Tuntuu, että kuolen puutteeseen.

Anonyymi

Olen 23 vuotias nainen ja elän seksittömässä avoliitossa. Jos mieheltäni kysytään, olen haluton pihtari.

En oikeasti ole haluton, seksiä minun kyllä tekee mieli ja masturboinkin lähes kaiken ajan yksin ollessani, vähintään kolmesti päivässä. Mieheni kanssa halumme vaan eivät kohtaa.

Jotta voisin edes harkita seksiä mieheni kanssa, tarvitsisi muut parisuhteen ongelmat saada ratkaistua. Näitä ovat mm. puhumattomuus ja läheisyyden puute.

Tällä hetkellä puutteesta huolimatta miehen kosketus ja ehdottelut lähinnä ahdistaa ja jopa ällöttää. Kaipaan intohimoa ja molemminpuolista nautintoa.

Tähän asti seksi on ollut sitä, että minä annan suuseksiä ja hyväilen, jonka jälkeen pannaan kunnes mies tulee. Miehen tekemänä aloite on esim. tissiin tarraaminen tai valittaminen puutteessa olosta. Itse en ole koskaan tullut huomioiduksi kun harrastamme seksiä.

En jaksa enää vaan alan olemaan pettämisen partaalla. Kohtalotovereita?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisään vielä, että olen kyllä monesti sanonut mistä tykkään ja millaisella aloitteella lämpeäisin. Olen myös koittanut ehdotella uusia juttuja, niihin mies on lähtenyt mukaan ajatuksen tasolla.

      Olen ruvennut haaveilemaan, että mies pettäisi minua ja täten minäkin saisin luvan moiseen. Myös kimpat tai tyttöjen välinen seksi houkuttaa, mutta näitä en ole uskaltanut ehdottaa.

    • Anonyymi

      Aika hankala tilanne, jos noin nuorena sexi jutut ei kohtaa. Mitä se on sitten, jos alatte tekemään lapsia jossain vaiheessa. Jääkö sexi kokonaan pois. Sun pitää nostaa kissa pöydälle ja selvittää mikä mättää.. jos tykkäät asua sen kanssa. Mutta haluut ulkopuolisia suhteita, niin sun pitää siitäkin sopia. Jos avoimesti sovitte pelisäännöt, niin voi toimia.jos haluat tyttöjen välistä ja jotain kimppaa, niin se on ihan järjestettävissä. Nuorena kannattaa kokeilla kaikenlaista☺
      T:Jaakko

      • Anonyymi

        Meillä on jo lapsia, jonka takia ero ei olekkaan vaihtoehto.


    • Anonyymi

      No huhhuh! Ei ole helppo tilanne ja vielä noin nuorena. Nyt on korkea aika nostaa kissa pöydälle, jos aiotte yhdessä jatkaa. Kokemukseni mukaan (olen eronnut pitkästä liitosta ja löytänyt uuden hyvin toimivsn parisuhteen) tuo sinun kokemasi "tahdot seksiä niin että halkeat, mutta ei oman miehen kanssa" on todella yleistä parisuhteessa olevien nsisten kohdalla. Etsintävaiheessa tapaamani naiset kertoivat lähes poikkeuksetta samasta. Ihan sama tarina, oman miehen kosketus kuvottaa, hän ei osaa tehdä mitään muuta kuin rynnätä tissiin kiinni ja kinuta. Kaikki muu läheisyys on ihan nollassa.
      Tässä on ainakin pari perussyytä ilmiöön. Yksi on se, että nainen on jostain syystä lakannut kunnioittamasta miestä. Se kun menee, niin loppuliuku alkaa. Toinen juttu on se, tässä yhdessäkin keskustelussa (melkein sain eilen-otsikolla) ollut, että pitääkö vongata enemmän, jos onnistuisi. Miesnäkökulmasta puute ajaa automaattisesti tuohon, vaikka se on kuin yrittäisi magneetin navalla vetää toisen magneetin napaa. Ei tule mitään, mitä enemmän yrittää, sitä suurempi on vastustus. Tarvitsee olla plusnapa ja miinusnapa, sitten halut kohtaa. Pitäisi kääntää se magneetti jotenkin toisinpäin, ensin hellyyttä, huomioonottamista, hyväksyntää jne. Sitten se lähtee sujumaa. Mutta jos kunnioitus on mennyt, niin ei se enää palaudu - siinä vaiheessa on parempi lähteä.

      • Anonyymi

        Hankkisit itse elämän, niin tietäisit, että aloittajan tilanne on totta yllättävän monessa parisuhteessa. Ai niin, ethän voi tajuta, kun et ole ollut parisuhteessa.


    • Anonyymi

      En nyt tiedä onko tuo aloitus provo, mutta tuo tilanne voi olla ihan todellinen jollekin. Muistui mieleeni ensimmäinen seurustelusuhteeni. Olimme vieläpä juuri saman ikäisiä ja meilläkään ei enää viimeisen vuoden aikana seksi oikein sujunut. Hänellä oli mielettömän hyvä pylly, enkä voinut hillitä itseäni tarraamasta siihen kiinni kun hän pyllisteli esim. kotiaskareita tehdessä. Hän ei pitänyt siitä ja sanoi kyllä minullekin ettei tykkää. Iltaisin hän halusi aina läheisyyttä, mutta minä halusin vain pelata tietokoneella. Lopulta hän löysi toisen miehen jonka kanssa petti minua ja jättikin sitten.

      Ehkä meitä ei oltukaan tarkoitettu yhteen, kun mieluummin pelasin kuin olin sängyssä lusikassa. Ero oli itselle myös helpotus, kun halusin päästä panemaan muitakin. Löytyihän niitä naisia sen jälkeen paljonkin, mutta yhtä hyvää pyllyä ei ole kyllä kenelläkään. Sitä on ikävä :)

      • Anonyymi

        Pelikoneet on ihan helvetistä. Voi vain kuvitella kuinka monessa nuorten parisuhteessa loppu tulee, kun toinen haluaa vain pelata. Voi tulla vanhemmillakin, mutta yleensä kiinnostus pelaamiseen laimenee iän myötä, joten riskikin pienenee.


    • Anonyymi

      Ketä se sun miehes panee jos ei sua?

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe