Aihe

Chasin vessasynnytys

Anonyymi

Voe ei. Nyt nähtiin kyllä Emmerdalen huonoimmin tehty kohtaus. Marlonin hätäily ja hosuminen (hänelle kyllä tyypillistä) ja asioiden per.settä päin meneminen oli kuin Buster Keatonin elokuvasta.
Miksei hän hakannut ja potkinut ovea kunnolla tai rikkonut vessan ikkunaa. Taulun kehyksellä olisi kyllä lasi särkynyt. Ja miksei muut ihmetelleet kun omistaja on poissa ja kokkikin vaikka avajaiset piti alkaa.
Samoin Moira meinasi hukkua siinä venekohtauksessa ja oli jo taju kankaalla veden alla. Yhtäkkiä hän ui kuitenkihn reippaasti ja huuteli Natea kurkku suorana.

TIEDÄN että tämä on saippuasarja mutta ennen kaikki oli uskottavampaa nyt mennään sieltä mistä aita on matalin. Olen pettynyt.

1

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Todella kökkö kohtaus, koko tämä Chasin vessasynnytys. Jos tilanne olisi todellinen, moni synnyttävä nainen, olisi hermostuksissaan tuon typerän Marlonpellen vaientanut
   nyrkillä hiljaiseksi. Mitä tekee sitten lapsen isä? Tietää synnytyksen käynnistyvän hetkenä minä hyvänsä. Mutta Aaronin kontrolointi on tärkeämpää. Joten hän kiiruhtaa telkeämään itsensä, Aaronin ja Livin myllyyn ja pudottaa tyhmyyttään, tahallaan avaimen lavuaarin viemäriin. Eikä kellään tuosta kolmikosta muka ole puhelinta.
   Jolla voisi soittaa jonkun avaamaan ovea ulkopuolelta. Vasta Lydian huudeltua asiansa ovipuhelimeen, aletaan hötkyilemään ulospääsyä. Karmea Mandy ja Bob juhlivat ja juovat kuin viimeistä päivää. Hytkyvät musiikin tahdissa, taukoamatta teennäisen innokkaasti tiskin takana. Kun viimein tajutaan Chasin synnyttävän jumittuneen oven takana. Paddylla toljottavat silmät seisoo päässä, hän ei osaa muuta kuin kuunnella oven takana Chasin synnytystuskia. Höpisee välillä joutavia isänsä kanssa. Koko kylä on täynnä hölmöläisiä. Yhdelläkään ei välähdä, että ovi voidaan irroittaa paikoiltaan myös saranapuolelta. Kenelläkään ei tule mieleen hakea jostain kirvestä, tai moottorisahaa.
   Istuskellaan vaan pubin puolella ja juodaan viinaa. Sitä paitsi tämäkin Dinglesynnytys oli sitä emmerdalemaista toistoa. Lapsiahan on syntynyt milloin missäkin puhelinkopissa, kirkossa ja navetoissa jne. Synnytykset alkaa aina ihan yllättäin kummallisissa paikoissa. Kätilönäkin toimii usein joku outo tyyppi. Toistot kertoo tuotannon mielikuvituksettomuudesta.
   Mitä tulee Moiran veden alle joutumiseen. Harvinaiset keuhkot on kyllä naisella, kun noin kauan pärjäsi ilman happea. Ennen kuin Cain sukelsi sitä hänen suuhunsa puhaltamaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   202
   12425
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   3016
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2156