Aihe

Vihreiden vastuu

Anonyymi

Suomessa pelätään vastakkainasettelun kärjistymistä. Se luo pohjan myös ääri-ilmiöille ja väkivallalle.

Mikä on Vihreiden vastuu? Heidän ei odoteta sortuvan itse väkivaltaan, mutta heidän käytöksensä luo pohjaa vastakkain asettelulle.

Vihreät ovat äärimmäisen ylimielisiä. Heitä eivät koske samat säännöt kuin muita. He haluavat kieltää kaikkien eri mieltä olevien sananvapauden. He onnistuvatkin siinä aika hyvin, koska moni toimittaja on Vihervasen.

Jos perhe pelkää Tohmajärvellä, kun sudet tulevat pihaan, niin mitä tekevät Vihreät? Tulevat Helsingistä häiritsemään luvallista metsästystä ja huutavat samalla EU:ta apuun. Valittavat kaikkiin instansseihin ja jarruttavat laillisia päätöksiä.

Käytöksellään he kärjistävät voimakkaasti ilmapiiriä ja kiinni jäädessään selittävät, että hyvän asian puolesta he saavat rikkoa lakia.

Vihreät ovat aivan yhtä paljon vastuussa yhteiskunnan ilmapiirin kiristymisestä kuin äärioikeistokin. Ero on vain siinä, että Vihreät eivät koe koskaan olevansa vastuussa mistään, vaan ovat aina täydellisen oikeassa ja muut täydellisen väärässä.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vihreät vain vittulee suomalaisille, täys tolloja, meillä ei tommosia huumehörhöjä äänestetä

  • Anonyymi

   Elävät ihan omissa maailmoissaan ja haluavat sieltä jaella käskyjä muille.

   • Anonyymi

    Nyt se ohiisalo oli syyttänyt Halla ahoa siitä mihin viherhiipparit itse syyllistyvät. Kieroja lieroja ja isänmaallemme kalliiksi tulleet vihreät ohosalon johdolla käyvät toivotonta sotaansa perussuomalaisia kohtaan,vaikka pitäisi tajuta että perussuomalaisia on tuplasti enemmän.


  • Anonyymi

   Vihreät häiriköivät lentolikennettä, tukkivat katuja, varapuheenjohtaja pilkkaa maalla asuvia,insetsistä,vaimojen hakkamisesta ja metsissä asujilla ei ole oikeutta vaatia palveluja. Mitähän palveluja kyseinen pullero muka tuottaa?
   Vihervasemmisto hyökkäsi Aino Koposta vastaan vihakirjoituksilla,samoin Seida Sohrabia, mutta Ohisalo uhriutuu julkisuudessa kuinka heistä kirjoitetaan.
   Vihreiden häiriköinnit on siunattu kansalaistottelemattomuudella, mutta eivät hyväsy ko.tottelemattomuutta muilta ryhmiltä.

  • Anonyymi

   Ohisalo on oikeassa. Perussuomalaisten vihankylvö pitäisi saada aisoihin. Valtakunnansyyttäjä voisi puuttua vihreitä vastaan esitettyihin epäreiluihin kommentteihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   484
   5636
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   94
   5472
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4720