Uusi Putous-kausi alkoi. Katsoitko ja oliko hyvä?

12

128

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hahmot olivat pitkästäaikaa muutakin kuin tekemällä tehtyjä tai sellaisia joilla kalastellaan vain lapsien ääniä. Tosin pilven koirahahmo on taas tehty vain pentujen äänien kalasteluun. Kuitenkin kyseessä on enemmän aikuisille suunnattu viihdeohjelma, niin on tympeetä että osa hahmoista tehdään kuin pikkukakkosen teletapeiksi viisivuotiaille pikku irmelioskareille.

   Mutta ja iso mutta on taas tuo jatkuva ja yliampuva persuhuumori. Kaikki viihdeohjelmat joissa yhtä poliittista puoluetta pidetään silmätikkuina ja niille nauretaan on tekemällä tehtyä huumoria, jolle oletetaan kaikkien nauravan.
   Ohjelman tuottaja voisi joskus vastata miksi esimerkiksi vihreistä tai vasemmistosta ei koskaan tehdä huumoria? Ei myöskään eräästä nimeltämainitsemattomasta uskonnosta. Miksi?
   Tämän takia en jatka ohjelman katsomista sillä on varmaa, että myös se loppuunkulutettu Trump sketsi tulee kohta taas. Koska demokraateille tuolla on naurettu? Ei koskaan. Jos viihdeohjelma tehdään piilopoliittisena satiirina ilman, että ohjelman nimi on poliittinen satiiri se on tyhjän nauramista ja politikointia.
   Ihme oli sentään, että yksi kausi on tiedossa missä ei ole hahmona jotain stereotypistä transhahmoa.
   Muuten siis mielenkiintoinen alku, mutta poliittinen tyhjän nauraminen ilmeisen ideologisille vastustajille vei pohjan koko ohjelmasta. Tämä siis laski arvosanan ala-arvoiseksi.

   • Anonyymi

    Jopa kaupallisen puolen viihdeohjelmilla on poliittinen sanoma. Aikoihin on eletty.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jopa kaupallisen puolen viihdeohjelmilla on poliittinen sanoma. Aikoihin on eletty.

    Se on osa tätä kahtiajaon aikakautta. Mennään parikymmentä vuotta taaksepäin, niin huumori oli aitoa huumoria ilman politikointia. Nykyään politiikka on otettu viihteeseen mukaan joka on omiaan lisäämään ristiriitoja.
    Ennen mm kisat ja olympialaiset yms olivat sellainen kansoja yhdistävä tapahtuma missä oli periaatteena se, että nyt urheillaan eikä politikoida. Mikä surullisinta niin nykyään myös urheilukin on mennyt täysin politiikan sotkemaksi pelleilyksi.
    "Kun tuo ajattelee noin boikotoidaan tai kun tuolla toimitaan noin boikotoidaan"
    Olemme siirtymässä todella vakavaan ja pelottavaan aikakauteen.


  • Anonyymi

   Katsoin. En tykännyt, ei naurattanut tippaakaan eikä yhtään kertaa.
   Olisi kiva jos ohjelmassa palattaisiin ns. perushuumoriin, eli tavalliselle matti maija meikäläis-ihmisille tapahtuviin "tahattomiin sattumuksiin".
   Jätettäisitte sikseen kaikki sateenkaari/sukupuolihuumori ja yksittäisten politiikkojen nälvimisen ja keskittyisitte ns. "selkokielellä" tuoreempaan sanailuun.
   Suomesta löytyy Jope Ruonansuun tyyppisiä tilannekoomikoita. Nyt sketsit toistavat itseään, ovat puhkikuluneita ja tosi kökköjä.

  • Anonyymi

   Paskimmat sketsihahmot ikinä, muuten perus putousta.

   Halla-aholle vittuiltiin, tasapuolisuuden nimissä odottaisin vittuilua myös Ohisalo & kump.

  • Anonyymi

   Kyllä on menny alle arvosteluasteikon putous sketsit , eikö noilla näyttelijöillä ole itsellään mitään itsekritiikkiä mihin ohjelmiin osallistuvat .

   • Anonyymi

    Todellakin! Kaikkien aikojen pohjanoteeraus, niin väsynyttä sketsiä ja surkeita hahmoja. Kenen kanavalla olet sen leipää syöt ja se näkyy mauttomissa, huitaistuissa sketseissä. Lopetin katselun alkujaksoihin. Ei kiitos enää.


  • Anonyymi

   En ole tollastakaan sontaa kattellut ikinä, on se kumma kun ei televisiosta enää tahdo katsomisen arvoista ohjelmaakaan tulla. Pelkkää tositv reality formaatti sontaa, on jos jotakin laulamista ja kykyä, on jos jotakin parittamista, kokkia sille ja tälle, ja nyt nämä perkeleen kämpän mettästäjät, voi kiesus sentään. Mtv3 kanavan jo heivasin helvettiin television muistista, ja parit nelosen kanavista on jo lähtenyt vetämään..

  • Anonyymi

   Nyt sitten haukuttiin alfa tv ja taas muita uskontoja poislukien eräs nimeltämainitsematon sekä konservatiiveja. Tuo ohjelmahan alkaa olemaan kuin ylen politikointia.
   Mikä siinä on niin vaikeaa olla sekoittamatta "parempaa ja huonompaa" politiikkaa viihdeohjelmiin?

  • Anonyymi

   Joko sketsit on alapäähuumoria tai sitten haukutaan ja pilkataan jotain poliitikkoa, ei ole viihdettä. Viihde-ohjelmatkin on kääntynyt poliittisiksi ja kettuillaan vain poliitikoille ja politiikalle.

  • Anonyymi

   Puoleen väliin asti katsoin.
   En ymmärrä koko formaattia, ei ollut mitään hauskaa, ei ole mun ohjelma.

   Sama fiilis tulee nykyisestä Stand up:ista.
   Eikö ole mitään muuta kuin alapäähuumori, tai omaan itseen, syntyperään ja suomalaisuuteen kohdistuva ilkeily tai sitten kiroilun voimalla tehty viihde.
   Todella ärsyttävää ja väsyttävää katsottavaa.

   • Anonyymi

    Kyllä.
    Standupissakin kun tulee tää halvan viihteen "persut sitä ja tätä" hetki, niin minulla vaihtuu kanava. Nykyään tuntuu olevan ylitsepääsemätöntä olla sekoittamatta politiikkaa huumoriin. Ja kun nauretaan, niin vaan oikealle laidalle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   135
   3915
  2. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   2221
  3. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   62
   1512
  4. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   115
   1472
  5. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   1369
  6. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1029
  7. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   986
  8. Sofia ei ole ruudinkeksijä

   Ei ole erityisen välkky tapaus.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   799
  9. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   785
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   774
  Aihe