Uni USA:n demokraateista

Sain tänään 20.1.2021 nähdä kuin näkynä eräänlaisen uninäyn. Olin ollut päikkäreillä, enkä siis nukkunut pitkään mutta siinä heräämisen kynnyksellä sain tämän näkykuvan.

Minulle näytettiin aluksi nuorempi Bush ja sitten Obama. Sitten minulle näytettiin, kuinka demokraatit olivat päättäneet Bushin väistyttyä, ettei enää koskaan ainoatakaan Republikaania presidentiksi.
He alkoivat tarkastella äänestyksiä ja laatia varmistuksia, että heidän valitsema presidentti varmuudella voittaa. Tämä siis tapahtui jo Obaman aikana.

Mutta sitten tapahtui kummia, kun Obama väistyi, demokraatit ja Clinton alkoivat käydä kampanjaa Trumpia vastaan, he sokeutuivat omasta ylivertaisesta asemastaan. He lankesivat itse omaan ylpeyden ansaansa, eivätkä tienneet, että kansa voisi sittenkin äänestää toisin, kuin he olivat manipuloimalla pedanneet asian kaikkien median keinojen kautta.
He olivat autuaan tuudittautuneet varmaan voittoonsa, jota valhegallupit ylivoimaisesti osoitti ja huomasivat sitten, ettei tämä mennytkään niin kuin suunnittelivat. He olivat joutuneet oman koiran puremiksi.

Minulle näytettiin, että heillä oli jo valmiudet varastaa ääniä, lisäämällä niitä juurikin vaa´an kieli osavaltioittain, joihini he olivat nimenomaan soluttauttaneet demokraattien omaa väkeä tätä asiaa varten. He olivat silloin vain liian varmoja voitostaan.

Ja nyt kun tuli Trumpin kausi päätökseen, he olivat korjanneet nämä ja varmistaneet, ettei kukaan muu enää pääse presidentiksi USA:han kuin, heidän itsensä valitsema henkilö, kuten totalitarismiin kuuluu. Demokratia on heille pelkkä värjätty foliopaperi. Taustalla on globalismi ja totalitarismi ja siksi he haluavat varmistaa tämän kaiken, tuomalla miljoonia vähäosaisia pakolaisia äänestämään heitä uudelleen ja uudelleen.

28

617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minusta tuntuu, että tämä Jarmon ilmestys/uni on Jumalasta. Monet uskovat eivät näytä tajuavan, että maailma on todellakin pahan (paholaisen eli tämän maailman ruhtinaan) vallassa. Jumala sallii noita asioita, mutta esim kun joku taho valitsee presidentin, niin Jumala voi kyllä käännellä hänen sydäntään niin kuin vesipuroja lapset kääntelee. Rukoillaan esivallan puolesta. Ei demokratia takaa millään lailla, että Jumalan tahto toteutuu politiikassa. Jumala on kuitenkin kaiken yläpuolella, Hän sallii pahan järjestellä omien orjiensa asioita tahtomallaan tavalla, mutta rajat Hän tuolle pahalle kuitenkin laittaa.

      • Kiitos ystävä, nimittäin tunnen itse hyvin nykyään, milloin saan näyn joka on on Jumalasta. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen ja siksi tunnistin sen. Saan ne nimittäin aina herätessä puoliuneen. Se on jännä kuvailla sitä...
        Toinen jolloin saatan joskus saada on se hetki, kun olen vaipumassa uneen.
        Nämä kai johtuu siitä, että silloin henki luopuu lihasta ja silloin kykenen saamaan niitä. Syvä uni taas ei ole sellainen, jossa niitä saisin. Se on ihmisen lepoaika ja Jumala antaa ihmiselle sen. Se on tärkeintä ihmiselle, kuin veden juominen tai ruoka. Siksi se on Jumalalle hyvin tyypillistä, koska hän on luojamme, hän jos joku tietää miten ihminen toimii :D


      • Anonyymi

        Onneksi se oli vain unta!


    • Anonyymi

      Höpö höpö. Taitaa kristillisfasisteja ottaa aivoon tosi lujaa tämä demokraattien voitto.

    • Anonyymi

      Minä en ole kuvitellut mitään...

      ...mutta olen kuullut asiantuntijoiden, vaaliviranomaisten - sekä demokraattien että republikaanien lausunnot vaalien rehellisyydestä.

      Vaalit olivat rehelliset ja tällä kertaa Biden voitti ja Trump hävisi.

