Aihe

Saalemin pastori-ko on toivoton demonipesä!

Anonyymi

Häntä ei kannata kuunnella. Häntä voisi nimittää jopa demoni-imuriksi. Niin tehokkaasti kun hän koko ajan imuroi lisää demoneita sisuksiinsa.
Koko ajan hänen saarnansa käyvät mustemmiksi ja mustemmiksi. Tämä on täysin seurausta siittä, että hän haalii ihan kaksin käsin demoneita itseensä.

Olen rukoillut viime aikoina, että Jumala ottais näitä demoneita pois SP-k:sta Tätä olen totisesti rukoillut. Olen myös rukoillut, että SP-k saisi parannuksen armon ja vapautuisi täysin synnin kahleista. SP-k:llekin ovat ovet avoinna. Saat uskoa omalle kohdalle kaikki synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä. (älä usko tämän tekstin kautta, vaan hakeudu toisen uskovaisen luo, joka lausuu sinulle nämä sanat).

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikset ole katolla paneelia asentamassa!!

  • Anonyymi

   EI näille EHKÄ voi enää edes rukoilu auttaa, koska ovat jo niin paatuneita ja paisuneita omaan tietämykseensä ja "viisautta" täynnä, kun ovat lukeneet raamattunsa etu-ja takaperin, silti ei vain "aukene" tekstit !
   Jätettävä paatumuksen rauhaan !??
   KUKA jaksaa näitä enää lukea,koska totisesti normaali ihminen ei hauku toisia, vieläpä tuntemattomia tuolla tyylillä, vaikka olisikin toisenlainen uskon-näkemys !
   MENE "saalemisti" sinne Oulun ry:lle selvittämään oma näkemyksesi ja vertailkaa kumpi puoli on oikeassa näistä raamatun kirjoituksista, esim. Sauluksen ja Ananiaksen kohdalla. Siellä voisit saada jotain tietoa !?

  • Pohdin ovatko nämä kirjoitukset parodiaa, mutta kiitoksia huolenpidostanne. Uskon että normaalijärkiset ihmiset niin vl kuin muutkin ihmiset näkevät helposti totuuden kirjoituksissani ja sen että kuka oikeasti haukkuu toisinuskovia. Mutta saatoin mennä nyt jonkun huumoriveikon vedätykseenkin vastatessani. Ei haitta mitta :-)

   • Anonyymi

    Samaa saalemin demonipesän paskaa.


   • Anonyymi

    Et sinä mikään uskova ole. Olet synnissä rypevä demonipesä, joka pilkkaa ehtimiseen Jumalan lapsia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et sinä mikään uskova ole. Olet synnissä rypevä demonipesä, joka pilkkaa ehtimiseen Jumalan lapsia.

    Olen kuullut että eräässä lahkossa on perkeleen lapsia. He ovat uskoneet valheeseen. Sen isä on perkele.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et sinä mikään uskova ole. Olet synnissä rypevä demonipesä, joka pilkkaa ehtimiseen Jumalan lapsia.

    onpas täällä aggressiivinen tunnelma.


   • Anonyymi
    SaaleminPastori-ko kirjoitti:

    onpas täällä aggressiivinen tunnelma.

    Demonipesästä pulppuaa?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   11381
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   137
   5405
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   2527