Aihe

Ensin lohkes Siniset, nyt Sinimusta. Mitä seuraavaksi?

Anonyymi

On se kova puolue lohkeamaan. Puolueesta lohkesi jo Siniset, joka tais sulaa pois. Nyt on lohkeamssa uus lohkare nimeltä Sinimusta. Siinä, missä siniset lohkesi vasemmalta reunalta, Sinimusta on lohkeamassa oikealta reunalta. Lohkeaako kohta edestä ja takaakin?
Valistakaa tietämätöntä, miksi tämä Perussuomalainen puolue on niin kova puolue lohkoutumaan? Lohkareiden sulaessa emovuori taas kasvaa lohjetakseen taas jos minkäki värisiksi. Outo puolue!!!

18

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Todennäköisesti edestä tulee lohkeamaan keltaiset ja takaa ruskeat. Tää ei ole varmaa tietoa, vaan lähinnä vielä huhupuhe

   • Anonyymi

    Hakkaraisen virkasalkussa olleet alushousut oli edestä keltaiset ja takaa ruskeat Hakkaraisen kertoman mukaan. Salkku unohtui Bandidosin tiloihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hakkaraisen virkasalkussa olleet alushousut oli edestä keltaiset ja takaa ruskeat Hakkaraisen kertoman mukaan. Salkku unohtui Bandidosin tiloihin.

    Persuilla ei tuon tärkeämpää virkasalkuisaan ole? Ja persukannattajat äänesti Hakkaraisen jopa mepiksi! Vaikka Huhtasaaren äänillähän Hakkarainen sinne käytännössä pääsi. Sen Trump-hihhulin äänillä siis.


  • Anonyymi

   No heillä on oma agendaansa ja saavat perustaa oman puolueensa. Mutta ei se ole lohkare mistään.

  • Anonyymi

   Ainahan ne kulissit jossain vaiheessa sortuvat niin kuin perussuomalaisten puoluekin. Kun ollaan tekevinään jotain ihmisten hyväksi, ja paljastuukin vuosisadan huijaus, niin puolue jakaantuu kuin ameba.

  • Anonyymi

   Yksikään ei ole kansanedustaja eikä ole edes toimineet PS puolueessa niin mitenkä ne voi lohjeta mistäään....?

   • Anonyymi

    Foliohattusuvakki kehittelee omia salaliittouskoivaisversioitaan.


   • Anonyymi

    Vaikka en ole persu enkä sinimustakaan niin tuo kommentti ei pidä paikkaansa. Siellä on useita persuista erotettuja henkilöitä, jotka ovat toimineet vaikuttavissa asemissa persuorganisaatiossa. Saas nähdä. lähteekö persuista keulahahmoja sinimustiin, jos nykylinja persuissa koetaan liian nössöksi. Sinimusta liike-nimi kertoo jo itsessään paljon siitä, mikä on pelin henki.


   • Anonyymi

    Minä puolueettomana olen käsittänyt, että nämä on niitä jotka on potkittu pois persu puolueesta tai ei ole otettu liian oikeistolaisen ajatusmaailman takia.


  • Anonyymi

   Nyt saadaan Suomeen sellainen puolue johon kaikkien kansallismielisten kannattaa liittyä!

  • Anonyymi

   Perussuomalaisten historia on sen johtajien historiaa.

   Oli Vennamon puolue. Oli Soinin puolue. Ja nyt on Halla-Ahon puolue.

   Sillä ei ole merkitystä, mitä lohkeaa minnekin. Vain Johtajalla on merkitystä.

   Tämä on tyypillistä kaikille oikeistopopulistipuolueille. Esimerkiksi Ranskan "Kansallisella Rintamalla" on ollut 50-vuotisen historiansa aikana vain kaksi puheenjohtajaa. Ruotsidemokraateilla on ollut 30 vuoden aikana kolme johtajaa.

   • Anonyymi

    Persujen ihailema Unkarin Fidesz-puolue on ollut olemassa 27 vuotta. Siitä ajasta 24 vuotta johdossa on ollut Viktor Orban.


  • Anonyymi

   Persukset leviää, kuten on ollut tapana sanoa.

  • Anonyymi

   Maaseudun SMP-taustaiset persut on jätetty hallapersuilijoiden toimesta äänettömiksi yhtiömiehiksi puolueessa.

   Eli syrjäseudun ääni ei kuulu puolueessa , päin vastoin, aluetuetkin leikkauslistalla.

  • Anonyymi

   Kertoo vaan kansan kasvavasta tyytymättömyydestä harjoitettuun politiikkaan. Paljon olis taas ääniä jaossa, kuka ne sitten osaa noukkia ?

  • Anonyymi

   sdp lohkeaa soisilisteihin ja demokraatteihin
   kokomus lohekaa kokokoseen ja mukseen.
   Vihreät vih ja reään.
   Kepu kesuun puluun.
   Rkp roistoihin ja perseilijöihin
   jne.. näin se tenee.

  • Millä tavalla outo ? Perussuomalaisiin lähtivätalun perinkin ne, jotka olivat kyllästyneet vanhojen puolueiden liirumlaarumeihin, ja ns. valheisiin. Koska niiden kautta rantain kuvailemat asiat, eivät toteutuneet, päin vastaoin, yleensä pahenivat äänestäjien kannalta. Soinin kompurointi hidasti perussuomalaisia, mutta ei vienyt kannatusta. Siniset eivät vieneet kannatusta, ja se selviää, mitä tekee sinimustat. Mutta kai tuota on kutsuttava puolueen kehitykseksi, josta erkaantuvat ihmiset, katsovat uuden puolueen ajavan paremmin omia arvoja ja ajatuksia.
   Meillähän ei ole oikein vaihtoehtoja puolueissa. Vanhat puolueet ovat niin jämähtäneet kaavoihinsa, että mikäli ne kykenisivät uudistumaan - antamaan tilaa uusille ajatuksille, uusia puolueita ei todennäköisesti syntyisi.

  • Anonyymi

   Oletko kuullut lohkoketjusta? Se on tätä päivää.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   435
   5240
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   4341
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   65
   3482
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2612
  5. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1976