Aihe

"Vallankaappausyritys"....voi juma...vihreät on ihan pihalla

Anonyymi

1% Ohisalo nolasi itsensä, ettekä te viherpunapellet voi sille mitään.

Jos on seurannut vallankaappauksia maailmalla, niin ihan toista on kuin tuo jenkkien tapahtuma jossa porukka kuvauttaa itseään capitolin sisällä, poliisit seuraa vierestä.

Vallankaappaukset ovat tarkasti suunniteltuja yleensä, ja niitä yhdistää se, että kaappaajat ovat vahvasti aseistautuneita, (toisin kuin jenkeissä)ja ampuvat herkästi. Kaappaajien yksiköt ottavat haltuunsa strategisia paikkoja yhteiskunnassa, radio- ja tv-asemia jne.

Mitään tällaista ei ollut jenkeissä, eli vihreiden jutut "vallankaappauksesta" ovat mielisairasta höpötystä.

Ja minkä ihmeen takia jokaisen maailman maan eri puolueen johtajan, pitäisi erikseen tuomita jenkkien tapahtumat, riittää kun pääministerit ja pressat sen tuomitsee.

Vihreät ovat mielisairaiden puolue.

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   – Kyllähän vallankaappausyritys edellyttää sitä, että on jokin suunnitelma siitä, miten valta kaapataan. Uskooko ministeri Ohisalo, että nämä kongressiin rynnistäneet huligaanit ajattelivat oikeasti, että he saavat vallan käsiinsä valloittamalla tämän talon. Mikä heidän suunnitelmansa Ohisalon mielestä oli? Sekö, että he alkavat sieltä jakaa käskyjä viranomaisille, asevoimille ja että näitä käskyjä totellaan, Halla-aho sanoi.

   – Mielestäni tämä on täysin verrattavissa Black lives matter -hulinointiin, josta on aiheutunut valtavaa tuhoa ja ihmisuhreja, Halla-aho jatkoi.

   Hyvin sanottu siis.

  • Anonyymi

   Naurettavaa selitystä oharilta.

  • Anonyymi

   Ohisalo ei pärjää väittelyssä.

  • Anonyymi

   Kuntavaaleissa kiinnosta, että vihreät toi kuntiin hallituspuolueiden tuella ISIS-terroristeja.

  • Anonyymi

   Kyllä kyseessä oli vallankaappausyritys. Sen tarkoituksena oli Trumpin pysyminen vallassa, eli vallanvaihdon estäminen tilanteessa, jossa Trump oli hävinnyt vaalit.
   Ja kyllä yritykselle oli olemassa käsikirjoitus, joka vain petyi loppuvaiheessa.

   • Anonyymi

    Olet selvästi täysin pihalla.


   • Anonyymi

    "Kyllä kyseessä oli vallankaappausyritys."

    Kongressin valtaamisessa on selkeästi nähtävissä vallankaappauiksellisia komponentteja kuten vaalituloksen etenemisen estäminen.

    Asia on harvinaisen selvä.


  • Anonyymi

   Suomessa oli 60-luvulla Vanhan valtaus, taistoisten vallankumouksellisten talonkaappaus, mutta olin todistamassa kymmenen vuotta myöhemmin Vanhan paloa, se olikin paljon rajumpi tapahtuma.

  • Anonyymi

   Ohisalo ei ymmärrä kätitettä "vallankaappaus" mitä tapatuu tietyissä maailman kolkissa, ryhmät ovat aseistautuneita ja vaativat pressaa luopumaan vallasta jne. Ohisalo on tehnyt itsestään naurunalaisen pellen.

  • Anonyymi

   Ei ollut kyseessä mikään vallankaappaus vaan vallan takaisin ottaminen.

   Amerikan persut QAnon ja muiden lässyttäjien mukaan olivat itse omien kirjoituksiensa mukaan viikkokausia valmistautuneet vallankaappausyritykseen. Vallankaappaus kun epäonnistui niin Jussi Halla-aho persuineen heti ehtivät kiistämään ettei kyseessä ollutkaan vallankaappauksen myötä Trumpin asettaminen toiselle presidenttikaudelle, joka oli terroristien tarkoitus kun suorittivat hyökkäyksen.

   QAno on samanlainen terroristijärjestö kuin on al-Qaida. Molemmat ottavat omiin nimiinsä ainoastaa sellaiset terroristiset teot jotka onnistuvat. Epäonnistumisista sanoudutaan irti, kuten nyt Persut tekivät Halla-ahon toimesta.

   • Anonyymi

    Se oli humalaisten hulinointia, ei muuta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se oli humalaisten hulinointia, ei muuta.

    "Se oli humalaisten hulinointia, ei muuta."

    -Ja jo nyt on vireillä yli 30 syytettä USA:n sisäisestä terrorismistä. Vankilatuomioiden kumulatiivinen määrä tullaan laskemaan tuomituilla sadoissa vuosissa.

    (toim. huom.)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Se oli humalaisten hulinointia, ei muuta."

    -Ja jo nyt on vireillä yli 30 syytettä USA:n sisäisestä terrorismistä. Vankilatuomioiden kumulatiivinen määrä tullaan laskemaan tuomituilla sadoissa vuosissa.

    (toim. huom.)

    Se vaikutti vallankaappausyritykseltä, mutta se oli niin huono, että lieneekin tulkinnanvaraista oliko se.


  • Anonyymi

   Suomeen pitää perustaa tuomitsemistuomioistuin, joka tuomitsee maailmalla tapahtuvia asioita. Ministerit ja puoluejohtajat ehtivät keskittyä omiin töihinsä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   437
   5266
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   4382
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   67
   3571
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2653
  5. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   2189