      • Anonyymi

        USAn kansasta yksi kolmesta uskoo vaali väärennökseen.
        Itse uskon, väärä mies vannoi valan, koska niin suuret turvatoimet.


    • Anonyymi

      Tos oon kuunnellu muutamia videoita ja miettiny, että kyllä se totta vaan on, että maailma ei ole enää entisellään ja USA:n persukivet tullaan murtamaan ja ne murtui jo... Trump oli viimeinen ritari, joka piti American Freedom lippua yllä.

    • Anonyymi

      Demokraatit järjestivät mm kongressitaloon ryntäyksen, sen todistaa vasemmistolais antifajoukot ensimmäisinä olivat väkivallan voimalla tunkeutumassa.

    • Anonyymi

      Älä valehtele ! Ei sinulle mitään näytetty ! Omia ajatuksiasi täällä kerrot.

    • Anonyymi

      "Koirat haukkuu väärää puuta" sillä Trump halusi ehkäistä ettei Biden vannoo väärää valaa ja Trump ei "kunnioittanut" läsnäollaan rikollista valaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-9853804

      Suomeen perustettu osaamiskeskus torjuu hybridiuhkia – mutta miksi ihmeessä se on suojassa lain kouralta?

      Hybridiuhkakeskus nauttii kansainvälisten järjestöjen tapaan lainkäytöllisestä koskemattomuudesta.

      Lainsäädäntö

      29.9.2017

      Suomessa aloitti syyskuussa Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus. Ihmetystä on herättänyt se, että sille on annettu Suomessa lainkäytöllinen koskemattomuus eli käytännössä suoja lain kouralta.

      Hybridikeskusta koskevassa laissa(siirryt toiseen palveluun) sanotaan koskemattomuudesta tarkalleen ottaen seuraavasti:

      5 § Hybridiosaamiskeskuksella on Suomessa lainkäytöllinen koskemattomuus, ellei se ole yksittäistapauksessa nimenomaisesti siitä luopunut. Koskemattomuudesta luopuminen ei sisällä suostumusta tuomion täytäntöönpanotoimiin. Tuomio on pantavissa täytäntöön vain, jos siihen on suostuttu erikseen.

      Tämä tarkoittaa sitä, että hybridikeskus on vapautettu Suomessa kaikesta, lähinnä siviili- ja hallinto-oikeudellisesta tuomiovallasta.

      EU- ja valtiosopimusoikeuden yksikön päällikkö Kaija Suvanto ulkoministeriöstä kertoo koskemattomuuden liittyvän ennen kaikkea siihen, että hybridikeskuksen katsotaan olevan monin tavoin rinnastettavissa kansainväliseen järjestöön.

      Kansainväliset järjestöt nauttivat kansainvälisissä käytännöissä usein diplomaattisten vapauksien tyylisistä erioikeuksista ja vapauksista.

      – Näin turvataan hybridikeskuksen riippumatonta toimintaa. Kyse on hallitustenvälisistä toiminnasta ja keskus tarvitsee toiminnalleen tietynlaisen itsenäisyyden niin, että valtion viranomaiset eivät siihen puutu, Suvanto selventää.

      Keskus tarvitsee toiminnalleen tietynlaisen itsenäisyyden niin, että valtion viranomaiset eivät siihen puutu.

      Kaija Suvanto, yksikönpäällikkö, ulkoministeriö

      Helsingissä sijaitsevan keskuksen toimintaan osallistuu 12 EU- ja Nato-maata: Suomi, Ruotsi, Norja, Yhdysvallat, Ranska, Saksa, Britannia, Espanja, Puola, Viro, Latvia ja Liettua. Sen toimintaan saattaa liittyä jatkossa vielä muitakin valtioita.

      Perusteluina myös keskuksen tehtävät

      Hybridikeskus on tutkimuslaitos, jonka tavoitteena on(siirryt toiseen palveluun) edistää ymmärrystä valtiollisten tai ei-valtiollisten toimijoiden hybridivaikuttamisesta sekä hybridiuhkien torjunnasta. Se ei siis itse pysäytä hyökkäyksiä.

      Hybridiuhkissa on kyse tavoista horjuttaa valtioita ilman varsinaista sodanjulistusta: esimerkiksi verkkohyökkäyksiä tieto- ja pankkipalveluihin, vaalihakkerointia, valeuutisia ja ääriryhmien tukemista.

