Chasin vessasynnytys

Anonyymi

Voe ei. Nyt nähtiin kyllä Emmerdalen huonoimmin tehty kohtaus. Marlonin hätäily ja hosuminen (hänelle kyllä tyypillistä) ja asioiden per.settä päin meneminen oli kuin Buster Keatonin elokuvasta.
Miksei hän hakannut ja potkinut ovea kunnolla tai rikkonut vessan ikkunaa. Taulun kehyksellä olisi kyllä lasi särkynyt. Ja miksei muut ihmetelleet kun omistaja on poissa ja kokkikin vaikka avajaiset piti alkaa.
Samoin Moira meinasi hukkua siinä venekohtauksessa ja oli jo taju kankaalla veden alla. Yhtäkkiä hän ui kuitenkihn reippaasti ja huuteli Natea kurkku suorana.

TIEDÄN että tämä on saippuasarja mutta ennen kaikki oli uskottavampaa nyt mennään sieltä mistä aita on matalin. Olen pettynyt.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Todella kökkö kohtaus, koko tämä Chasin vessasynnytys. Jos tilanne olisi todellinen, moni synnyttävä nainen, olisi hermostuksissaan tuon typerän Marlonpellen vaientanut
      nyrkillä hiljaiseksi. Mitä tekee sitten lapsen isä? Tietää synnytyksen käynnistyvän hetkenä minä hyvänsä. Mutta Aaronin kontrolointi on tärkeämpää. Joten hän kiiruhtaa telkeämään itsensä, Aaronin ja Livin myllyyn ja pudottaa tyhmyyttään, tahallaan avaimen lavuaarin viemäriin. Eikä kellään tuosta kolmikosta muka ole puhelinta.
      Jolla voisi soittaa jonkun avaamaan ovea ulkopuolelta. Vasta Lydian huudeltua asiansa ovipuhelimeen, aletaan hötkyilemään ulospääsyä. Karmea Mandy ja Bob juhlivat ja juovat kuin viimeistä päivää. Hytkyvät musiikin tahdissa, taukoamatta teennäisen innokkaasti tiskin takana. Kun viimein tajutaan Chasin synnyttävän jumittuneen oven takana. Paddylla toljottavat silmät seisoo päässä, hän ei osaa muuta kuin kuunnella oven takana Chasin synnytystuskia. Höpisee välillä joutavia isänsä kanssa. Koko kylä on täynnä hölmöläisiä. Yhdelläkään ei välähdä, että ovi voidaan irroittaa paikoiltaan myös saranapuolelta. Kenelläkään ei tule mieleen hakea jostain kirvestä, tai moottorisahaa.
      Istuskellaan vaan pubin puolella ja juodaan viinaa. Sitä paitsi tämäkin Dinglesynnytys oli sitä emmerdalemaista toistoa. Lapsiahan on syntynyt milloin missäkin puhelinkopissa, kirkossa ja navetoissa jne. Synnytykset alkaa aina ihan yllättäin kummallisissa paikoissa. Kätilönäkin toimii usein joku outo tyyppi. Toistot kertoo tuotannon mielikuvituksettomuudesta.
      Mitä tulee Moiran veden alle joutumiseen. Harvinaiset keuhkot on kyllä naisella, kun noin kauan pärjäsi ilman happea. Ennen kuin Cain sukelsi sitä hänen suuhunsa puhaltamaan.

      • Anonyymi

        Huvittavinta oven jumittumisessa oli se, kun kahva irtosi wc:n ulkopuolelta. Miten se jumittaa oven? Muutenkin tekemällä tehty jumittuminen. Tasan niin kauan porukka haahuili ja hölmöili toimettomana oven takana, kunnes synnytys oli ohi. Chasin ja Paddyn vastasyntyneen esittely heti pubissa oli jotenkin hölmöä. Eikai missään vastustuskyvytöntä vastasyntynyttä viedä heti pubiin näytille.


      • Anonyymi

        "että ovi voidaan irroittaa paikoiltaan myös saranapuolelta"
        Saranoiden kiinnitys(ruuvit) ovat oven ja karmin välissä, ei oven ulkopuolella.


    • Anonyymi

      Kauhean kökkö oli kohtaus. Ihan ala-arvoista työnjälkeä sarjan tekijöiltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe