Aihe

TÄMÄ on SE PÄIVÄ kun Media aloitti USAn Presidentin "LIPOMISEN"

Anonyymi

Katsokaa vain ylistysvirsiä ja kehuja piisaa teki mitä teki! Tosin Biden ei ole vallassa kovin kauaa kun kuolema korjaa! Nyt saa vapaasti ja estottomasti kehua, siitä mediakin tykkää ja Matti Rönkä Saastamediasta!

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Bidden ai myöskään ole aloittanut yhtään sotaa...................................vielä. Huippu presidentti.

  • Anonyymi

   Helppo verrata suhtautumista , Trump-Biden! Mitä Suomen valtiotelevisio hehkuttaa kuin paraskin Pohjois-Korean uutistenlukija, vedet silmissä!

   • Anonyymi

    YLE:n amatöörit käyttävät Demokraattien omistamaa CNN:ää ulkomaan uutislähteenä. Voisivat käyttää esim. Reutersia kuten ennen.


   • Anonyymi

    Mikään ihme ei ole, vaikka Biden kokisi J.F. Kennedyn kohtalon.


  • Anonyymi

   Mitenkähän käy lipomisen kun hallitus alkaa urakalla tappamaan omia kansalaisiaan. Se lienee edessä lähikuukausina

  • Anonyymi

   Kun verrataan median suhtautumista Trumpiin ja Bideniin valtakauden nollapisteessä, niin näissä on keskenään valtava ero.

   Todennäköisesti ero tulee ajan myötä vain kasvamaan.

  • Anonyymi

   Uusi presidentti on lehdistölle pyhimys jota hehkutetaan ja Ylen annon kirjeenvaihtajat Washingtonissa repivät pukuhousunsa kehuessaan uutta pressaa! Suhtautumisissa on eroja kuten viineissäkin.

  • Anonyymi

   Amerikan mantereella Kamalasti Harris vääns, niin Kamalasti harris vääns! Vieläkö muistatte?

  • Anonyymi

   Mopo on karannut käsistä Suomen medialta uutisoinnissa jopa naurettavaksi mennyt tuo Bidenin ja Yhdysvaltojen nuoleminen.

  • Anonyymi

   Biden nimitti transuäijän koronataistelun johtoon. Aika kettu äijä. Jos transuäijää arvostelee koronan hoidosta, joutuu linnaan vihapuhelakien takia.

  • Anonyymi

   Bidden tuo kaikkien Suomen medioiden Messias, alkaa panna maailmaa kuntoon, MISTÄ maasta aloitetaan "kansan tahtoma" vallankumous, kenen öljyvarat ryöstetään ensiksi?
   Biden käy ilmeisesti ensin Venäjän kimppuun kovasanaisesti?

  • Anonyymi

   Ja nyt suomalaiset lehtiuskovaiset lukee raamattu yleä ja luulevat asioiden olevan hyvin ku ei näy negatiivistä uutista ku kaikki sellainen laitetaan roskakoriin niin kansa luulee että nyt on hyvä pressa.

  • Anonyymi

   Kun bidenille tulee ongelma, laitetaan se Trumpin syyksi, näin saadaan vielä kauden jälkeen syytettyä Trumpia siitä ja tästä!

  • Anonyymi

   Bidenin epäonnistumista pidetään jo vaikeana etukäteen, saavat aiheen syyttää Trumpia sitten myöhemmin kun kaikki menee pieleen!

  • Anonyymi

   Nuolenta alkoi jo mediassa, Mika Aaltola jo oli hymyssäsuin kehumassa bideetä ja haukkua tölväisi vielä Trumpia! Tuntuu kuin media olisi saanut jotain mialialalääkettä isomman annoksen.

  • Anonyymi

   Persujen kyyneleitä on kiva lukea.

   • Anonyymi

    kyllä suvakin hymy vielä hyytyy kun sleepy joe aloittaa sodan ja pakoloismassat vyöryvät rajalle huutaen allahu akbar ja vaatien täysihoitoa ja elatusrahaa!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   383
   21696
  2. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   16865
  3. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   684
   16035
  4. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   632
   8940
  5. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   720
   6439