      Lain perusteluissa on katsottu, että koskemattomuus on perusteltua myös, kun otetaan huomioon hybridiuhkiin liittyvät tehtävät.



      Keskus voi myös luopua koskemattomuudesta, mutta silloinkaan sen ei ole pakko suostua tuomion täytäntöönpanoon.

      Keskuksen tilat ja omaisuus on myös vapautettu pakkotoimista Suomessa, esimerkiksi takavarikoista ja uhkasakoista. Asiakirjaturvallisuudesta ja tilojen loukkaamattomuudesta taas on laissa säädetty vielä erikseen.

      Kuinka tavallista on, että Suomessa toimii laitoksia ja virastoja, joihin lain koura ei ulotu?

      – Lainkäytöllinen koskemattomuus on esimerkiksi Itämeren suojelukomissiolla Helcomilla, Euroopan metsäinstituutilla ja EU:n kemikaalivirastolla, Suvanto kertoo.

      Suvannon mukaan koskemattomuuden takia hybridikeskusta ei voitaisi esimerkiksi haastaa oikeuteen maksamattomista maksuista.

      Hybridikeskuksesta oli alkujaan tarkoitus perustaa kansainvälinen järjestö. Suvanto kertoo, että kansainvälisen järjestön perustaminen olisi kestänyt kuitenkin mahdollisesti jopa vuosia, joten keskus päädyttiin perustamaan oikeudellisesti sitomattomalla yhteisymmärryspöytäkirjalla ja säätämään erioikeuksista ja vapauksista kansallisella lailla.

      • Anonyymi

        Myös henkilökunta on suojassa
        Myös hybridikeskuksen johtokunta, johtaja ja henkilöstö nauttivat Suomessa lainkäytöllisestä koskemattomuudesta, kun kyse on työhön liittyvistä tehtävistä. Laissa todetaan seuraavasti:

        11 § Hybridiosaamiskeskuksen johtokunnan jäsenillä, johtajalla ja keskuksen henkilöstöllä on Suomessa lainkäytöllinen koskemattomuus heidän tehtävänsä perusteella antamiensa suullisten ja kirjallisten lausuntojen ja tehtävänsä perusteella suorittamiensa toimenpiteiden osalta."

        Suvannon mukaan koskemattomuus on myönnetty nimenomaan hybridikeskuksen etuja ja siellä suoritettavia tehtäviä varten.

        _– _Immuniteetti eli koskemattomuus ei koske yksityiselämää, vaan tarkoituksena on suojata henkilön työtä, jotta hän voi tehdä sitä rauhassa ilman ulkopuolista vaikuttamisyritystä.

        Tarkoituksena on suojata henkilön työtä, jotta hän voi tehdä sitä rauhassa ilman ulkopuolista vaikuttamisyritystä.

        Kaija Suvanto, yksikönpäällikkö, ulkoministeriö
        Hän lisää, että hybridikeskuksen johtajalla on myös oikeus harkintansa mukaan poistaa henkilöstön koskemattomuus tai johtokunnalla johtajan immuniteetti, jos sen säilyttäminen ei ole keskuksen edun mukaista.

        – Jos kyse olisi esimerkiksi asiakirjoihin liittyvästä rikoksesta, jäisi keskuksen harkintaan, luovutaanko koskemattomuudesta, Suvanto antaa esimerkin.

        Hybridikeskuksen viralliset avajaiset pidetään lokakuun alussa, mutta sen toiminta käynnistyi syyskuussa. Täydessä toiminnassa keskuksen arvellaan olevan ensi vuoden alussa.

        Tällä hetkellä keskuksen henkilökuntaan kuuluu kuusi suomalaista ja yksi britti.

        Lue myös:
        Helsingissä aloitti Euroopan hybridiuhkakeskus – "Venäjä on yksi päätoimijoista, mutta ei ainoa"
        6.9.2017


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös henkilökunta on suojassa
        Myös hybridikeskuksen johtokunta, johtaja ja henkilöstö nauttivat Suomessa lainkäytöllisestä koskemattomuudesta, kun kyse on työhön liittyvistä tehtävistä. Laissa todetaan seuraavasti:

        11 § Hybridiosaamiskeskuksen johtokunnan jäsenillä, johtajalla ja keskuksen henkilöstöllä on Suomessa lainkäytöllinen koskemattomuus heidän tehtävänsä perusteella antamiensa suullisten ja kirjallisten lausuntojen ja tehtävänsä perusteella suorittamiensa toimenpiteiden osalta."

        Suvannon mukaan koskemattomuus on myönnetty nimenomaan hybridikeskuksen etuja ja siellä suoritettavia tehtäviä varten.

        _– _Immuniteetti eli koskemattomuus ei koske yksityiselämää, vaan tarkoituksena on suojata henkilön työtä, jotta hän voi tehdä sitä rauhassa ilman ulkopuolista vaikuttamisyritystä.

        Tarkoituksena on suojata henkilön työtä, jotta hän voi tehdä sitä rauhassa ilman ulkopuolista vaikuttamisyritystä.

        Kaija Suvanto, yksikönpäällikkö, ulkoministeriö
        Hän lisää, että hybridikeskuksen johtajalla on myös oikeus harkintansa mukaan poistaa henkilöstön koskemattomuus tai johtokunnalla johtajan immuniteetti, jos sen säilyttäminen ei ole keskuksen edun mukaista.

        – Jos kyse olisi esimerkiksi asiakirjoihin liittyvästä rikoksesta, jäisi keskuksen harkintaan, luovutaanko koskemattomuudesta, Suvanto antaa esimerkin.

        Hybridikeskuksen viralliset avajaiset pidetään lokakuun alussa, mutta sen toiminta käynnistyi syyskuussa. Täydessä toiminnassa keskuksen arvellaan olevan ensi vuoden alussa.

        Tällä hetkellä keskuksen henkilökuntaan kuuluu kuusi suomalaista ja yksi britti.

        Lue myös:
        Helsingissä aloitti Euroopan hybridiuhkakeskus – "Venäjä on yksi päätoimijoista, mutta ei ainoa"
        6.9.2017

        Ilm. 17:12

        Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan NIIN KUIN kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.


    • Anonyymi

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Nesara

      Nesara (National Economic Security And Reformation Act, Laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta) on presidentti Bill Clintonin ja Yhdysvaltain kongressin salassa laatimaksi väitetty laki.

      Nesaran sisältö

      Shaini Goodwinin ylläpitämän nesara-sivuston mukaan Nesara sisältää seuraavat muutokset:

      Luottokorttivelat ja asuntolainat annetaan anteeksi pankkien ja hallituksen tekemistä petoksista.

      Verovirasto ja tuloverotus lopetetaan. Tilalle kiinteä myyntivero uusille, ei-välttämättömille hyödykkeille tuloksi valtiolle.

      Perustetaan hallituksen pankkijärjestelmä, johon liitetään keskuspankki ja uudet arvometallit, jotka toimivat valuuttajärjestelmän kantana.

      Perustuslaki palautetaan voimaan.

      Nykyinen hallinto erotetaan ja hallinnon korvaa perustuslakia noudattava NESARA-presidentti ja varapresidentti kunnes uudet vaalit pidetään 120 vuorokauden sisällä.

      Vaatii tilapäisen presidentin julistavan ”Rauhan”, jotta kansainväliset pankkiuudistukset sujuvat helposti; lopettaa Yhdysvaltain vihamieliset sotatoimet välittömästi

      -------------------------------

      http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/

      Nimimerkin ”Valvokaamme” näky helmikuussa 2009

      Näin näyn NAU:sta eli North American Unionista (Pohjois-Amerikan Unionista), jota ollaan perustamassasuuresti salassa ja joka kuitenkin on ensiarvoisen tärkeää, että niin sanottu New World Order (Uusi maailmanjärjestys) voidaan perustaa.

      Näyssäni NAU-alueet olivat yhtenäiset ja peitetyt tumman sinipurppuralla, jossa oli ehkä viisi tähteä ikään kuin lipussa.

      Yli alueiden oli kuin kirjoitettu vuosiluvut 2010 ja 2011.

      Olen aina vähän huolissani kun saan vuosilukuja, mutta uskon näiden vuosilukujen tarkoittavan kahta asiaa ainakin, ensinnäkin sitä kuinka lähellä olemme maailman uudelleen järjestelyä, globalisoitumista, tähän liittyvää One World Governmentia (Yhden maailman hallitusta), jonka yksi vaihe tulee olemaan ihmisten tunnistamiseksi ns. sirutus jne.

      Uskon sen lisäksi, että Herra haluaa meidän jo viimein heräävän tajuamaan ajan jossa elämme.

      Hän haluaa myös omiensa olevan valmiit siihen, että kyseinen muutos on antikristillisen ja antisemitistisen hengen läpitunkema ja meidän on hyvä käyttää jäljellä oleva vapauden aika Jumalan tahdon mukaan. Jumala haluaa nyt jos koskaan omiensa elävän lähellä Häntä ja olevan täynnä Pyhää Henkeä!

      Tarkoittavatko vuosiluvut täsmälleen NAU:n olevan silloin jo täysin toiminnassa jne., sitä en tiedä, vai allekirjoitetaanko silloin sopimukset ja sovitaan lait, uuden rahan tulo jne. silloin.

      Sen tiedän kun Jumala antaa täsmällisiä lukuja, Hän haluaa herättää meidän huomiomme ja saada meitä kysymään Hänen tahtoaan ja olemaan valmiit muutokseen.

      • Anonyymi

        Nimimerkin "Valvokaamme" näky 7.7.2010

        Olin rukouksessa ja siinä Israelin puolesta rukoiltuani ja muitakin maailman asioita rukouksessa muistettuani eteeni hengessä tuli kuva, Amerikan kartta, jossa USAn kaikkien osavaltioiden yli alkaen Meksikonlahdelta ja Floridan alueilta vedettiin täysmusta läpinäkymätön suruvaate. Hätkähdin hengessä, sillä ajatus oli, että Amerikalle tulee täystuho, täyspimennys. Peite peitti jokaisen osavaltion, aina Kanadaan asti. Rukouksessa koin Herran sanovan: "Tämä tapahtuu sillä he (eli Obama, US hallitus jne.) ovat saaneet Israelin taipumaan asioihin ja Netanyahun allekirjoittamaan sellaisia sopimuksia, jotka ovat olleet Jumalan tahdon vastaisia."

        Nyt maa (US), jota Jumala on siunannut ja suojellut, oli tuon peitteen alla. Peitteen ylle ilmestyi numeroita, suurella numero 20 selkeänä kullanvärisenä, ja sitten pikkuruisena epäselvänä se loppuluku joko 10, tai 11, tai? Joka tapauksessa oli kyse vuosiluvusta.

        Mieleen tuli se kun sain Suomesta sen kuvan, jossa sitä peitti se taivaansinen peite. ( Nimimerkin "Valvokaamme" näky 27.6.2010 Suomi oli siinä edessäni ja sitten ikään kuin Venäjältä olisi alettu rauhallisesti mutta yhtäjaksoisesti vetää vinottain Suomen poikki peittoa. Peite näytti lähinnä uima-altaan yli talveksi vedettävältä taivaansiniseltä pressulta. )

        En laittanut tänne sivustolle mitään vuosiluvusta, joka siinäkin näyssä välähti silmissäni pariin kertaan. Se oli samoin peitteen yllä, maan yllä. Numero 20 oli siinäkin selvänä enkä silloinkaan saanut selvää, olivatko loput numerot 10, 11, tai?

        Nyt kuitenkin minua vapisuttaa ajatella kuinka olemme jonkin maailmanlaajuisen mullistuksen ovella, rukoilkaa Herran armoa!

        Tuosta peitteen väristä, Amerikan yli sysimusta, totaalisen läpinäkymätön jne.

        Suomen yli taivaansinen peite, ystävällisen oloinen, vaikkei alta pois päässytkään. Oli kuin tuo taivaansinisyys olisi saanut luonteen viime yön rukouksessa, toivo! On kuin Suomella, suomalaisilla olisi toivo, mahdollisuus kääntyä Jumalan puoleen vielä silloinkin, taivas sittenkin lähellä, toivo Jumalassa kaikesta huolimatta, ehkä myös rukousten ja nöyrtymisen kautta toive, että jospa peite sittenkin vielä siirtyisi pois, ei olisikaan lopullinen, sehän oli kuin uima-allas peite, joka yleensä vedetään altaan yli talveksi ja keväällä poistetaan.

        Amerikan yli asetettiin vaate jossa en nähnyt mitään tilapäisyyteen viittaavaa. Sysimustana sen läpi ei nähnyt mitään ja siinä ei ollut toivoa, se oli suruvaate.

        Luulenpa että olemme ihan Iran/Israel konfliktin kynnyksellä, jossa käytetään mitä todennäköisimmin ydinaseita ainakin jollain lailla. Jos tietyt tahot saavat tahtonsa läpi, se muuntuu hyvin nopeasti mahdollisesti jopa laajemmaksikin sodaksi. Nyt on aika Herran omien rukoilla. (Vaikka mökkilaiturin nenässä huokaista tosissaan Herran puoleen.)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimimerkin "Valvokaamme" näky 7.7.2010

        Olin rukouksessa ja siinä Israelin puolesta rukoiltuani ja muitakin maailman asioita rukouksessa muistettuani eteeni hengessä tuli kuva, Amerikan kartta, jossa USAn kaikkien osavaltioiden yli alkaen Meksikonlahdelta ja Floridan alueilta vedettiin täysmusta läpinäkymätön suruvaate. Hätkähdin hengessä, sillä ajatus oli, että Amerikalle tulee täystuho, täyspimennys. Peite peitti jokaisen osavaltion, aina Kanadaan asti. Rukouksessa koin Herran sanovan: "Tämä tapahtuu sillä he (eli Obama, US hallitus jne.) ovat saaneet Israelin taipumaan asioihin ja Netanyahun allekirjoittamaan sellaisia sopimuksia, jotka ovat olleet Jumalan tahdon vastaisia."

        Nyt maa (US), jota Jumala on siunannut ja suojellut, oli tuon peitteen alla. Peitteen ylle ilmestyi numeroita, suurella numero 20 selkeänä kullanvärisenä, ja sitten pikkuruisena epäselvänä se loppuluku joko 10, tai 11, tai? Joka tapauksessa oli kyse vuosiluvusta.

        Mieleen tuli se kun sain Suomesta sen kuvan, jossa sitä peitti se taivaansinen peite. ( Nimimerkin "Valvokaamme" näky 27.6.2010 Suomi oli siinä edessäni ja sitten ikään kuin Venäjältä olisi alettu rauhallisesti mutta yhtäjaksoisesti vetää vinottain Suomen poikki peittoa. Peite näytti lähinnä uima-altaan yli talveksi vedettävältä taivaansiniseltä pressulta. )

        En laittanut tänne sivustolle mitään vuosiluvusta, joka siinäkin näyssä välähti silmissäni pariin kertaan. Se oli samoin peitteen yllä, maan yllä. Numero 20 oli siinäkin selvänä enkä silloinkaan saanut selvää, olivatko loput numerot 10, 11, tai?

        Nyt kuitenkin minua vapisuttaa ajatella kuinka olemme jonkin maailmanlaajuisen mullistuksen ovella, rukoilkaa Herran armoa!

        Tuosta peitteen väristä, Amerikan yli sysimusta, totaalisen läpinäkymätön jne.

        Suomen yli taivaansinen peite, ystävällisen oloinen, vaikkei alta pois päässytkään. Oli kuin tuo taivaansinisyys olisi saanut luonteen viime yön rukouksessa, toivo! On kuin Suomella, suomalaisilla olisi toivo, mahdollisuus kääntyä Jumalan puoleen vielä silloinkin, taivas sittenkin lähellä, toivo Jumalassa kaikesta huolimatta, ehkä myös rukousten ja nöyrtymisen kautta toive, että jospa peite sittenkin vielä siirtyisi pois, ei olisikaan lopullinen, sehän oli kuin uima-allas peite, joka yleensä vedetään altaan yli talveksi ja keväällä poistetaan.

        Amerikan yli asetettiin vaate jossa en nähnyt mitään tilapäisyyteen viittaavaa. Sysimustana sen läpi ei nähnyt mitään ja siinä ei ollut toivoa, se oli suruvaate.

        Luulenpa että olemme ihan Iran/Israel konfliktin kynnyksellä, jossa käytetään mitä todennäköisimmin ydinaseita ainakin jollain lailla. Jos tietyt tahot saavat tahtonsa läpi, se muuntuu hyvin nopeasti mahdollisesti jopa laajemmaksikin sodaksi. Nyt on aika Herran omien rukoilla. (Vaikka mökkilaiturin nenässä huokaista tosissaan Herran puoleen.)

        Israel tulee tuhoamaan Iranin ydinuhan, joka laukaisee PS 83 sodan ja muutaman rauhan vuoden jälkeen, tämän vuosikymmenen puolenvälin on Googin sota, jolloin on tempaus.
        Näin olen ajan merkeistä päätellyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel tulee tuhoamaan Iranin ydinuhan, joka laukaisee PS 83 sodan ja muutaman rauhan vuoden jälkeen, tämän vuosikymmenen puolenvälin on Googin sota, jolloin on tempaus.
        Näin olen ajan merkeistä päätellyt.

        https://yle.fi/uutiset/3-11724095

        Iran toteutti uhkauksensa – ilmoitti rikastaneensa uraania jo 20-prosenttiseksi
        Kyseessä on vakavin rikkomus ydinsopimusta vastaan.

        Iran

        5.1. 09:46


        Iran on ilmoittanut rikastaneensa uraania 20 prosentin vahvuiseksi. Kyseessä on vakavin rikkomus Iranin ja suurvaltojen vuonna 2015 solmimaa ydinsopimusta vastaan.

        Kansainvälinen Atomienergiajärjestö IAEA kertoi jo eilen maanantaina, että Iran on aloittanut väkevän uraanin rikastamisen maanalaisessa Fordon ydinlaitoksessa.

        Iranin mukaan kyseessä on vastatoimi sitä vastaan asetetuille pakotteille.

        Presidentti Donald Trump veti Yhdysvallat pois ydinsopimuksesta vuonna 2018. Virkaan astuva presidentti Joe Biden on ilmoittanut olevansa valmis liittämään Yhdysvallat takaisin sopimukseen, jos Iran noudattaa sen ehtoja.

        Ydinsopimuksessa asetettiin ehdot Iranin rikastaman uraanin väkevyydelle ja määrälle.

        Ydinvoimalaitoksissa käytetyn uraanin rikastusaste vaihtelee yleensä noin 3–6 prosentin välillä. Ydinasekelpoisen uraanin pitää olla yli 90-prosenttista rikastusasteeltaan.

        Samanaikaisesti väkevämmän uraanin rikastamisen aloittamisen kanssa Iranin laivasto otti eilen kiinni Etelä-Korean lipun alla olevan öljytankkerin Hormuzinsalmella.

        Iran ilmoitti pysäyttämisen syyksi epäilyt siitä, että alus saastuttaa. Ilmeisesti Iran pyrkii kuitenkin kiristämään Etelä-Koreaa, joka on jäädyttänyt pakotteiden takia noin seitsemän miljardia dollaria Iranin varoja.

        Iranin keskuspankki ilmoitti aikaisemmin haluavansa käyttää varat koronarokotteiden ostamiseen. Etelä-Korea on vaatinut Irania vapauttamaan öljytankkerin miehistöineen. Myös Yhdysvallat on vaatinut samaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://yle.fi/uutiset/3-11724095

        Iran toteutti uhkauksensa – ilmoitti rikastaneensa uraania jo 20-prosenttiseksi
        Kyseessä on vakavin rikkomus ydinsopimusta vastaan.

        Iran

        5.1. 09:46


        Iran on ilmoittanut rikastaneensa uraania 20 prosentin vahvuiseksi. Kyseessä on vakavin rikkomus Iranin ja suurvaltojen vuonna 2015 solmimaa ydinsopimusta vastaan.

        Kansainvälinen Atomienergiajärjestö IAEA kertoi jo eilen maanantaina, että Iran on aloittanut väkevän uraanin rikastamisen maanalaisessa Fordon ydinlaitoksessa.

        Iranin mukaan kyseessä on vastatoimi sitä vastaan asetetuille pakotteille.

        Presidentti Donald Trump veti Yhdysvallat pois ydinsopimuksesta vuonna 2018. Virkaan astuva presidentti Joe Biden on ilmoittanut olevansa valmis liittämään Yhdysvallat takaisin sopimukseen, jos Iran noudattaa sen ehtoja.

        Ydinsopimuksessa asetettiin ehdot Iranin rikastaman uraanin väkevyydelle ja määrälle.

        Ydinvoimalaitoksissa käytetyn uraanin rikastusaste vaihtelee yleensä noin 3–6 prosentin välillä. Ydinasekelpoisen uraanin pitää olla yli 90-prosenttista rikastusasteeltaan.

        Samanaikaisesti väkevämmän uraanin rikastamisen aloittamisen kanssa Iranin laivasto otti eilen kiinni Etelä-Korean lipun alla olevan öljytankkerin Hormuzinsalmella.

        Iran ilmoitti pysäyttämisen syyksi epäilyt siitä, että alus saastuttaa. Ilmeisesti Iran pyrkii kuitenkin kiristämään Etelä-Koreaa, joka on jäädyttänyt pakotteiden takia noin seitsemän miljardia dollaria Iranin varoja.

        Iranin keskuspankki ilmoitti aikaisemmin haluavansa käyttää varat koronarokotteiden ostamiseen. Etelä-Korea on vaatinut Irania vapauttamaan öljytankkerin miehistöineen. Myös Yhdysvallat on vaatinut samaa.

