Aihe

vaatikaa mpr rokotetta

Anonyymi

se auttaa koronan ja sen saa aikaisemmin kunmuut rokotteet

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessa rokotetaan nykyään kaikki lapset kahdesti MPR-rokotteella. Se voi selittää lasten vähäistä ja lieväoireista sairastumista koronavirukseen.

  • Anonyymi

   Suomessa MPR-rokotteen saavat nykyään kaikki. Se on kuulunut jo kauan kansalliseen rokotusohjelmaan, eli vuoden 1975 jälkeen syntyneistä lähes kaikki ovat saaneet rokotukset neuvolassa tai koulussa.

  • Anonyymi

   erveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n mukaan osalla vanhemmista ikäluokista, erityisesti 1965–75 syntyneillä, suoja voi olla puutteellinen, jos ei ole sairastanut MPR-tauteja. Tämä koskee etenkin naisia, sillä kaikille miehille annettiin rokotus armeijassa vuosina 1986–2000.

  • Anonyymi

   os ei ole varmuutta, onko saanut kahta rokotusta tai sairastanut MPR-tauteja, rokote kannattaa käydä ottamassa. Koska rokote on osa kansallista rokotusohjelmaa, se on kaikille maksuton ja sen saa oman kunnan terveysasemalta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5068
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1579