US-presidentti Joe Biden on suuren tehtävän, toivottavasti ei mahdottoman - edessä

1 - US-kansakunta on revennyt kahtia. Seitsemän miljoonan ääniero 330 miljoonaisessa kansassa ei ole paljon ja Donald Trumpin saama 70 miljoonan äänisaalis on valtava - itseasiassa yksi suurimmista koko historiassa - istuvan presidentin saamana!

Bidenin puhe oli monin osin kiukuttelua Trumppia kohtaan

Se ei jäänyt Trumpin kannattajilta huomaamatta. Bidenin piilopiikittely voi olla kantona kaskessa, kun Yhdysvaltain kansaa on yhdistettävä siten, että vain fanittavimmat trumppistit - muutamana miljoonana jäävät jäljelle - tämä on se tosiasia, jonka Biden tietää!

Nyt valkoinen perusamerikkalainen jää nuolemaan näppejään

.. heidän tuki ja turva poistui kartanolleen pelaamaan golfia. Puhutaan uudesta isänmaallis-patrioottishenkisestä kansanliikkeestä, ehkä juuri näille muutamalle miljoonalle uskollisimmalle trumppistille. Sopivasti aiempi sometykitysvirtuoosi Steve Bannon piirtelee askelmerkkejä uudelle "The America First" -puolueelle - kantopohjaa on.

Tuo kantopohja pitää hyödyntää nopeasti, sillä se väljähtyy ilman aktiivisia toimia!
Trump armahti sopivasti aiemman suosikkinsa ja maneesille nostajansa - Bannonin. Ehkä Bannon jo piirtelee uuden trumppis - patrioottishenkisen kansalaisliikkeen ääriviivoja, jolle on juuri nyt tilaus, ja tämän Biden oivaltaa - kuten molemmat kahdenkauppa-henkiset hegemoniapuolueet.

US on ollut poliittista kahdenkauppa

Nyt jos tuohon väliin nousee vaa' an kieli - tarkoittaa se asemaa, josta Trump voi sittenkin saada balsamia haavoihinsa ja lopulta ilman presidenttiyttä Trump lunastaa aiempia vaalilupauksiaan - esimerkiksi sotilaiden kotiuttamisina.
..
Bidenin puhe oli hänelle kirjoitettu - takana oli perinteellinen sanavirtuoosi, joka osasi yhden oikean asian:

Vaikeuksia tulee vieläkin, varautukaa niihin. Tämä oli merkittävää, sillä USA' ssa ollaan herkästi vetämässä yhteenvetoa jo 100 päivän presidentillisestä vallassaolosta.

Biden voitelee nyt kansaa -

.. helikopterirahalla, sekä FED-painokoneella, kun katteettomia us-dollareita pusketaan markkinoille - jopa 1600 miljardia dollaria. Takaisinmaksu - no, us-liittovaltiolla on jo tähtitieteellinen velka, eikä se ole alenemaan päin - ollut enää vuosikausiin - kahden kauppana!

..
Voimme olla lähes varmoja, ettei Kiina enää osta noita us-liittovaltion jvk-velkapapereita - ellei Biden muuta trumppistista uhkaa, kiristä ja pakota -linjausta!

US-jvk-papereita on Kiinan hallussa eniten - ulkomailta, ~1200 miljardin dollarin edestä

Samaan aikaan US-kauppavaje on revennyt, ja on ollut pakkasella jo vuosikaudet. Itse asiassa niin velkaantuminen kuin kauppavaje aloittivat kasvunsa jo silloin, kun presidentti Rickhard Nixonin aikana USD irrotettiin kultakannasta - Bretton Woodsissa.

Bidenillä saattaa olla aivan uusi totaaliongelma edessä ja se on dollariin luottamusvaje ulkomailta

USD on tänään vielä maailmanvaluutta, mutta Kiinan oma valuutta - renmimbi on jo reservivaluutta, ja sen arvoa saatetaan pönkittää jollain reaalisuudella - Kiina on yksi maailman suurimmista kullan ostajista, Venäjän kanssa!

Mitä merkitsee amerikkalaiselle maailmallishegemonialle, jos dollari romahtaa - mitä se merkitsee EU-Euroopalle?

Kiina on tiettävästi taseistaan eliminoinut noin puolet dollarisaatavistaan. Lisäksi on huomioitava, että Kiina ei ole velkaa ulos - juuri lainkaan, mutta Kiinalle ollaan velkaa.

