Voiko Petrus Schroderuksen raiskata raskaaksi ja kieltää häneltä abortin ??!!

Anonyymi

Tänään Puoliseiskassa oli haastattelussa nykyään vanhoillislestadiolainen P Schroderus, ehdottoman aborttikiellon kannattajan roolissa.

Toimittajat olivat kuin kilttejä pyhäkoululaisia. Ei yhtään tiukkaa kysymystä esittäneet aborttiaihesta. Todella huonosti toimittu siis heiltä.

Millä oikeutuksella joku melkoisen iäkäs mies, jo viiden lapsen isä, voi ottaa kantaa asiaan, joka ei koskaan voisi koskea HÄNTÄ ITSEÄÄN? Ei hän ole voinut joutua esim 12-16 vuotiaana raiskatuksi ja tulla siitä raskaaksi ja joutua aborttiasian äärelle. On vastutonta, naurettavaa, että hänellä, joka ei asiasta voi mitään tietää, on pokkaa esittää pakkolakia, jolla kiellettäisiin kaikissa tapauksissa abortin teko. Ja vielä poliisi, jonka pitäisi ymmärtää puolustaa sitä kammottavassa elämäntilanteessa raiskauksen ja raskauden jälkeen elävää esim 12-16v tyttöä tai nuorta naista tai vaikkapa moniongelmaista aikuista naista.

Että hän KEHTASI verrata toisiinsa lakiestyksiä abortin täysi kiellosta ja kannabiksen laillistamisesta, voi pyhä yksinkertaisuus. Jokainenhan saisi itse valita, käyttääkö kannabista vai ei. Mutta sensijaan totaali aborttikielto veisi esim raiskatulta tytöltä, naiselta mahdollisuuden VALITA ITSE, ja kantaa vastuun valinnastaan joka puolelle, myös Jumalalleen,

Näin julmasti ajatteleva poliisi on saanut harvinaisen, hopeisen ansiomerkin... ilmeisesti vain MIEHILLE osoittamastaan tuesta ja empatiasta.

Yksi perustelu hänellä oli, että onhan olemassa maailmassa yli miljardi katolista, jotka ajattelevat samoin aborttiasiasta kuin hän. Eli satojen katolisten, todistetusti pedofiilipappien johtamaa uskontoa hän jostain syystä ihailee... tuo herättää kysymyksiä... Suomessahan julkisuuten on tullut eri uskonnoista laskien eniten pedofiileja vanhoillislestadiolaisten piiristä... ihan johtoportaan suullakin myönnettynä, yhdestä tv n haastattelusta kuuntelin. " Me emme tienneet, että se on niin vahingollista"... Miten seurakunnan johdossa voi olla miehiä, jotka eivät muka sen vertaa ymmärrä pikkulasten psyykkeestä... Ei vakuuttanut minua ainakaan tuo selitys.

Hyvä Schroderus, elämässä useimmiten menee niin, että kun tuomitsee toisten jonkun teon, esim abortin teon, niin se on yhtenä kauniina päivänä sinun oman 12 v tyttäresi kohdalla tosi, se raiskaus ja raskaaksi tuleminen, voisitko vakavasti miettiä sitä ? Siis kohtalo sen tuo kohdallesi tai johdatus. En minä, olen nainen, yli 50v.

5

633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hmmm... Olis varmaankin ollut viisaampaa Schroderukselle mennä avioerojensa tuskien jälkeen terapiaan käsittelemään lapsuuden traumojaan kuin liittyä vanhoillislestoihin... Ei uskonnoissa käsitellä niitä traumoja, sanotaan vaan, että Jeesus on nyt pyyhkinyt sun kaiken tuskan pois, simsalabim. EI HYVÄ SYSTEEMI. Ei toimi pidemmän päälle. Valitettavasti. Viina tulee takaisin kun uskonnon ensihuuma on ohi, jos ei käy perusteellista terapiaa läpi.

      Laulaa halauavalle henkilölle olis paljon parempi pysytellä poissa ääriliikkeistä, siten voisi ura mennä hyvin eteenpäin. Näin se ei kyllä Suomessa ainakaan etene. Menee hyvä laulaja hukkaan. Harmi se.

      https://yle.fi/uutiset/3-11348362 ( itse kertoo mm avioeroistaan, lapsistaan yms)

    • Anonyymi

      Kenelläkään, joka hyväksyy ihmisten tappamisen sodassa, ei ole oikeutta käyttää ilmaisua " Kaikki elämä on pyhää" . Pohja on täysin poissa mielipiteeltään. Kaksinaismoralismia on tuomita abortit ja olla valmiina tappamaan valmiita ihmisiä.

      Aseistakieltäytyjillä olisi oikeus ja perustelu sanoa, " Kaiki elämä on pyhää."

      Mieti Schroderus asioita uudelleen, tarpeeksi et ole näköjään miettinyt.

      • Anonyymi

        Abortti on murha! Jokaisella lapsella on oikeus elää.


    • Anonyymi

      Syntymättömille lapsille tulisi suoda ihmisoikeudet ihmisyyden nimissä.

      • Anonyymi

        Ai sillä 12 vuotiaalla , joka on raiskattu ja on tullut raskaaksi, hänelläkö ei ole oikeutta päättää omasta elämästään vaan totaaliaborttikiellon voimassa ollessa hänen ainoa vaihtoehto olisi tappaa itsensä, koska ehdottomasti ei halua äidiksi, koska on itse lapsi vielä. Voiko olla törkeämpää ja kuvottavampaa ja julmempaa tapaa ajatella, kuin että miehillä on oikeus raiskata vaikka lapsia, mutta raiskatulla ei saa ole oikeutta päättää oman elämänsä suunnasta.

        Että kehtaattekin puhua ihmisyydestä, hävetkää, jos teillä edes on jotain tunne-elämää olemassa !!!

        Uskonnot ovat pahinta, mitä täällä maailmassa on. Vallankäytöstähän vain on kysymys, naiset täytyisi saada pidettyä uskonnon avulla alistettuina. Miehen pumpattavina barbaroina. Oksettaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe