Aihe

Trump tullaan täydellisesti nöyryyttämään ja hänen tukijansa vähenevät

Anonyymi

Ukkorukka nöyryytetään kunnolla. Puuttuu enää vain että hänet kierretettäisiin tervassa ja höyhenissä ja kuljetettaisiin pitkin Washintonin katuja hurraavan kansan juhliessa.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tod.näk ukko laitetaan perse pystyssä jalkapuuhun keskelle Washingtonin toria, jossa jokainen halukas saa käydä häntä tuuppaamassa.

  • Anonyymi

   Hiihtäjää eivät kiinnosta luopioitten hopearahat,trumppi voittaa T:hiihtäjä 47 härmästä

   • Anonyymi

    Trumpetti voittaa korkeintaan oranssin haalarin ja koppihoitoa loppuiäkseen ja siellä vankilassa järjestetään vaaleja joka viikko ja aina trumpetti tulee toiseksi niin oppiipahan häviämään. Mies se on hävinnytkin ja helevatin huono mies onkin 😁 😆 😅 😂 🤣


  • Anonyymi

   Trumpia on yritetty koko 4 vuotta laittaa kuseen, ei ole onnistunut. Ukko on ovelampi, kuin hölmöt sosialistit.

   Trump voittaa tämänkin jutun.

   Kyllä sitten palstan punikkeja KYRRRRPII! Naurattaa jo etukäteen. Odotellaan vaan hetki, niin Don vetää esiin Trump-kortin.

  • Anonyymi

   Merkillistä, Pohjois-Korean, Venezuelan despootit mm. jatkavat kansojensa näännyttämistä nälkään, mutta yksi presidentti, joka on pitänyt erittäin monenlaisista ihmisistä koostuvaa kansakuntaa toiminnassa, häntä vainotaan, pilkataan kautta maailman. Ilmeisesti ruokaa on liikaa ja se on liian energiapitoista, jaksetaan meuhkata joka helvetin asiasta, jos se ei sovi omaan ajatusvirtaan. Ongelmia, todellisia ongelmia tulevat vuodet tuovat purnaaville, usein järjenvastaisissa ideologioissaan piehtaroiville ihmislaumoille.

  • Anonyymi

   Kyllä sivistyneissä länsimaissa täytyy presidentin sekä kansanedustajien ja ministerien virkaan kelpuuttaa VAIN tarpeeksi oppineita ja järkeviä ja SIVISTYNEESTI esiintyviä ihmisiä.
   Muutenhan ei ole mitään eroa idän roisto-diktaattorivaltioihin.

  • Anonyymi

   Mediasensuuri on mennyt rajansa yli. Yhdysvallat on jakautunut Trumpin kannattajiin ja vastustajiin. Bidenillä ei ole omia kannattajia. Häntä äänesti Trumpin vastustajat. Nyt sitten kun Trumpin kannattajat eivät saa ääntänsä kuuluviin ainoa joka jää on teot, eli SISÄLLISSOTA tulee melkovarmasti.

  • Anonyymi

   Media lietsoo edesvastuuttomasti vastakkainasettelua. Viimeiset 4-vuotta USA:n vasemmistomedia on haukkunut Trumpia ja hänen kannattajakuntaansa. Suomalainen media ei ole sen parempi. Jutut lainataan suoraan CNN:ltä ja kansalle syötetään yksipuolista Trump vastaista narratiivia. Moni näkee median kusetuksen läpi ja usko median luotettavuuteen rapistuu kovaa vauhtia. Tämä viimeisin virkarikossyytekin on täysin tuulesta temmattu ja tekopyhää lässytystä. Kaikki varmaan muistaa vielä miten demokraatit itse lietsoi BLM-väkivataisuuksia joissa kuoli useita ihmisiä ja tuhottiin miljardien edestä omaisuutta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   346
   25177
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14241
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11766
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   111
   8762
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   549
   6028