Bidenin alkava työ ei ole helppo -

.. se on supervaikea, vaikka kuinka media koettaa rauhoitella USA' ta maailman johtavana supervaltana. Kiina puskee nyt itsensä oman kokonsa puitteisiin, ja tuo osuus maailmasta on kirkas kuin kiinalainen alkava Härän vuosi - 1,4/7,8. US edustaa samalla verrannolla ~0,33/7,8 ja EU noin 0,44/7,8.

US-presidentti Joe Bidenillä on nyt paljon ajateltavaa -

.. ja hänen on tästä syystä valittava neuvonantajansa erityisellä huolella. US ei ole enää se maailmallinen poliisi, kuin vain konventionaalisin asein ... e


...
22551

75

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Melkeen kaikki Bidenin ministerit on juutalaisia. Herätkää!

      • Anonyymi

        John Kerrykin on juutalainen jonka oikea sukunimi on Kohn


      • Anonyymi kirjoitti:

        John Kerrykin on juutalainen jonka oikea sukunimi on Kohn

        Ja Trumpin vävy Jared Kushner tykkää!


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Ja Trumpin vävy Jared Kushner tykkää!

        Hurmuri Kushner on juutalainen agentti joka yritti soluttautua Trumpin kabinettiin hurmaamalla hänen tyttärensä. Selvä tapaus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hurmuri Kushner on juutalainen agentti joka yritti soluttautua Trumpin kabinettiin hurmaamalla hänen tyttärensä. Selvä tapaus

        Jaaha - salaliittoteoria nimeltä Mossad!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        John Kerrykin on juutalainen jonka oikea sukunimi on Kohn

        Kerry oli Obaman ulkoministeri.


      • Anonyymi

        Ja sinä olet kai natsi? Kyllä ollaan hereillä, natsit on yhtä lailla mätää väkeä kuin kommunistit ja islamistit!


      • Kaikki reviirilliset ryhmittymät pitävät omiensa puolta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        John Kerrykin on juutalainen jonka oikea sukunimi on Kohn

        Aihe oli aika hauska kun Kerry sanoi kysymykseen-" Mutta kun he haluavat tappaa meidät juutalaiset kaikki ?."
        Kerry vastasi " Voitteko tulla puolitiehen vastaan,,,?


      • Anonyymi

        Putinikin on kuulemma juutalainen.


    • Anonyymi

      Juutalaiset voitti tämän erän. Kristityt nousee vielä

    • Anonyymi

      "Tottele Kosher mafiaa tai käy niinkuin Kennedylle" - Vanha Amerikkalainen sanonta

      • Anonyymi

        Taitaa olla joku elokuva- tai tv -trope eikä vanha amerikkalainen sanonta.


    • Anonyymi

      Vietnamin sodan aikaan USA oli pahemmin kahtiajakautunut ja väkivaltaa oli paljon enemmän. Siitäkin selvisivät kunnialla, niin selviävät tästäkin.

      Diktatuurit näyttävät paljon vahvemmilta mitä ne todellisuudessa ovat. Neuvostoliitonkin piti olla ikuinen ja moni luulee että Pekingin kommunistikopla on vallassa maailman tappiin saakka. Kyllä sillekin roistojoukolle loppu koittaa, milloin, sitä ei tiedä kukaan.

      Demokratiat taas näyttävät heikommilta mitä ne todellisuudessa ovat. Demokraattiset maat ovat selviytyneet voittajina kahdesta maailmansodasta ja kylmästä sodasta, ei ole mitään epäselvyyttä miten käy Kiinan kanssa.

      • Anonyymi

        Trumpin kausi repi suuren aukon juutalaiseen ylivaltaan


      • Anonyymi

        Kiina nykyisyydessään täyttää 100 vuotta vuonna 2049. Muutoin kiinalaisuus on maailman yksi vanhimmista jatkuvista korkeakulttuureista.


      • Anonyymi

        Kiina on yksi maailman vanhimmista kulttuureista.


    • Anonyymi

      Biden on valinnut itselleen USA:n parhaat asiantuntijat. Trump valitse itselleen pelkkiä kyllä-miehiä, nahjuksia jotka eivät uskaltaneet sanoa presidentille ei.

      • Anonyymi

        Onko sattumaa että kaikki "parhaat" suvakkiasiantuntijat ovat juutalaisia? Yelle, Linken, Kerry. Kaikki taustaltaan juutalaisia


      • Anonyymi

        Keitähän nuo Bidenin huippuneuvonantajat ovat - Kerry, joo - tulee hyvin toimeen Sergei Lavrovin kanssa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Keitähän nuo Bidenin huippuneuvonantajat ovat - Kerry, joo - tulee hyvin toimeen Sergei Lavrovin kanssa.

        SUNNUNTAINA, SYYSKUUTA 11, 2016
        Kun Venäjä ja Yhdysvallat kohtaavat: Lavrov & Kerry

        (Media ja koko maailma arvuuttelee mitä tämä kaksikko saakaan aikaiseksi – polttopisteessä Syyria |1, Syyrian kansa ja ydinasesuurvaltojen roolit ja asemoituminen uudessa uljaassa maailmassa, joka sotiin, mutta ei haluaisi sotia – vaikka aina kuitenkin sotii sanottuaan ”ei enää koskaan” jälkeenkin)

        [ … kansalainen Erkki on pitkään pohtinut miksi me sodimme, miksi me haluamme enemmän kuin olemme ja tarvitsemme, ja miksi eräät haluavat olla maailman napa. Erkkiä ihmetyttää mediamme yksipuolisuus – se tekee aina Venäjästä uhkaa ja Yhdysvalloista ikään kuin apuun ratsastavaa sinitakkia, joka karauttaa apuun milloin minnekin päin maailmaa …

        … kansalainen Liisa pohdiskeli jo aiemmin, miksi Yhdysvallat taisteluttaa aina uusia ikäluokkia. Liisa ei voi ymmärtää miksi Vietnamissa menetti henkensä ~ 50.000 yhdysvaltalaispoikaa – minkä vuoksi? Liisa oli lukenut historiaa ja huomasi, että muinoinen Neuvostoliittokin halusin oman Vietnaminsa – Afganistanin sodan, jossa kaatui tuhansia venäläisiä – lähinnä nuoria poikia …, Liisa on ihmeissään, kun näyttää siltä, että aina kuitenkin tarvitsemme nuo sodat! … ]


        Maailmalle on onneksi, että niin Venäjällä kuin Yhdysvalloilla on erinomaisen diplomaattiset ja hienosti keskenään toimeentulevat ulkoministerit – Kerry & Lavrov. Ulkopolitiikka on tae ja lukko parhaimmillaan, ettei tulisi sotilaiden vuoroa (kuuluisa Neuvostoliiton generalissimus Josif Stalinin lause – ”puheiden aika on ohi, on sotilaiden vuoro”)

        |1 ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001258109.html -


        Ulkopolitiikka on jalo taito, jota ei suoda monille

        Yleensä menestyneimmät ulkoministerit ovat pitkäaikaisia ja ikäluokaltaan muita kokeneempia. Legendoiksi ovat yltäneet Neuvostoliiton Andrei Gromyko (1957 – 85!) |2, saksalainen Hans-Dietrich Genscher |3 ja Kiinan Tsou En-Lai |4. Samaan joukkoon hiukan arvoituksellisesti voisimme lukea myös Yhdysvaltain Henry Kissingerin |5.

        Meillä Suomessakin on kaksi ylitse muiden ulkoministeriosaajaa – lepovuorossa olevat Erkki Tuomioja ja Paavo Väyrynen, ulkopolitiikan palvelusvuosijärjestyksessä. Ulkoministeriksi ei voi laskea kokeilijoita ja onnenonkijoita.

        Ulkopolitiikan hoito vaatii rautaista kokemusta, pelisilmää, kohteliaisuutta ja määrätietoista kuuntelutaitoa. Ulkoministeri on psykologi ja psykiatri, joka osaa nähdä enemmän kuin kuulee sekä yhdistää nämä kaksi aistia. Nykyinen ulkoministerimme pitää saada vaihtoon nopeasti – tarjolle on vain kaksi vaihtoehtoa, todellakin vain kaksi.

        |2 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Andrei_Gromyko -
        |3 ~ https://de.wikipedia.org/wiki/Hans-Dietrich_Genscher -
        |4 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Zhou_Enlai -
        |5 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger -


        Sergei Lavrov ja John Kerry

        Herrat tulevat ilmiselvästi hyvin keskenään toimeen. He suodattavat esimiestensä tahtoa, päätöksiä ja määräyksiä. Parhaimmillaan molemmat ovat saaneet luottamusasemastaan käsin puolivapaan pelikentän. Voimme vain pohtia, kuinka herrat kahden kesken ratkovat asioita, jotka koskettelevat koko maailman rauhaa tai sotaa.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        SUNNUNTAINA, SYYSKUUTA 11, 2016
        Kun Venäjä ja Yhdysvallat kohtaavat: Lavrov & Kerry

        (Media ja koko maailma arvuuttelee mitä tämä kaksikko saakaan aikaiseksi – polttopisteessä Syyria |1, Syyrian kansa ja ydinasesuurvaltojen roolit ja asemoituminen uudessa uljaassa maailmassa, joka sotiin, mutta ei haluaisi sotia – vaikka aina kuitenkin sotii sanottuaan ”ei enää koskaan” jälkeenkin)

        [ … kansalainen Erkki on pitkään pohtinut miksi me sodimme, miksi me haluamme enemmän kuin olemme ja tarvitsemme, ja miksi eräät haluavat olla maailman napa. Erkkiä ihmetyttää mediamme yksipuolisuus – se tekee aina Venäjästä uhkaa ja Yhdysvalloista ikään kuin apuun ratsastavaa sinitakkia, joka karauttaa apuun milloin minnekin päin maailmaa …

        … kansalainen Liisa pohdiskeli jo aiemmin, miksi Yhdysvallat taisteluttaa aina uusia ikäluokkia. Liisa ei voi ymmärtää miksi Vietnamissa menetti henkensä ~ 50.000 yhdysvaltalaispoikaa – minkä vuoksi? Liisa oli lukenut historiaa ja huomasi, että muinoinen Neuvostoliittokin halusin oman Vietnaminsa – Afganistanin sodan, jossa kaatui tuhansia venäläisiä – lähinnä nuoria poikia …, Liisa on ihmeissään, kun näyttää siltä, että aina kuitenkin tarvitsemme nuo sodat! … ]


        Maailmalle on onneksi, että niin Venäjällä kuin Yhdysvalloilla on erinomaisen diplomaattiset ja hienosti keskenään toimeentulevat ulkoministerit – Kerry & Lavrov. Ulkopolitiikka on tae ja lukko parhaimmillaan, ettei tulisi sotilaiden vuoroa (kuuluisa Neuvostoliiton generalissimus Josif Stalinin lause – ”puheiden aika on ohi, on sotilaiden vuoro”)

        |1 ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001258109.html -


        Ulkopolitiikka on jalo taito, jota ei suoda monille

        Yleensä menestyneimmät ulkoministerit ovat pitkäaikaisia ja ikäluokaltaan muita kokeneempia. Legendoiksi ovat yltäneet Neuvostoliiton Andrei Gromyko (1957 – 85!) |2, saksalainen Hans-Dietrich Genscher |3 ja Kiinan Tsou En-Lai |4. Samaan joukkoon hiukan arvoituksellisesti voisimme lukea myös Yhdysvaltain Henry Kissingerin |5.

        Meillä Suomessakin on kaksi ylitse muiden ulkoministeriosaajaa – lepovuorossa olevat Erkki Tuomioja ja Paavo Väyrynen, ulkopolitiikan palvelusvuosijärjestyksessä. Ulkoministeriksi ei voi laskea kokeilijoita ja onnenonkijoita.

        Ulkopolitiikan hoito vaatii rautaista kokemusta, pelisilmää, kohteliaisuutta ja määrätietoista kuuntelutaitoa. Ulkoministeri on psykologi ja psykiatri, joka osaa nähdä enemmän kuin kuulee sekä yhdistää nämä kaksi aistia. Nykyinen ulkoministerimme pitää saada vaihtoon nopeasti – tarjolle on vain kaksi vaihtoehtoa, todellakin vain kaksi.

        |2 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Andrei_Gromyko -
        |3 ~ https://de.wikipedia.org/wiki/Hans-Dietrich_Genscher -
        |4 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Zhou_Enlai -
        |5 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger -


        Sergei Lavrov ja John Kerry

        Herrat tulevat ilmiselvästi hyvin keskenään toimeen. He suodattavat esimiestensä tahtoa, päätöksiä ja määräyksiä. Parhaimmillaan molemmat ovat saaneet luottamusasemastaan käsin puolivapaan pelikentän. Voimme vain pohtia, kuinka herrat kahden kesken ratkovat asioita, jotka koskettelevat koko maailman rauhaa tai sotaa.

