Aihe

Valekuollut irakki - ministeriöt sokeita tökeröille papruille

Anonyymi

"KRP:N esitutkinnan perusteella miehen kuolemaan liittyvät väärennykset olivat heikkotasoisia. Miksi Suomen viranomaiset eivät siis havainneet kuolintodistuksen puutteita laatiessaan vastausta EIT:lle?

Yksikönpäällikkö Krista Oinonen ulkoministeriöstä kertoi kuulusteluissa, että Suomen vastaus EIT:lle perustui sisä- ja oikeusministeriön sekä Maahanmuuttoviraston lausuntoihin."

Koko stoori:
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007732406.html

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voiko tällaiseen EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen luottaa, joka tutkimatta asettaa syytteitä.

  • Anonyymi

   Siksi koska maahanmuuttovirasto on itse sanonut että 'jo luettua asiakirjaa ei lueta toistamiseen', eli jos paperi on tullut diplomaattilähteiden tai jonkun muun suomen edustuston kautta, niin maahanmuuttovirasto ei enää lue ja/tai käsittele paperia sen enempää 'koska se on jo luettu', niin ei muuta kuin leimaa vaan paperiin ja eteenpäin, ja lisää kahvia ja munkkeja.

   Jos poliisi lukee paperin niin se on jo lottovoitto.

   Oikeudessa ne viimeistään käydään tai pitäisi käydä läpi, tai ainakin asiantuntijatuomari käy ne läpi ja referoi.

  • Anonyymi

   Suomalaiset suvakkiviranomaiset ovat ilman epäilyä tahallaan jättäneet havaitsematta kuolintodistuksen virheet, kuten puuttuvan kuolinpäivän, jotta Suomi todettaisiin syylliseksi palutetun miehen kuolemaan, ja se joutuisi korvaamaan näille huijareille. Ne jotka ovat virkavastuulla rikkoneet lakia törkeästi, tulisi saada viimein vastuuseen. Potkut, sekä vähintään kymmenien tuhansien eurojen sakot, jos ei jopa vankeustuomio.

   • Anonyymi

    Kyllä. Syylliset löytyvät täältä:
    "Yksikönpäällikkö Krista Oinonen ulkoministeriöstä kertoi kuulusteluissa, että Suomen vastaus EIT:lle perustui sisä- ja oikeusministeriön sekä Maahanmuuttoviraston lausuntoihin."


  • Anonyymi

   Oikeuslaitoksen on syytä pitää huolta tenavista, jos suomalaiset abortoi enenevissä määrin.

  • Anonyymi

   No suvakki virkailijalla oli Ruusunpunaiset lasit päässä, ne suodattaa kaiken todellisuuden pois ja jättää näkyviin vain unelmahöttö valheet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11257
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   144
   7939
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   6448
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   3660
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   160
   2514