Aihe

Juha Sipilä

Anonyymi

Juha Sipilän käyty käsiksi suojatiellä..
Tiedossa 2 eri versiota. Tehty rikosilmoitus.
Nyt kansalle pitäisi näyttää valvontakameran kuvat, toki eduskuntatalossa sellaiset on?
Joutaisi ministerien, kansanedustajien ja eduskunnan pj. Voi ottelut olla muussa tapauksessa tulkita "vihapuheiksi".
Mitä keskusta/Saarikko tällä hakee, ääniäkö?
Poliisin tulee kertoa ko.tapaus koska Juha Sipilä on itse myös asian julkisuuteen tuonut. Verrataan ps. edustajan tapaukseen, siis julkisuuteen. Vai onko tämä poikkeus? Kieltääkö Ohisalo poliisia kertomasta/näyttämästä valvontakameran kuvia? Haluamme tietää totuuden!?

33

109

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos ei kuvaa, niin voi julkaista ainakin tyypin kansalaisuuden ja myös puolue-edustuksen, jos sitä on.

  • Anonyymi

   Tässä ei ole kyse kansanedustajan henkilöstä vaan henkilön asemasta kansanedustajana (tai yhtä hyvin vaikka ministerinä). Tuollaisessa asemassa on syytä edellyttää että voi ottaa vastaan niin sanotusti rankkaakin palautetta verbaalisena poislukien kaikenlainen fyysinen tämänpuoleiseen elämään liityyvä uhkailu. Jos "palaute" on fyysistä väkivaltaista välillistä tai välitöntä kontaktin ottoa, niin rangaistuksen tällaisesta on oltava ERITTÄIN ANKARA, siis riippumatta kokonaan siitä kenestä tai minkä puolueen tai ryhmän kansanedustajasta on kysymys.

  • Anonyymi

   Sipilä on nostattanut kohun ihan turhasta, katsoin MTV kolmosen uutisissa olleen valvontakameravideon ja eihän tuossa ollut kysymys mistään "luuvitosella" tapahtuvasta "koutsauksesta";)

   Sipilä kepulaisena suurentelee asiaa, kaveri näytti lähinnä suusanallisesti tolloa ojentavan, ilmeisesti tämän pääministeri aikaisista kelvottomista päätöksistä ja lausumista, joilla oli kohtalokkaita ja kalliita seurauksia maallemme ja sen kansalaisille:(

   • Anonyymi

    uLLATUSTA!!


   • Anonyymi

    Juurikin näin, samaa mieltä kanssasi!


  • Anonyymi

   Jospa se oli aito ja rehti kabuin§en.

  • Anonyymi

   MTV3 viiden jälkeen näytti videon. Ei edes kaatunut tuon tönäisyn jälkeen.

   • Anonyymi

    Oliko tää joku yllätys kepuliini-sippilältä? sippilältä tulee pelkkää paskaa molemmista päistä.


   • Anonyymi

    Puolustelet päällekäyjää, joka hyökkää kahdesti Sipilän kimppuun ja molemmilla kerroilla takaa päin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puolustelet päällekäyjää, joka hyökkää kahdesti Sipilän kimppuun ja molemmilla kerroilla takaa päin?

    Jaaha... etsitäänkö tässä nyt jotain homoa. Ja kumpaan päähän se tarpeensa sitten tekisi, koska on tuo Sipilän naamavärkkikin aikas perseen näköinen...luonteesta ja omastatunnosta puhumattakaan...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puolustelet päällekäyjää, joka hyökkää kahdesti Sipilän kimppuun ja molemmilla kerroilla takaa päin?

    Eipä ollut "hyökkäys" oli enempi suusanallinen asioiden oikaisu ja vastuuttaminen, mitä videolta näki.

    Sipilän mielikuvitus tehnyt tepposet, kehitti kai Kepun surkeaan "turvallaan oloon" ja vihervasemmiston aisankannatuksen hyväksyttämiseen sopivan kertomuksen, että jospa saisi kannatuksen säälipisteillä nousuun?

    Semmosia ne "takapirut";)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puolustelet päällekäyjää, joka hyökkää kahdesti Sipilän kimppuun ja molemmilla kerroilla takaa päin?

    vihree sukupuolioletettu yritti hyppiä selkään


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puolustelet päällekäyjää, joka hyökkää kahdesti Sipilän kimppuun ja molemmilla kerroilla takaa päin?

    Ai Sipilää ei saa taputtaa olkapäähän "hyvin tehty" suosituksilla, heti saa "nyrkein päällekäyty pahoinpitely syytteen", on se kes kusta vaan niin omituinen puolue, notta ihan hirvittää.


  • Anonyymi

   Missä kepulainen, siellä kusetus.

  • Anonyymi

   Sipilä on ollut karkuteillä ilman turvamiehiä, eihän ton tason poliitikot saa kulkea ilman Turva-miehiä. Olikohan se vetämässä kelloa ja missä ringissä Se on ollut, sitä sanotaan tanhu ringiksi, sama kai mikä penkomisen Vanhanen sitten lopetti.

  • Anonyymi

   Myötä tuntoa keräilee, jos joku vaikka äänestäisi. Pitäähän kadulla saada kulkea rauhassa, mutta. Olisi Sipilä vetänyt turpaan sitä töniää, niin olisi minun ääneni saanut heti.

