Aihe

Ilmasto ja päät sekaisin Maailmassa

Anonyymi

Suurin uhkakuva Maailmassa on ilmaston lämpeneminen ja kuvittelu monisukupuolisuudesta.
Kun nämä asiat saadaan kuntoon niin tulevaisuus on pelastettu.
Tähän ideologiaan kannattaa uskoa muuten sinut eliminoidaan.

ilmastotodellisuus.fi

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ILMASTON LÄMPENEMINEN

   Jääkausien välinen Eem-interglasiaali oli viime jääkautta edeltänyt lämmin kausi 131 000 – 114 000 vuotta sitten. Kyseisen kauden aikana vuoden keskilämpötila oli Suomessa 4 °C nykyistä lämpimämpi. Tammikuu oli jopa 8 °C nykyistä lämpimämpi, helmikuu yli 4 °C.

   Jäätiköt olivat tämän päivän jäätiköihin verrattuna pienempiä, ja niistä sulanut vesi nosti parhaimmillaan merenpintaa 4–6 metriä nykyistä tasoa korkeammalle. Esimerkiksi Etelämantereella ja Grönlannissa lämpötilat olivat 3–5 °C nykyistä korkeampia ja Grönlannin jäätikkö saattoi olla jopa 30–50 % nykyistä pienempi.

   Sekametsä ulottui napapiirille asti ja sen pohjoispuolelle Lapissa oli havumetsää. Lehtimetsän vyöhyke ulottui Etelä-Ruotsissa Skånen pohjoispuolelle saakka. Myös kasvillisuusvyöhykkeet olivat Euroopassa nykyistä pohjoisempana ja Englannissa esiintyi subtrooppisia lajeja ilmaston muistuttaessa nykyisen Etelä-Ranskan ilmastoa.

   KASVIHUONETILA / JÄÄKAUSITILA

   Maapallon ilmasto voidaan jakaa kahteen suureen ilmastotilaan:
   1) kasvihuonetilaan
   2) jääkausitilaan

   Historiansa aikana maapallon ilmasto on vuorotellut näiden kahden tilan välillä.

   Jääkausitilan ollessa kylmimmillään keskilämpötila on 9 – 10 °C. Kasvihuonekautena samainen lämpötila on yli +20 °C. Nykyinen keskilämpö on noin 15 °C.

   • Jääkausitilassa napa-alueet ovat jäätiköiden peitossa.

   • Kasvihuonetilassa maa on pysyvästi jäätön ja ilmasto on kauttaaltaan lämmin tai kuuma, maapallon keskilämpötilan ollessa yli +20 C.

   ❄️ Laaja jäätiköityminen on verrattain harvinainen tapahtuma maapallon historiassa. Jäätiköitä on ollut vain 15-20 % maapallon olemassaoloajasta.

   ? Suurin osan maapallon ilmasto-ajasta on ollut kasvihuonetilaa, jolloin lämpötilat ovat olleet 5 – 15 °C lämpimämpiä kuin nyt.

   • Anonyymi

    Kuten jokainen täysijärkinen voi viimeistään nyt todeta, oli kaikki ilmasto ÖYHÖTYS puhtaasti yritys HUIJATA ihmiskuntaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuten jokainen täysijärkinen voi viimeistään nyt todeta, oli kaikki ilmasto ÖYHÖTYS puhtaasti yritys HUIJATA ihmiskuntaa.

    Totta helevetisähän jokainen nyt uskoo jotain anonyymiä Suomi24-randompersua mieluummin kuin tieteilijöitä.


   • Anonyymi

    Mielenkiintoinen tutkimus ihmiskunnan muinaishistoriasta ja jääkausista, kukapa tietää... : https://mariobuildreps.com. Onkohan ihmisellä lopulta osaa tai arpaa ilmaston muuttumisessa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mielenkiintoinen tutkimus ihmiskunnan muinaishistoriasta ja jääkausista, kukapa tietää... : https://mariobuildreps.com. Onkohan ihmisellä lopulta osaa tai arpaa ilmaston muuttumisessa?

    Jos kuuntelen ylintä neuvonantajaani, äitiä 90+v, meille on tulossa uusi jääkausi, eikä mikään kesähelle. Mikä on mahdollista, jos Golf -virta pysähtyy, kun Grönlanti sulaa kyllin paljon. Silloin sähköautoilijat ja tuulivoimalat ovat pulassa, ja kaikki muukin. Kyllä tulevat öljy, kaasu, puu ja muut vanhanaikaiset energiat taas arvoonsa. Koskaan ei pitäisi panna kaikkia munia samaan koriin, se saattaa hajota.


  • Anonyymi

   Jokohan se vajaamielinen lapsikin pitää sen suunsa pikkuhiljaa kiinni

  • Anonyymi

   Vielä kun joku hämmästyksissään huomaakin että tähän mennessä ihmisten lisääntyminen onkin perustunut heterosuhteisiin, niin on siinä ihmettelemistä kerrakseen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14322
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12208
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   567
   8531
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5596
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   301
   4988