        1.10.2009

        Nimimerkin "Valvokaamme" saama sanoma Israelin hyökkäyksestä Iraniin 6.12.2009

        Uskon kuulleeni Herralta päivämäärän, kuudes joulukuuta, vieläpä ajatuksissani oli kellonaikakin, klo kaksi yöllä, joka olisi siis Israelin ja Iranin sodan aloituspäivä.

        Koska en ole kuitenkaan 100% vakuuttunut, kuulinko oikein, pyydän laittamaan tämän näille sivuille lähinnä mahdollisena päivämääränä, ja ikään kuin kysymyksenä. Jos jollakulla on asiaan lisävalaistusta, niin olisi hyvä kuulla siitä.

        Joka tapauksessa me Herran omat, kaikki jotka asioita seuraamme, tiedämme että on vain ajan kysymys, koska kuulemme sodanmelskettä jälleen. Israel tarvitsee kaiken aikaa meidän Herran omien rukousta nyt enemmän kuin koskaan. Rukoillaan myös että USA ei jätä Israelia yksin, vaan antaisi täyden tukensa, tuli mitä tuli.


    • Anonyymi

      Toistetaan totuus:

      Voi sinua Jarmo Eklund. Sinä olet väärä profeetta.

    • Anonyymi

      Luukas 24

      45 Silloin hän avasi heidän ymmärryksensä käsittämään kirjoitukset.

      46 Ja hän sanoi heille: "Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista,

      47 ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.

      48 Te olette tämän todistajat.

      49 Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta."

      • Anonyymi

        Jesaja 7

        15 Voita ja hunajaa hän syö siinä iässä, jolloin hän oppii hylkäämään pahan ja valitsemaan hyvän;

        16 sillä ennenkuin poika on oppinut hylkäämään pahan ja valitsemaan hyvän, tulee autioksi maa, jonka kahta kuningasta sinä kauhistut.

        -------------

        Jesaja 43

        22 Mutta et ole sinä, Jaakob, minua kutsunut, et ole sinä, Israel, itseäsi minun tähteni vaivannut.

        23 Et ole tuonut minulle lampaitasi polttouhriksi, et teurasuhreillasi minua kunnioittanut; en ole minä vaivannut sinua ruokauhrilla enkä suitsutusuhrilla sinua rasittanut.

        24 Et ole minulle kalmoruokoa hopealla ostanut etkä minua teurasuhriesi rasvalla ravinnut-et, vaan sinä olet minua synneilläsi vaivannut, rasittanut minua pahoilla töilläsi.

        25 Minä, minä pyyhin pois sinun rikkomuksesi itseni tähden, enkä sinun syntejäsi muista.

        26 Muistuta sinä minua, käykäämme oikeutta keskenämme; puhu sinä ja näytä, että olet oikeassa.

        27 Jo sinun esi-isäsi teki syntiä, sinun puolusmiehesi luopuivat minusta.

        28 Niin minä annoin häväistä pyhät ruhtinaat, jätin Jaakobin tuhon omaksi, Israelin alttiiksi pilkalle.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Demokraatit käyttävät poltetun maan tekniikkaa toisin ajattelevia kohtaan, kaikkien on ajatuksissaan taivuttava samaan ihmisyysvastaiseen, kommunismiin.
      Biden uskoo mm hedelmöityksestä alkaa on jo ihminen, mutta hänet voi murhata vaikka päivää ennen syntymistä. https://www.wnd.com/2021/01/democrats-waging-scorched-earth-campaign-silence-opponents/

    • Anonyymi

      kaikista,huolimatta sisällis sodan valttämisen todiasta demokratian kestövyyten
      läsnä,olo

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      USA;n kongressin demokraatit laativat lakia, jolla 2020 vaaleissa havaituista laittomuuksista ja petoksista ei voida syyttää ketään, ja mainitseminen siitä tulee rikolliseksi kansan kiihottamiseksi. Eikä demareita voida äänestää ulos 2022 välivaaleissa eikä 2024 vaaleissa. Niiden tulos tiedetään etukäteen.
      Tämä on USA:n mainostamaa demokratiaa, jota se markkinoi maailmalla.
      Siis sillä ei ole merkitystä kuka äänestää vaan kuka ne laskee on merkitys.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      8069
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4572
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2220
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2109
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1935
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1795
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1736
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1699
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe