Aihe

Minusta viikset sopisivat hyvin Halla-aholle

Anonyymi

Miksihän Mestari ei ajele turpavärkkiään niin, että jättäisi ainoastaan pienet ja tarkasti rajatut viikset nenänsä alle? On parrankin kanssa komea mies, mutta turaparran pitäminen on enemmän vasemmistolaisten muhjupäiden hommaa. Viiksissä sen sijaan olisi oikeistolaista tyylikkyyttä ja charmia. Oletteko samaa vai eri mieltä kanssani? Muistetaan sitten pitää keskustelu asialinjalla!

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kai se muotia ole, jihadistiparta 🤣

  • Anonyymi

   Halla-Aho on vetänyt viikseen. 2017 Jussi Halla-ahon salarakas: 8 vuotta kestänyt suhde.
   Hän kertoo lisänneensä kuvan isästä ja lapsesta Facebookiin, koska Halla-aho on toistuvasti ilmoittanut julkisuuteen väärän lapsiluvun.
   Jussista uuden vuoden aikaan tehdyssä lehtihaastattelussa mainittiin lapsiluvuksi neljä. Ensimmäistä kertaa se oli minulle todella vaikea paikka hyväksyä. Olen puhunut hänelle asiasta kuukausien ajan ja toivon, että hän korjaisi lapsiluvun. Äitinä minusta tuntuu todella väärältä, että lapseni ikään kuin kielletään.

  • Anonyymi

   Halla-aho viiksillä näyttäisi ihan Erdoganilta. Se ei tee hyvää puolueen imagolle.

  • Anonyymi

   A.Hiltunen Länsi-Saksa IS tentistä:
   Jussi Halla-aho, kokonaisarvosana 7-

   Seppo Varjus (SV) 6, Mika Lehto (ML) 7, Päivi Lakka (PL) 7

   Asiat

   Kaikki on pielessä. Ihan ihan kaikki. Paitsi minä ehkä. Ja kasvissosekeitto. (SV)

   Löytää totutusti ongelmia, ratkaisuja vähemmän. Joutui selittämään tentin alussa pitkään perussuomalaisten kansanedustajien ja kannattajien asiatonta käytöstä sosiaalisessa mediassa, taisi jäädä neljän muun jauhottamaksi. (ML)

   Ei ollut kuullut perussuomalaisten natseista. Puolue on vain ”kansan syvien rivien” liike, jonka ihmiset eivät pue ajatuksiaan sanoiksi kuin muut. Broilerimankelia Jussin on kuitenkin turha syyttää. EU-maiden raadollisuus käynyt taas ilmi rokotehankinnoissa. (PL)

   Esiintyminen

   Kattoon katselun SM-mies. Ei pysty vieläkään sanomaan ”Timo Soini” irvistämättä. (SV)

   Pyrkii esiintymään vastuullisena puoluejohtajana, ja kehottaa kaikkia toimimaan parlamentaarisin keinoin ja laillisesti. Ei millään lailla paheksu ”räväköitä” puheita, ei näe ongelmia kovassa kielenkäytössä ja henkilöön menevässä arvostelussa. (ML)

   Uskollinen omalle tyylilleen. Vastauksia asiakysymyksiin tulee kuin apteekin hyllyltä ja ajatuksenkulku on kuin ennalta ohjelmoitua. Vitseistä nauraa vain omilleen, jos niitä sattuu kertomaan. (PL)

  • Anonyymi

   Hame sille sopii...

   • Anonyymi

    Tuo oli kyllä kieltämättä aika rajun näköinen kombinaatio. Onko hän Perussuomalaisten ehdokkaana myös tulevissa kunnallisvaaleissa?


  • Anonyymi

   Myöskin voisi opetella tervehdyksen kädenheilautuksella, jollaista puolueessa jo aiemminkin on harrastettu. Se on tyylikäs tervehdys.

  • Anonyymi

   Ei sovi Mestarin kallonmuotoon sekä partakarvojen kasvunmukaiseen ilmeikkääseen mainoskuvaan mitkään viikset. Verratkaa Mestaria Tom of Finlandiin - Touko Laaksoon. Kumpi on miehekkäämmän näköinen ?

   • Anonyymi

    On Jussikin aika seksipakkaus koppalakissa ja kireissä saapashousuissa.


  • Anonyymi

   Haluaakohan Jussi olla Lenin kun samanlaista partaa pitää?

   • Anonyymi

    Lenin oli sentään arjalaisen vaalea jota taas Jussi ei ole. Jussi on tummempaa painosta.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   67
   9832
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   123
   5781
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   492
   5633
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   5259
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   178
   2829