Aihe

Stockmann ja korona

Anonyymi

Uskaltaudun pitkästä aikaa Itiksen Stockmannille. Oli tarkoitus ostaa
vuoden tarpeiksi kosmetiikkatuotteita, joita Prismasta, CM:stä yms ei saa. Luulin, että Stockmann olisi vastuunsa tunteva liike, ja pitäisi sisäänkäyntiensä yhteydessä maskisuosituksista ym kertovia tiedotteita. Se oli turha luulo. Kuulin myös kaiuttimesta käsihygieniaan liittyvän tiedotteen, mutta maskista ei puhuttu mitään. Toki useimmilla
asiakkailla oli maski, mutta myymälässä kuljeskeli monta 5-6 nuoren miehen ryhmää, joilla ei ollut maskeja. Näytti siltä, että he eivät etsineet saati ostaneet mitään. Kunhan kuljeskelivat aikaa tappaakseen käytävien leveydeltä niin, että turvavälin säilyttäminen oli mahdotonta. Nämä maskittomat näyttivät edustavan kaikki samaa väestöryhmää. Minulta jäivät ostokset tekemättä. Hyvät ihmiset, jos harkitsette Itiksen Stockmannille menoa, kysykää itseltänne, että onko se todella aivan välttämätöntä.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mene tien toisella puolella Prisman yhteydessä olevaan kosmetiikkaliikkeeseen. Siellä on liki samat valikoimat kuin Stockalla. Asiakkailla on maskit kasvoilla. He ovat oikeasti ostoksilla, eivät muuten vain notkumassa.

  • Anonyymi

   Ei tulisi mieleenikään mennä sen enempää Stockmannille kuin muihinkaan Itäkeskuksen myymälöihin. Jouduin käymään pakon edessä puhelinmyymälässä. Tällä reissulla todettua: kaikki kahvilat täpötäynnä maskittomia miehiä. Samoin käytävilä niin isoja maskittomia seurueita, jotka pysähtelevät kättelemään poskipusuin vastaantulevia maskittomia seurueita. Yritä siinä sitten pitää turvavälejä.

  • Anonyymi

   Kunhan et vietä pitkää aikaa (noin 15 min.) kenekään lähellä tai lyhyttä aikaa köhivän ihmisen lähellä, syytä huoleen ei juuri ole. Vielä viime keväänä maskeista ei virallisenkaan näkemyksen mukaan ollut erityistä hyötyä.

   Sitä paitsi koronatartuntojen määrä laski Suomessa keväällä ja kesällä, vaikka maskeja ei käytetty. Monissa maissa on ollut maskipakko jopa kadulla kuljettaessa pitkiä aikoja, mutta koronatapauksia on silti moninkertaisesti asukasmäärään suhteutettuna Suomeen verrattuna.

   Tervettä järkeä saa käyttää, jos sitä on!

   • Anonyymi
    UUSI

    Olen samaa mieltä kanssasi, mitä tulee terveeseen järkeen. Et liene tietoinen, että kevään virallinen näkemys maskien hyödystä perustui siihen, että maskeja ei ollut yksinkertaisesti käytettävissä muuhun kuin hädin tuskin hoitohenkilöstön tarpeisiin. Kannattaa ja saa seurata asiantuntijoiden ajantasaisia näkemyksiä ja tieteellisesti valideja tutkimustuloksia. Jos osaa lukea ja vielä ymmärtää lukemansa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5068
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1579