Aihe

Huhtasaari sai Trumpilta lisää voimaa

Anonyymi

Trump tunnusti osuutensa Capitolin valtaukseen, mutta samalla Trump tosin syytti myös ”Antifan ihmisiä” hyökkäyksestä kongressirakennukseen.
Nyt Laura sai taas uutta voimaa syyttää kommareita.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   kyllä ne valkotakkiset tulee sinutkin hakemaan, oota iha rauhassa

   • Anonyymi

    Pääsenkö yhdessä Lauran kanssa hoitoon? Vastustamme kaikkia kommareita alkaen kokoomuksesta. Myös perussuomalaisissa on salakommareita, kuten Arja Juvonen, joka haluaa laittaa lisää meidän veronmaksajien rahoja vanhusten hoitoon.


  • Anonyymi

   Opetelkaa käytöstapoja. Pitää sanoa Herra Trump

  • Anonyymi

   Mistä tuollaisen "tunnustuksen" olet saanut ?

   • Anonyymi

    Ai mistäkö luin tunnustuksesta? Ensimmäisen uutisen julkaisi Fox News, Trumpettia tukeva uutistoimisto: ” Trump acknowledged he bears some blame for Capitol riot in conversation with McCarthy”.


  • Anonyymi

   No voi vitt... Miksi olla enää persu. Mä en ala!! Meidän persujen surmestari, herra trumpp paljastui siaksi lampaiden vaatteissa. Kauan me persulit uskoimme trumppii.
   Mihin me nyt uskotaan???

  • Anonyymi

   Noooh, heti kun EU:ssa joku keksii jälleen ehdottaa seuraavaa ”koronaelvytyspakettia” tai muuta vastaavantyyppistä operaatiota satojen miljardien kippaamiseksi johonkin hämärään hankkeeseen, saadaan pikavauhtia THL:ltä uudet luvut, joiden mukaan koronatilanne meillä Suomessakin on ”hälyttävästi huonontunut”.

   Kuvaan kuuluu myös, että Yle järjestää ylimääräisen uutislähetyksen tilaisuudesta, jossa Sanna Marin innosta kiljuen julistaa, että Suomi tietenkin lähtee mukaan tähän hankkeeseen ja maksaa sen summan mitä meiltä on pyydetty. Eikä tästä asiasta tarvitse edes keskustella, sillä totta kai Suomi haluaa olla mukana näin tärkeässä hankkeessa, jotta tämä kamala koronapandemia saataisiin hoidettua kuntoon ja yhteiskunnalliset vauriot minimoitua.

   Ja koska keskustelua ei sallita, ei Marinin tarvitse ollenkaan perustella sitä, miten tämä holtiton rahanjako jonnekin kauas ulkomaille liittyy koronaan ja sen aiheuttamiin ongelmiin meillä Suomessa… Tai että onko tämä korona ylipäätään edes niin vaarallinen tauti, että se vaatisi jotain kalliita erityistoimenpiteitä ja kansalaisvapauksien rajoittamista meillä Suomessakaan – puhumattakaan että lähetämme rahaa vielä jonnekin ulkomaille tämän syyn varjolla.

  • Anonyymi

   Laura on ihan sekaisin. Pitäisikö se kutsua kotiin?

   • Anonyymi

    Hän on kotona persuissa kaltaistensa seurassa.


  • Anonyymi

   Kyllä tuo on ollut selvillä kaiken aikaa. Antoihan Trump selvän kehoituksen puheensa lopussa kuuntelijoille. Vaikka se oli muodollisesti vähän vertauskuvallinen ilmaisu, niin kyllä se oli selvä vihje, mitä pitää tehdä. Erittäin paha virhe ja paha teko. Voidaan hyvin ajatella, että kaikki ei ole kunnossa siellä korvien välissä. Se on myös niin tyhmä teko. Siitähän jää kiinni ilman muuta. Kyllä sen ymmärtäisi, jos pää olisi kunnossa. Kyllä Trump yllytti väkivaltaan. Ja presidentin asemasta. Ja aivan avoimesti. Virasta luopuminen olisi oikea teko nyt.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   354
   4167
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3086
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1629