Aihe

Eilen melkein sain

Anonyymi

Aamulla kömmin vaimon viereen ja aloin hiplailemaan. Asia ei edennyt kovinkaan pitkälle. Kusettaa, hän sanoi ja vähän ajan päästä lisäsi pitää lähteä vessaan ja aamukahvin keittoon. Jatketaan myöhemmin. Semmoista tämä meillä nyt. Edellisestä kerrasta taitaa olla jo neljä kuukautta. Pitäisi olla jatkuvasti vonkaamassa niin ehkä joskus sattuisi oikeaan saumaan.

Aikaisemmin olin tehnyt yhden päätöksen, alan etsiskelemään seksiseuraa. Kokeilen jos löytyisi mies. Naisia tämmöinen ujo yli 50-vuotias mies ei kovin helposti saa kun rahaakaan ei ole tolkuttomasti. Hyvin meni siinä mielessä, että heti löytyi kontakti. Siihen se sitten loppuikin, nuori mies toisessa päässä lopetti yhteydenpidon. Niin kai sitten olen väliinputoaja ja pitää tyytyä olemaan ilman. Helpottaisi, jos asuisi jossakin isossa kaupungissa, mutta täällä pienessä maaseutukunnassa vaihtoehdot ovat vähissä.

13

125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missä päin asut

  • Anonyymi

   "Pitäisi olla jatkuvasti vonkaamassa niin ehkä joskus sattuisi oikeaan saumaan." - Ei näin. Naisia alkaa ärsyttää, jos mies jatkuvasti vonkaa, tavoitteesi luisuu sitä kauemmaksi, mitä enemmän yrität. Lisää sen sijaan arkista läsnäoloa ja ei-seksuaalista koskettelua. Ohimennen kosketuksia, aamu/päivä/iltasuukkoja ja -halauksia (lyhyitä). Sitten kun teet seksuaalisen lähestymisen, tee se eri tavalla kuin tuo "arkiläheisyys", jotta asiat eivät sekotu ja nuo toiset tule tulkituksi lähentely-yrityksiksi.

   • Anonyymi

    Sitä samaa mietin, enemmän pitäisi sitä arkista koskettelua olla. Tähän pisteeseen on tultu jo muutama vuosi sitten, kun vaimo sairasteli eikä seksi kiinnostanut tippaakaan. Nyt kiinnostaisi puheiden mukaan mutta vähän alkaa epäilyttää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Mikähän sinussa on vikana? Pienimunaisethan täällä enimmäkseen trollailee eli ehkä juuri se.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Taitaa koskaan oikeaa parisuhdetta kokematon sinkku huudella katsomosta.


  • Anonyymi

   Sain illalla mieheltäni kyrpää.

   • Anonyymi

    Se on hyvä 👍


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    No no Rane otahan rauhallisesti.Sulle sitä tulee Heinolassa päivittäin.ei kannata yleistää.Heinolassa sut jyrätään päivittäin,siksi olet täällä ja näyttelet kovaa jätkää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    No älä puhu lööperiä et sinä tuota kertonut.Se oli joku muu joka tuntee sut paremmin.Onko käkätin vielä pahasti kipee.


  • Anonyymi

   Olen ap kari hartolasta. Aika pieni paikkakunta ja muutenki outo paikka

   • Anonyymi

    Tsemppiä sinulle. Paljon pohjoisempana asustelen ja jääneet lomamatkatkin viime vuonna väliin, lähinnä koronan takia, yleensä vain rahanpuutten takia. Suomessa kyllä on paljonkin samassa tilanteessa olevia mutta vaikea on löytää. Harvempi suoraan kertoo haluavan kokeilla m&m-seksiä. Läheisyys suhteessa on tärkeää mutta kyllä voisin kokeilla lähes millaista tahansa yhden yön juttuakin.


  • Anonyymi

   Omituisesti välillä katoaa täältä keskustelut. Tämänkin löysin vain sivuhistorian kautta. Tuosta viimeaikaisesta yhteydenotosta piti puhumani. Mietin olisinko itse mennyt puihin 30 vuotta nuorempana, jos alkaisi näyttää, että joutuisi antamaan persettä sellaista luvattuani. Ehkäpä mutta ei kai olisi suuri vaiva ilmoittaa tulleensa toisiin aatoksiin. Parikymmentä vuotta sitten kyllä etsiskelin netistä aktiivisesti seuraa ja aika usein vastaukset vain loppui. Ajat eivät ole muuttuneet.

   Kunpa tämä korona-aika jo kohta loppuisi niin pääsisi vaikkapa Leville kokeilemaan onnea. En mikään adonis ole mutta lähes joka kerta baarissa on joku koukkuun tarttunut silloin, kun olin vielä vapailla markkinoilla. Tosin lähes 20 vuotta sitten mutta edelleen siedettävän näköinen. Puhelahjoista ei kannata puhua mutta mitäpä se haittaa meluisassa baarissa, varsinkaan loppuillasta kun alkaa jonoa muodostua epätoivoisista.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Sillähän ei lopulta ole väliä antaako säälistä vai halusta. Minun kannalta siis. Ne, joilla on mahdollisuus valita, valitkoon ensin, minä valitsen lopuista. Epäilen kovasti, että säälistä jäisivät tyrkylle...


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   121
   4780