Aihe

Belgia pakottaa etätyöhön

Anonyymi

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuon täytyy koskea sitten myös palomiehiä.

  • Anonyymi

   Sama homma, etätöissä olen. Eilen oli pakko käydä kaivamassa auto lumesta ja vähän ajelemassa akkuun virtaa kun pakkaset kovenee. Hyvä vähän käydä täällä chekkaamassa otsikoita mikropaussilla. Kohta on tunnin ruokapaussi, syön vähän ruokaa ja otan 40 minuutin torkut että jaksaa painaa duunia :)

  • Anonyymi

   Kuulostaa ihan fiksulta. Suomessakin tiedän firmoja, jotka pitävät porukkaa yhteen sulloutuneena toimistolla, vaikka mitään tarvetta siihen ei olisi ja työt hoituisivat hyvin kotoakin. Moni yritys joutuu nyt pakon edessä uudistumaan, ja toisaalta uskon että monessa paikassa ollaan ositiivisesti yllättyneitäkin etätyön toimivuudesta. Veljeni pomo ei aiemmin hyväksynyt etätöitä, nyt on luvannut että kaikki saavat koronan jälkeenkin itse päättää, työskentelevätkö kotona vai toimistolla.

   • Anonyymi

    Höpöhöpö. Laiskat työläiset makaavat kotona ja tissuttelevat. Avokonttorissa tiukan valvonnan alaisena hommat sujuu edes jotenkin kunhan kahvihuoneessa on myös joku valvomassa ettei mene pelkäksi istuskeluksi.


  • Anonyymi

   Belgialla on tuohon ikävä kyllä varsin hyvät perusteet. Loka-marraskuun vaihteessa maasta meinasivat loppua tehohoidon paikkat jolloin joutuivat laittamaan koko maan sulkuun. Sillä tavalla saivat tuon alkuperäisen koronaviruksen kuriin. Nyt kun leviämässä on tämä brittiversio niin sulkutoimet eivät välttämättä riitä sen pysäyttämiseen.

   Samaan aikaan Suomen hallitus vatuloi ja viivyttelee kiitos keskustan, jolla puolueella on verta käsissään. Kun matkailuelinkeino ja ravintolat ovat tärkeämpiä kuin riskiryhmiin kuuluvien elämä.

   Ruotsissa on pian kuollut syksyn korona-aallossa saman verran väkeä (>5000) kuin mitä kuoli kevään aallossa ja lisää tulee koko ajan. Ruotsin kohdalla tilastot päivittyvät hitaasti eli viimeisen kahden viikon kuolemantapausten lukumääriin ei voi missään vaiheessa luottaa. Ne muuttuvat worldometerin sivullakin jälkeenpäin. Maan terveydenhuolto on taas niin kovilla, ettei tilastojen ajantasaiseen päivitykseen ole aikaa.

  • Anonyymi

   Itseensä täynnä olevat narsistiset pikkupomot ei oikein pääse esille etätöiden aikaan.

   Siksi halutaan toimistolle,

  • Anonyymi

   Minua ei tarvitse pakottaa, otetaas toisellekin jalalle niin työt sujuu

  • Anonyymi

   Sama laki myös tänne!!!

  • Anonyymi

   Ihan sama mitä Belgiassa tehdään, siitä viis veisaan. Itse ainakin teen töitä konttorilla edelleen, vaikka etätöitä meilläkin suositellaan. Mutta koska kyseessä on suositus, ei sitä tarvitse noudattaa.

   Ja kun etätyösuositukset poistuvat, en enää ikinä tee päivääkään etätöitä. Korona-aikana ehkä satunnaisesti, sen jälkeen en tuntiakaan. Muut voi toki tehdä, mutta sillä ei ole merkitystä. En suostu edes katsomaan sähköposteja toimiston ulkopuolella.

  • Anonyymi

   Itse ennakoin tulevan tilanteen ja lopetin työt kokonaan!

  • Anonyymi

   Toimistolle en enää palaa koskaan, vain etänä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   7603
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   135
   6185
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   2500
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1706