Aihe

Hallitukselta ei uusia koronatiukennuksia vaikka uumoiltiin

Anonyymi

Lintilän kepuko se taas hannaa vastaa vaikka esim. Krista Kiuru halusi tiukennuksia mm. maahantuloon. Pian voi käydä kuin Irlannille jonne uusi Britannian muunnos rantautui. Suomessakin näitä variantteja on löydetty jo kymmeniä ja edelleen testaus maahantulijoilla on vapaaehtoinen. Halpatyövoiman takia kepu löysäilee taas ja se voi äkkiä tulla todella kalliiksi, jossa kevään 15 000 000 000 euroa on pikkurahaa. Nyt leikitään kaverikapitalistien bisnesten takia koko kansan terveydellä ja Suomen koko taloudella.

Irlannin koronatilanne romahti alle kuukaudessa Euroopan parhaasta koko maailman huonoimmaksi – mitä tapahtui?
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8c36d6d7-ca8f-4983-bfd5-fb27b59e0763
"Irlannin koronatartuntojen määrä oli Euroopan alhaisin joulukuussa, kun maa päätti kuuden viikon mittaisen koronasulkunsa. Nyt koronatilanne on maailman huonoin."

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt puhutaankin yhtäkkiä ettei rajoituksia vähennetä, kun hetki sitten puhuttiin tiukennuksista. Taisi taas eräs bisnespuolue uhkailla hallituserolla jos..

   • Anonyymi

    Kepu on hallituksen koronapolitiikan heikko lenkki.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mutta Irlanninkin esimerkki osoittaa kuinka tehokas sulku on koronan torjunnassa verrattuna naamurileikkeihin.

  • Anonyymi

   No siltä vaikuttaa, että tyttö hallitus taas sysää vastuunsa kuntien harteille.
   MTV3 klo 19:00 uutiset.

  • Anonyymi

   Suomessa on paljon potenttiaalisia kohteita joihin korona voi tarttua. Meillä saattaa kohta olla maailman parhaat olosuhteet taudin levitä kun rokotteetkin on unohtuneet tilata.

   • Anonyymi

    Hallituksesta ei ole päätösten tekoon ne pelkää äänien menettämistä kunnallisvaaleissa.
    Muistakaa tämä kun vaalit ovat käynnissä ketkä jättivät päättämättä, kun kansanterveys oli vaarassa ja olis pitnyt toimia " etupainotteisesti ".


  • Anonyymi

   Eiköhän kannattaisi ottaa ihan iisisti ja ilman rokotuksia niin menee ohi kohtaus ihan huomaamatta. Turhaa coronan lietsomista!

   Freelance-toimittaja Billy Six teki hiljattain videoraportin siitä, mitä saksalaisissa sairaaloissa tapahtuu. Video on poistettu toistuvasti verkosta, koska se ei vastaa koronaviruspandemian valtavirtakerrontaa. Ratsiassaan Kuusi näki tyhjiä sairaaloita, ja henkilökunta siellä sanoi toistuvasti, että kyseessä ei ollut lääketieteellinen vaan poliittinen pandemia, joka vallitsee pääasiassa tiedotusvälineissä.

  • Anonyymi

   Iltalehteä ei kannata lukea. Meistä kukaan ei tuota lue.
   Tieto on hyvin yksipuolista manipuloivaa aivopesua. Maksettu lehti ja jos et rahaa tottele, niin lobarit tulee!

  • Anonyymi

   MaRa uhittelee hallitusta korvauksien vaatimisella, jos ravintoloita ja anniskeluliikkeitä aiotaan sulkea tai rajoittaa toimintaa. Tällaista on yritystoiminta Suomessa. Talous on ensisijainen.

  • Anonyymi

   Saamaton hallitus, brittivirus on tosi vikkelä tarttumaan mutta Kepu jarruttaa. Ihmeellistä on esim.että KELA järjestää kuntoutusta puolikuntoisille kylpylöissä, joissa turvatoimet olemattomat, ei ole järkevää toimintaa. Ei voi ajankohtaa siirtää, koska ,pyhä lehmä, ravintola ja majoitustoimintaa MaRa tässä maassa näyttää määräävän tahdin.

  • Anonyymi

   Freelance-toimittaja Billy Six teki hiljattain videoraportin siitä, mitä saksalaisissa sairaaloissa tapahtuu. Video on poistettu toistuvasti verkosta, koska se ei vastaa koronaviruspandemian valtavirtakerrontaa. Ratsiassaan Six näki tyhjiä sairaaloita, ja henkilökunta siellä sanoi toistuvasti, että kyseessä ei ollut lääketieteellinen vaan poliittinen pandemia, joka vallitsee pääasiassa tiedotusvälineissä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   494
   5707
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5700
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   4981