   • Anonyymi

    Oisko Teslan akut hyytyneet kun ihan kävellen piti? Jonkinmoinen vaalikeskustelu tuo oli, ei siis mikään sellainen kun Sipilä sanoo, video ei valehtele, jos joku lyö, niin kyllä se näkyy ihan varmasti toisenlaisena liikkeenä.


  • Anonyymi

   hyvillä näyttelijöillä kysyntää videon tekoon

   • Anonyymi

    Oliskohan asialla ollut äärivihreät. Kova kilpailu vihreitten ja kepun kannatuksesta kiihtyy.


  • Anonyymi

   Monesko valhe kepulta tai Sipilältä ??
   Vahvistaa Taas. KEPU PETTÄÄ AINA!!!

  • Anonyymi

   Uutisissa oli videokuvaa tapahtuneesta. Mies tönäisi Sipilää selkään. Sipilä yrittää saada tönäisyn nyrkillä lyönniksi mutta totuus tuli ilmi videolla.

   Sipilä on säälittävä tapaus. Muuttais takaisin pohjoiseen.

  • Anonyymi

   Sipilän ja kepun jutut on aina keksittyjä.Luulin silloin kun hän oli pääministerinä ja valehteli että korvat heilu,että joku vetää turpaan muistin palauttamiseksi.Itse pysyttelen kaukana koko miehestä.

   • Anonyymi

    "älä tee niinkuin minä, vaan tee niinkuin minä sanon" ;)


  • Anonyymi

   oli vissii tesla hyytyny

  • Anonyymi

   Näitä ruikuttajia on hallitus täynnänsä.

  • Anonyymi

   Eilen oli Heinäluoma televisiossa kommentoimassa asiaa.Kanava vaihtui äkkiä.Hoitelis Heinäluoma vain uudenNEUVOSTOLIITON asiota eikä sekoilis muuhun.Resitentin vaalitko häntä kiinnostaa jotta täytys olla esillä.Toivottavasti löytyy muitakin ehdokkaita ,

   • Anonyymi

    Ota pillerisi ajoissa, ettei tuollaista sekoilua meille luettavaksi tule.


  • Anonyymi

   Kyllä Sipilä nyt valehteli tapahtunutta, saas nähdä miten siitä luikertelee irti.

   • Anonyymi

    No Kepulikopla sen hoitaa, miksi Paavo Väyrynen ei ole "huastellu mittään", vaikka vaalivoitto saattaisi häämöttää taivaanrannassa?


  • Anonyymi

   Eihän töniminen sallittavaa ole, mutta ei siitä paskaa pidä alkaa vääntää.. Ainakaan etupuolelta..

  • Anonyymi

   Ei saa käydä käsiksi Juhaan. Hyi teitä. Juha ja orvonpoika ottivat maahanmuuttajia Ruotsista ilmaiseksi. Ei ainakaan siitä voi kukaan mieltään pahoittaa.

  • Anonyymi

   Voi voi, Sipilä jonkun median mukaan kertoi, että ihan "nyrkein häntä pahoinpideltiin", mutta nyt julkisuuteen lipsahtaneet videot paljastavat Sipilän valehdelleen, koska häntää vain tönäistiin, mielestäni nyt Sipilä rasittaa poliisin pieniä resursseja turhan takia, niin mutta mitä sitä ei puolueen "laskevaa suosiokäyrää" nostaakseen tekisi, olikohan ihan maksettu yhteenotto?, tai sitten ei, mutta aika kevyt oli kosketus, sekä lapsellinen avautuminen "sipsulalta", kyllähän se tappio kirveltää pitkään ja seuraavissa vaaleissa tuskin MINÄ määrään kes kusta tasoaan tulee nostamaan, vaalit käydään vasemmisto - oikeisto - viheriät välillä, kes kustaa ei sielläkään tarvita, jopa nämä kes kustaa lähinnä olevat persesuomaalaiset tulevat näkemään, ettei kukaan usko heitin "vaalilupausauto/polttoaineveron" alennuksiin tai pakolaisten suomeen tulon estämiseen, no paitsi ne tyhmimmät maalaiset siellä jossain mihin "aikamerkkikin" toimitetaan postikortilla kolme kertaa viikossa, et silleen.

  • Anonyymi

   "Mitä keskusta/Saarikko tällä hakee, ääniäkö?"
   No näinhän se luulisi menevän, mutta oikeasti aivan saamarin hyvä, että kamera näytti mitä siinä tapahtui, muutenhan "Jukkeli" olis ollut seuraavissa "virallisissa" kuvissa paketoituna kuin muumio, mutta nyt nähtiin todistetusti ihan TV:ssä, että vain kevyt tönäisy sovitusti "kannattavuuden nostamiseksi" tapahtui, eli Juhalle annettiin "vaalivauhtia" tuleviin kuntavaaleihin, ei siinä muuta ollut.
   Hyvä Jussi, komiasti ainaki yritit, mut persiilleen män (niinku persesuomaalaisille ens vaaleissa), ku löyty kamerakuvat.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   9508
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   182
   9260
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   525
   6182
  4. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   66
   3002