Aihe

FBI pyydystää terroristeja raakalla kädellä

Anonyymi

Suuri osa on jo posessa ja on vain ajan kysymys että supertehokas liittovaltion kasvojentunnistus ohjelma saa selville loputkin. Ei todellakaan pidä aliarvioida FBItä, niillä on ammattitaitoa ja resursseja. Max rangaistus tietääkseni 20 vuotta.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En tiedä sen kummempaa, mutta seurasin televisiosta semmosta sarjaa kun Huumebisnes. Siinä monet diilerit sanoi että paikallisia poliiseja voidaan aina vältellä, mutta jos tänne tulee "Feds" eli just tuo liittovaltion ploliisi Fbi, niin sitten "piru on täysin irti". Ja niitten bisnekset piti hiljentää ainakin hetkeksi.

  • Anonyymi

   Rajavalvonnalla ja FBI:llä on erityiset valtuudet. Esimerkiksi niiden pidättämillä henkilöillä EI ole oikeutta edes siihen elokuvista tuttuun "yhteen puhelinsoittoon".

  • Anonyymi

   fuhrernet piste org on kaikille tosi natseille

  • Anonyymi

   FBI sanoi just että aseellisen kapinan mahdollisuus on kaikissa osavaltiopääkaupungeissa.

  • Anonyymi

   FBI ei ole mikään pölkkypääpoliisi vaan lainvalvonnan huippua koko maailmassa. Enpä haluaisi joutua sen hampaisiin edes syyttömänä.

   • Anonyymi

    Niin mutta eikös fbi olr samasta maasta kuin ne jotka pommitti hirshiman. Eli täysin hulluja?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin mutta eikös fbi olr samasta maasta kuin ne jotka pommitti hirshiman. Eli täysin hulluja?

    Kenen hirsihima on poltettu?


  • Anonyymi

   Aloittaja hihkuu, niin kuin automaattinen kasvojentunnistus olisi hänelle itselleen muka kamalankin suuri ilouutinen.

   Kasvojentunnistus alkaa olla Kiinan lisäksi täysin arkipäivää jo Suomessakin. Kaikki junista tulevat ja Helsingin keskustassa liikkuvat kuvataan ja pyritään tunnistamaan.
   https://yle.fi/uutiset/osasto/news/finnish_police_customs_now_able_to_use_facial_id_tech_but_infrastructure_not_in_place/10818526

   Kun jokaisen kansalaisen olinpaikkaa ja liikkeitä voidaan EU:n ja Valtiovallan puolelta koneellisesti tarkkailla kaikkialla, on kyseinen kansalainen silloin myös melko lailla tarkkaan EU:n ja Valtiovallan armoilla.

   Tavallisilta Hong Kongin asukkailta vietiin valvonnalla jo vapaus Kiinan toimesta. Sama asia voidaan viedä myös Euroopassa, kun eliitti vahtii omaa valtaansa.

   • Anonyymi

    Niin, juuri tästä syystä naamioituminen julkisella paikalla kriminalisoitiin, koska muuten henkilöä ei voi automaattisesti tunnistaa.


   • Anonyymi

    Kyä mun naaman saa tunnistaaa mihinä hyväänsä, vaikka piilokamerassa jos osuu kohoralle.


  • Anonyymi

   Yksityisyys menetetään EU-alueella täydellisesti, seuraavan 15....20 vuoden aikana.

   Joka ikistä liikennevälinettä, ravintolaa ja julkista tilaa valvotaan automaattisilla kasvojentunnistusohjelmilla. Tiedot jäävät ikuisesti talteen, kuten tällä hetkellä jää GSM-puhelimen käyttäjän käyttämien paikallisten tukiasemien tiedot.

   Toki sanotaan, että sitä valvontaa tehdään vain viranomaiskäyttöä varten. Mutta on siellä EU-tason politiikka aina myös takana, ja sitä kautta syntyneet valvonnan kiristämisen vaatimukset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   204
   13469
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13133
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   268
   8475
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   35
   6027
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   207
   3502