Aihe

Deutsche Bank iski Trumpia munille

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/80220152-5c07-4903-93fa-fbe2d51f6191

Deutsche Bank ei katsellut hyvällä viime keskiviikon kongressirakennuksen väkivaltaista valtausta. Viiden ihmisen hengen vaatinut hyökkäys koitui lopulta varsin merkittävän asiakassuhteen kohtaloksi.

New York Timesin mukaan Deutsche Bank on päättänyt, ettei se jatkossa tee mitään yhteistyötä presidentti Donald Trumpin tai tämän yritysten kanssa. Isku on taloudellisesti merkittävä, koska Trumpin yritysryppäälle erääntyy pian maksuun noin 340 miljoonan dollarin laina.

Jo aiemmin paljon pienemmän ja vain miljonääreille suunnatun Signature Bankin edustajat halusivat etäännyttää finanssilaitoksen Trumpista.

– Presidentin ero on koko kansankunnan sekä amerikkalaisten etujen mukaista, pankin nettisivulla sanottiin.

Trumpin oman selvityksen mukaan hänellä on useita tilejä myös Signature Bankissa.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osa veloista on Trumpin itsensä takaamia. Useita golgkenttiä on myytävä pilkkahintaan tai ne menee pakkomyyntiin.

  • Anonyymi

   Ottaahan se kaaliin, kun siirrytään kohta kultakantaan ja tyhjästä rahanluonti pankeilta loppuu. doitsdoits....huubenhaabenshiibenhaaben.

   • Anonyymi

    Eikös kapitalistien nk "Talous-PAKOTTEET" pitänyt koskea vain entisiä "sosialisteja", jotka eivät hypi pillin tahdissa ????


  • Anonyymi

   Yhdessä kymmenien muiden pikkujuttujen kanssa, pankkipalveluidenkin loppuminen tekee todella kipeää. Voi olla paljon seuraamusvaikutuksiakin.

  • Anonyymi

   Jos kaikki tuhannet Trumpin ja Deutsche Bankin huijausten uhreiksi joutuneet tekisivät yhdessä joukkokanteen Trumpia ja pankkia vastaan, niin tälläkin olisi suuri merkitys. Kaikki vaitiolosopimukset yms voi unohtaa. Ei niillä ole mitään merkitystä suunnitelmallisissa rikoksissa.

  • Anonyymi

   Montakohan Trumpin golf-klubeista on rakennettu laillisesti rakennuslupien yms mukaisesti? Jos paikallishallinto lopettaa riitelyn ja sulkee ne, niin mitä tekee Trump? Palkkaako lisää lakimiehiä?

  • Anonyymi

   ja monet ilmonneet jo että lopettavat yhteistyön trumpin/trumppiin liittyvien kanssa eli bisnekset loppuu rumpilta

   • Anonyymi

    Konkurssi tule aika nopeasti, jos rahaa ei tule sisään ja Trump joutuu maksamaan nopealla aikataululla velkojaan ja erilaisia sakkoja. Eikä kongessitalon korjauskaan ihan ilmaista ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Konkurssi tule aika nopeasti, jos rahaa ei tule sisään ja Trump joutuu maksamaan nopealla aikataululla velkojaan ja erilaisia sakkoja. Eikä kongessitalon korjauskaan ihan ilmaista ole.

    Tukijoita on eilisen kongressin äänestyksen perusteella kuitenkin sen verran, että toiminta voi jatkua kannattavana. Ja jos toiminta keskittyy rahanpesuun ja muihin laittomuuksiin, niin mikään ei ole muuttunut.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   7603
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   135
   6185
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   2500
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1706