Aihe

pankki maailmassa.

Anonyymi

Kummastuttaa nykypankki toiminta. Kun laitat tilille tai nostat tililtä rahaa, kyselevät jopa 20 ja 50e nostosta tai panosta, mistä raha on tullut ja mihkä käytät.

Kun laki sanoo, että 15,000e on määrä vasta kun aletaan rahanpesua epäilemään ja silloin pankki voi tehdä rikosilmoituksen, joten asiakas tässä tapauksessa ei ole velvollinen kertomaan mihkä roponsa käyttää.

Käyttääkö pankkivirkailijat omavaltaista käytöstään ja uteliaisuutta.

7

134

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Pankit ovat velvoitettuja "tuntemaan asiakkaansa". Jos ne eivät valvo, siitä seuraa niille sanktioita.

   "Pankit valvovat asiakkaidensa tilejä ja rahaliikennettä samalla tarkkuudella oli sitten kyseessä miljonääri yritysjohtaja tai pienituloinen eläkeläinen.

   Ei ole mitään tarkkaa rahasummaa, joka saa pankissa hälytyskellot soimaan. Merkityksellistä on poikkeavuus tilin omistajan rahaliikenteessä.

   – Jos havaitsemme jotain poikkeavaa asiakkaan tilillä, asiaa tiedustellaan aina ensin asiakkaalta. Poliisiin ei oteta suoraan yhteyttä."

   https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/588211

   • Anonyymi

    teillä on ihan väärässä pankissa tilit...sori tästä alkaa nyt väittely sulla on siellä ja mulla on siellä.
    no. mulla on ollut kolmessa pankissa tili. kaksi on suurta pankkia kolmas hieman pienempi eli keskisuuri. ei siis yhtään ns.paikallis pankkia kaikkien kanssa mennyt ok..suuret olleet jo 80 luvulta kakarasta asti mutta lopetin ja keskityin tähän keskisuureen ruotsalais nimiseen pankkiin koska tuntuu olevan kaikin puolin vain toiminnoiltaan laadukkain.


  • Anonyymi

   Pankit valvoo kymppejäå ja satasia mutta kun venäläinen oligarkki lähettää satoja miljoonia suomalaisen pankin kautta Kyproksen veroparatiisiin niin pankit ei kysele mitään. Valvojille sitten saadaan kertoa miten satoaj tuhansia valvontakyselyitä on tehty.

   • Anonyymi

    Pankkeja ajetaan konkurssiin ylhäältä järjestetään asiakkaita ulos. Pankkien on kielletty maksamasta korkoa jotta raha siirtyy osake markkinoille. UUSI normaali EU pankki korvaa kohta kaiken rahaliikenteen.


  • No kyselkööt .Jos et ole niitä rahoja varastanut, niin antaa kysellä.

  • Anonyymi

   Vastaan jokaiseen isompaan rahanostoon mitä pankki kyselee että rahat menee viinaan ja naisiin, useimmiten menevätkin. ;-)

  • Anonyymi

   Kannattaa vastata mitä sattuu. Kaveri maksoi vanhan velkansa, löysin kadulta, oli unohtunut auton hansikaslokeroon, myin pebaa, tein taikatempun, sain sedältä tädiltä ja anopilta 36-vuotislahjan (mieluusti monta henkilöä), myin torissa vanhan räsymaton, vaimo antoi 100 euroa että olen hiljaa seuraavan viikon ajan. Jaa mihin ne kuluu/kului: viina, hauskanpito, vedonlyönti, peban pyyhintä, kätkin kesämökin maastoon, vippasin tuntemattomalle, annoin vaimolle rahaa rakkauden sijasta.....mielikuvitushan on tarvittaessa lähes rajaton...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   336
   24636
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14220
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   11631
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   108
   8693
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   545
   5976