Aihe

On upeaa olla persu.

Anonyymi

Galluput kertovat että meitä on joka päivä yhä enemmän. Tottakai, koska yhä useampi suomalainen tajuaa että PS on ainut puolue joka ajaa jokaisen suomalaisen oikeuksia ja etua. Muille puolueille muslimiterroristit ovat tärkeämpiä kuin rehelliset suomalaiset.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaikea käsittää keitä nämä muut ihmiset ovat. Emme toki ole yksi heimo, mutta isossa kuvassa pitäisi pitää Suomalaisten puolta.

   • Anonyymi

    Kyllä Perus On Paras !


  • Anonyymi

   En ole koskaan uskonut äänestämiseen, mutta nyt äänestän persuja koska se toinen osapuoli saattaa koko olemassaolon aivan nurinkuriseksi.
   Homus on muka normaalia, sukupuolia useita ja ihminen muka kasvissyöjä.

   Sitten puhutaan tasa-arvosta ja intersektionaalisesta feminismistä yhtäikaa, ja viimeksimainittu on kauimpana tasa-arvosta kuin mikään muu. Jopa luokkayhteiskunta on tasa-arvoisempi.

   Näiden vihervassarien on vielä helppo riehua, kun on riittävästi työtä tekevää tolkun väkeä, mutta jossain vaiheessa vihervasemmistolainen viha- ja rikkomispolitiikka menee liian pitkälle ja sitten taas veri virtaa, veikkaan niin. Sodat eivät lopu koskaan.

  • Anonyymi

   Tai paremminkin, on upeaa olla täysijärkinen, normaali ja tasapainoinen ihminen ja tämän seurauksena politiikassa ei voi sitoutua muuhun aatteeseen kuin siihen vähiten huonoon, eli perussuomalaisiin. Jos olisi sellainen puolue kuin "viherperussuomalaiset" niin liittyisin välittömästi sen jäseneksi. Se puolue pitäisi kiinni oikeasti merkityksellisistä vihreistä arvoista kuten maahanmuuttopolitiikan käsitteistön täydellinen uudistaminen, maailman väestön määrän vähentäminen, kehitysavun lopettaminen, joukkoliikenteen totaalinen uudistaminen, tiiviimpi asuminen, rahtilaivaliikenteen uudistaminen, politiikkaan pyrkivien ihmisten vähimmäisvaatimukset koulutuksen suhteen, lainsäädännön perusteellinen uudistaminen, ja etc,,,

   • Anonyymi

    Hyviä näkemyksiä nuo kaikki.


  • Anonyymi

   Nyt jo kauhistellaan kun kouluissa on tyttöjä ja poikia. Persuja se on äänestettävä, muuten tässä mennään ihan omituiseen yhteiskuntamalliin.

  • Anonyymi

   Huvittavaa kuinka Suomen tuhoajat palstalla meuhkaavat USA:n tapahtumista ihan kuin kyse olisi Suomen perussuomalaisten järjestämistä asioista rapakon takana. Ei järjen häivää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   158
   7851
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   137
   6224
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   2523
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1721