Aihe

Joseph Smith

Anonyymi

Mormonismi on Joseph Smith nimisen huijarin perustama lahko jonka päätehtävä on hallita ihmisiä ja kerätä heidän rahat pois. Niin Smith oli muuten ammatiltaan taikavarpu aarteenetsijä. Siinä teille varsinainen profeetta.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässä tietoa Joseph Smithistä.

   <139 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua (vähän ennen 139 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua) tuli olemassaoloon ihmiskunnan toinen jäsen (mies), joka ei myöskään ollut enkeli ja jonka nimi taivaassa oli Zadkiel (Prayer).

   Hän syntyi myöhemmin Jaakobin eli Israelin poikana Joosefina (Jaakob sai Joosefin ollessaan 120-vuotias) jonka vaimo oli Onin papin Poti-Feran tytär Asenati ja sitä myöhemmin Hilkian poikana Jeremiana, Jeremian kirjan päähenkilönä Raamatussa ja vielä myöhemmin 1150-1200 luvulla jaa. Englannissa eläneena Allan Clarena (Alan a Dale) jonka vaimo Elisabeth Fitzhenry/Alwine oli 144000:n 4:s jäsen, sekä vielä myöhemmin hän syntyi 29.12.1805 jaa. Sharonissa, Vermontin osavaltiossa, Usa:ssa Joseph Smith nuorempana, MAP-kirkon perustajana.

  • Anonyymi

   Vieläkö niitä käännyttäjiä kurvailee pyörällä pitkin katuja. Sanan levitys tehtävissä. Yhtä vähän kiinnostaa Jehovat oven takana.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   105
   5947
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   496
   5743
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   5333