ja saattaa median alennustilaan. Joe Biden, joka oli tukemassa antifan ja blm mellakoitsijoiden rikoksia, ei todellakaan yritä yhdistää kansakuntaa vaan luo enemmän laittomuutta ja epäjärjestystä.
Todellisuuksia on monia, ja IS todellisuus sekä Bidenin todellisuus on totuudesta kaukana.

Ja onneksi esim IS:lla on isot arkistot tallessa omista uutisistaan, ja kun tulee se hetki, jolloin valhe ja todellisuus kohtaa, niin silloin IS iskee se alennustila.
Odotan innolla, millaisia selityksiä on tulossa kun tämä tapahtuu.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muistamme hyvin BLM Antifa mellakat USA:ssa.

   Ainoa joka vaati LAW & ORDER oli Yhdysvaltain presidentti Trump.
   Ja Trump toimi tilanteen vaatimalla tavalla, kun media oli taas laittomuutta ja epäjärjestystä tukemassa ja huutelemassa, uutisoimassa typeriä valheita ja täten TODISTETUSTI KIIHOTTAMASSA.

   Ja media KEHTAAKIN vielä kirjoittaa tarkistavansa faktoja!

   Ja nytkö media vielä uskoo, että ei olisi ansainnut valemedia nimeä?
   Media on ansainnut ihan itse omilla valeuutisoinneillaan ja kampanijoillaan sen arvonimensä.
   Totuutta media ei kestä ja avoimesti tukee laittomuutta ja epäjärjestystä sekä tosissaan uskoo, että vaalipetos Biden yhdistäisi kansan?
   Joe Biden, joka AVOIMESTI OLI TUKEMASSA LAITTOMUUTTA JA EPÄJÄRJESTYSTÄ, miten tällainen ihminen voisi yhdistää kansan?

   Mutta jatkakaan vaan valheiden levittämistä ja propagandaanne, mitä syvempää kuoppaa kaivatte, sitä syvemmältä itsenne löydätte.

  • Anonyymi

   Paikallisen poliisipäällikön versio tapahtumista antaa kieltämättä hiukan kummallisen kuvan koko tilanteesta. https://www.is.fi/

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eikös nyt ole viisi kuollutta?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   421
   4931
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1813