Aihe

VAI ETTÄ VALLAN KAAPPAUS

Anonyymi

Kaikkia sammakoita sitä pääsee suomalaisten ministerienkin suusta, lähinnä Ohisaloa kuunnelleena. Tietääkö Ohisalo mitä vallan kaappaus tarkoittaa, kun ei näemmä tiedä kannattaisi pitää suu kiinni eikä viljellä omia mielikuvia mitä jenkeissä tapahtui. Vallan kaappaus on ihan eri levelillä tapahtuvaa mitä näytettiin. Esim. Presidentin syrjäyttäminen, tärkeiden yhteiskunnallisten tahojen kuten radion ja TV lähetysten haltuunotto sekä puolustusvoimien lamauttaminen. Tapahtuiko mainittuja, ei vaan muutamia kymmeniä tai yksittäisiä hörhöjä pääsi pila asuissaan sisään ja aihetti hetkellisen härdellin. Se että suomen ministerit antaa lausuntoja tilanteessa jossa eivät ole olleet edes näkemässä tapahtunutta eivätkä tiedä yksityiskohtia on jo sinänsä moraalitonta.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aseistettu ryhmä hyökkää parlamentiin ja kuusi ihmistä saa surmansa. Persun mielestä tätä ei sovi paheksua.

   • Anonyymi

    Kaikkien mielestä mekkalaa saa paheksua.


   • Anonyymi

    Paheksunta ei ole vallan kaappaus.


  • Anonyymi

   On sitä näytetty niitä oikeita vallan kaapauksiakin joissa tapahtuu, jenkeissä oli vain pieni "piknikki" jossa punaniskat osoitti mieltä. Jos joku kuoli se ei tarkoita vallan kaappausta, jenkeissä kuolee muutenkin väkivallan uhreina päivittäin kymmeniä ihmisiä, se on siellä normaalia, täällä sitä ei tajuta.

  • Anonyymi

   On ne yhdyssanat vaikeita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   332
   3680
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2565