Kun politiikkoa lyödään, niin kauhea tapaus:

Anonyymi

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007734587.html

Mutta jos maahanmuuttopolitiikan kautta on tullut raiskaajia troteuttamaan tekojaan, sitä nämä perinteisen vallan politiikot eivät kauhistele tai pahoittele lainkaan. Suomalaisia on tapettukin, koska nämä ottavat rauhanrikkojamiehiä Afrikasta ja Lähi-idästä.

Sitä ei suvakkipuolueiden jäsenet kauhistele, heistä tietyt haluaa laittaa resursseja näiden tekijöiden hyysäämiseen, ei puhettakaan, että karkottaisivat maasta hellllvettiin vaikka.

Tiesittekö, että hallitus on päättänyt alkaa haaskaamaan rahaa raiskaajien "kuntouttamiseen" ? Kyllä on kova rangaistus raiskaajille.

Nytkin tuli "tuomio" Kemissä Afrikkalaiselle miehelle, joka oli huumannut ja raiskannut alaikäisen ja se tuomio oli vain vuosi. Ja voitte arvata, että hyysäri menee avustamaan, että tänne kuulumaton ei kärsisi ns tuomiotaan.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On se 'kauhea' tapaus siinä mielessä että nyt hallitukselle yms. on selvää että kansa alkaa nyt vähitellen saamaan ihan oikeasti tarpeekseen ja alkaa tässä pikku hiljaa nousemaan barrikaadeille aivan kuten muissa eu-maissa on tehty jo vuosia.

      Ranskassa tyytymättömät duunarit ajoivat rekka-autot pariisin keskustaan ja jättivät sinne vaan parkkiin niin mikään liikenne ei enää toiminut.

      Saksassa ja Briteissä on tuotu maaseudulta lasteittain juuri ihan sitä itseään ja kipattu hallintorakennusten sisäänkäyntien eteen, ja erään ministerinkin auto täytettiin ääriään myöten täyteen juuri sillä itsellään kattoikkunan kautta.

      • Anonyymi

        Vaan kun eivät tajua sittenkään.


    • Anonyymi

      Oletteko te Vihreiden kannattajat todella sitä mieltä että väkivalta on hyväksyttävää kun se kohdistuu teidän ideologiaa vastustavaan ihmiseen?

      • Anonyymi

        Li A. on sanonut, että väkivalta on hyväksyttävää kun se tehdään hyvän asian puolesta.


    • Anonyymi

      Mahanmuuttopuolueet, väestönvaihtajat= kansanpetturit yrittävät eri keinoin viedä sananvapautta, jotta kansankusetus onnistuisi heiltä helpommin.

      He levittävät nyt systemaattisesti valhetta, että PS on =äärioikeistolainen puolue ja rinastavat Trumpin sekoiluun PS-politiikkaa. He pyrkivät sananvapautta siis viemään, jotta he voisivat toteuttaa kansansa pettämistä !

      Maamme mineraalien annetaan esim. mennä ulkomaalaisille yrityksille. Lukekaapa uusimpia uutisia Kittilän kaivosalueilta, joissa on milajrdien edestä kultaa.

      • Anonyymi

        Hämeenlinnan nuoren tytön päänirroitus ei ollut juuri uutisissa lainkaan !


    • Anonyymi

      Kun kolme koulukiusaajaa potki sen yhden kuoliaaksi, ei Marin ollut ollenkaan näin tuohtunut.

    • Anonyymi

      Persujen uhkailu ja ikkunoiden kivittely on vain sulka hattuun suvaitsevaisten silmissä kaksinasmoralismi kukkii taas?😂👍🤣

    • Anonyymi

      Koska varisverkostossa suljetaan?😂👍🤣

      • Anonyymi

        Varisverkosto...


    • Anonyymi

      Hyvä avaus. Komppaan.

    • Anonyymi

      Eikös vihreiden poliitikko pahoinpidelty Brysselissä rikastuttajajengin toimesta, ellen ihan väärin muista.

      • Anonyymi

        Tuli just tänään tv.ssä sen haastattelu. Puolisonsa kokoomuksen kansanedustaja ! Koomista ! brysselissä hakattiin. tekijän etnisyyttä ei kerrota. Vaikka jäänyt valvontakameroihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuli just tänään tv.ssä sen haastattelu. Puolisonsa kokoomuksen kansanedustaja ! Koomista ! brysselissä hakattiin. tekijän etnisyyttä ei kerrota. Vaikka jäänyt valvontakameroihin.

        Salaus johtuu osin siitä että Panu laturi kuului vihreisiin !? Puolisonsa Kokoomukseen


    • Anonyymi

      Suvakkia ei kiinnosta esimerkiski raiskauksen uhrin kohtalo. Pääasia, että raiskaajan ihmisoikeuksia kunnioitetaan tinkimättä.

      • Anonyymi

        Onhan se nähty, että velkaviisikon agendalla ykkösenä on ulkomailta tuotettujen raiskaajien ja muiden rikollisten oikeuksien puolustaminen. Sellaista on alholismi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se nähty, että velkaviisikon agendalla ykkösenä on ulkomailta tuotettujen raiskaajien ja muiden rikollisten oikeuksien puolustaminen. Sellaista on alholismi.

        Olette asian ytimessä.


      • Anonyymi

        No nyt osuit just asian ytimeen hyvä !


      • Anonyymi

        Persuje ei kiinnosta UHRIT! Heitä kiinnostaa pelkästään raiskaajan etninen tausta. Jos on kalpeakasvoinen kantis niin ei vois v-ttu persua vähempää kiinnostaa montako raiskasi ja miten. Mutta jos on mamu niin alkaa kaamea tekopöyristynyt revittely.

        Hyvin näyttää raiskaaja kelpaavan Persujen puoluevirkailijaksi!


    • Anonyymi

      Vieläkö aseellinen kumous kuuluu demarien arsenaaliin vallan anastamiseksi.

      • Anonyymi

        Nykyään vallan pystyy anastamaan vappusatasia huiskuttamalla.


    • Anonyymi

      Niin kauan kun täällä hyssytellään noiden kultamunien toimia, niin sitä enemmän kansalaisten paine nousee...

    • Anonyymi

      Kyllä nyt pöyristytään ja järkytytään, kun Sipilä sai pientä osumaa. (Yksittäistapaus). Silloin kun raiskaajia, sarjaraiskaajia ja jopa murhaajia lompsotteli 35 000 suomeen Sipilän idioottimaisen kutsun myötä, niin kukaan ei järkyttynyt Arkadianmäellä, kun sakkopiparia alettiin louhimaan musumeisseleillä. Muutama musulien tekemä murhakaan ei saanut vastaavaa palstatilaa, kun nyt tämä Sipilän lievä taputtelu saa medialta.

    • Anonyymi

      tämmöinen on kansalaisten tasaarvo käytännösä. politiikkoa lyödään niin kaikki hallitusta myöten on tukena mutta kun kansalaista lyödään niin sanotaan elkääpä tapelko pojat siellä pojat on poikii heheh. tää on sitä politiikkaa

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe