Aihe

Loser Trump voitti kongressin äänestyksen selvästi ja pääsee vielä senaatin äänestykseen.

Anonyymi

Suurin osa republikaaneista ei antanut ääntään Trumpille. Maanpettureita!

Biden ei saanut yhtään ääntä.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    ... tukea virkasyytteelle siis edustajainhuoneessa. Senaatti ei vielä ole äänestänyt ja todennäköisesti siihen tuo sitten kaatuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ... tukea virkasyytteelle siis edustajainhuoneessa. Senaatti ei vielä ole äänestänyt ja todennäköisesti siihen tuo sitten kaatuu.

    Senaatissa virkasyytettä käsitellään vasta 19.1.2021 jälkeen eli sitten, kun Joe Bidenin kausi on jo alkanut. Jos syyte menee lävitse niin Trump menettää samalla teoreettisenkin mahdollisuuden tulla uudelleen valituksi vuonna 2024.


  • Anonyymi

   Syytettä käsitellään uudessa demokraatien johtamassa senaatissa. Suuri merkitys. Aikataulu voidaan venyttää todella pitkäksi.

   Tarkoitus on estää Trumpia ja hänen terroristijärjestöjään tekemästä mitään typeryyksiä, jotka suututtaisivat myös paatuneimmat republikaanit.

   Äänestyksen perusteella vielä yli 90 % republikaaneista tukee terroristeja ja valehtelemista ja kansan murhaamista. Sairasta!

   • Anonyymi

    Senaatin republikaanien käännyttäminen vaatii kongressitalon terrori-iskua paljon vakavamman tapahtuman. Jokainen voi kuvitella mielessään erilaisia vaihtoehtoja.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14880
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13456
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9103
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6498
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   242
   3816