Aihe

Sananvapaus on kriisissä!

Anonyymi

tai eihän se nyt tietysti enää mikään uusikaan Uutinen ole. Ollut ongelmissa jo pitemmän aikaa. Viittaan (Voisin Twiitatakkin, kun en ole Trump) :) nyt vain lähinnä siihen mitä USA:ssa tapahtuu juuri nyt. Trumpilta jäädytettiin tilit sekä Twitterissä, että Facebookissa. Se on kyllä mielestäni järkyttävää ottaen huomioon sen, että kyseessä on nyt USA, tuo maailman suurin demokratia ja sananvapauden tyyssija. Eikä joku "banaanivaltio" jossain.

Sitten uusin oli tämä Parler-juttu. Kyse on siis melko uudestakin Twitterin kaltaisesta viestipalvelusta, joka perustettiin syksyllä 2018. Tämä oli minulle aivan uusi. En ollut koskaan kuullutkaan, mutta se antoi Twitteriä paremman sananvapauden yms. No, eihän se kuollut käsittääkseni ole, mutta olisiko tilapäisessä koomassa. (mikähän sekin on?..hmm, no aina tulee alustoja tai ne muuttuvat.)

No joka tapauksessa mihin tämä kaikki on menossa ja mihin tämä kaikki vielä johtaa? Kohta ei saa enää sanoa missään ja mistään mitään. Paitsi ajatuksissaan.

Ymmärrän ja tiedän, että pitää olla toki myöskin Sananvastuuta, että ei sitä nyt ihan villisti kaikkien yksityishenkilöiden tms. nimiä ja yksityisasioita pidä tietenkään lähteä nettin jakelemaan, mutta Asioista pitäisi voida mielestäni puhua ja käydä keskustelua.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    110
    10396
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    100
    3791