        Jos trolli kehuu Erkki Tuomiojaa ja Paavo Väyrystä, niin kyllä he silloin huonoimpia ovat.

        Näin se itse asiassa on - oikeastaan kiista kuuluu, että kumpi on huonompi. Minusta Tuomiojan niljake.


    • Anonyymi

      >>US ei ole enää se maailmallinen poliisi, kuin vain konventionaalisin asein

      Eikä niilläkään enää. Saihan haukat - bolttonit ja trumpit - läimäytyksen iranilaisilta, kun menivat kenraalin tappamaan. posket punoittaen vaikenivat.

      mitä tulee "demokratiaan", mitä joku tuossa ylempänä jankkaa, juuri sehän on vain silmänlumetta. ei nytkään "demokratialla" pelata eikä voiteta, vaan kylmällä voimalla, ikävä kyllä.

      entiset mahtivaltiot usa ja eu syöttävät tuota "demokratia"-mantraa vaikka kansalaiset jo näkevät, että kyseessä on kapitalistien juoni, ei muuta. ja juuri siksi usakin on jakautuneena. ei tässä mistään "demokratiasta" ole hevonittuakaan kyse. kyse on rahasta ja siksi usa on hajallaan koska sitä ei sieläkään enää riitä kuin aniharvalle ja niille aivan liikaa...

      ""Rikkaimman prosentin omaisuus ohitti muun maailman väestön varallisuuden arvon etuajassa.""
      https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000001901348.html

      jos joku luulee, että jenkkilässä enemmistölle riittää pari "stimulus"-shekkia a 600 dollaria pari kertaa vuodessa, niin taitaa pahasti erehtyä. siinä kylvetään sisällissodan siemenia. toki roistovaltio sen ansaitseekin, mutta kun samaa ajavat porrrvarit meillä suomessa. olkaa lapsukaiset hereillä !!

      t. haans.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Kiinassa on enemmän miljardöörejä kuin USA:ssa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän vuoksi niin rebbarit USAsta ja kokkareet Suomesta ovat syöksykierteessä alaspäin.

        Molemmat ovat nyt suuressa ahdingossa, aate hukassa eikä ole pomoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinassa on enemmän miljardöörejä kuin USA:ssa.

        Ei voisi vähämpää kiinnostaa vaikka olisi tottakin. Avaajan lempipuuhaa on kehua maailmaa saastuttavia ja piraattituotteita suoltavia kinuskeja.


    • Anonyymi

      "Biden voitelee nyt kansaa -

      .. helikopterirahalla, sekä FED-painokoneella, kun katteettomia us-dollareita pusketaan markkinoille - jopa 1600 miljardia dollaria. "

      No kerro mitä itse tekisit kun maassa on historian kovin työttömyys,pandemia joka tappaa 4000 ihmistä päivässä ja maassa on n 20 miljoonaa ihmistä vaarassa menettää asuntonsa lähiaikoina?

      • Anonyymi

        Noinhan EKP:kin tekee - painaa katteetonta rahaa EU-eurovaltioille, velkaa ei edes makseta kokonaan pois - milloinkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noinhan EKP:kin tekee - painaa katteetonta rahaa EU-eurovaltioille, velkaa ei edes makseta kokonaan pois - milloinkaan.

        Aivan, Suomessakin maksetaan saadusta 2,7 miljardista vain tuo 2,7! Muu katoaa hienostuneesti taseiden ihmeelliseen maailmaan, kuten Kreikassakin!


    • Anonyymi

      Valtiovarainministeri Janet Yellen, Ulkoministeri Anthony Blinken, Sisäministeri Avril Haines, Oikeusministeri Merrick Garland, Ympäristöministeri John Kerry, elinkeino ministeri Isabel Guzman, kauppa ja teollisuusministeri Eric Lander, Valkoisen talon henkilöstäpäällikkö Ron Klain. Kaikki juutalaisia

      • Anonyymi

        Oliko monipuolinen vaalivilppi juutalaisten aivojen tuotos ?

        Ajoissa alettiin paisuttaa äänestäjärekisteriä. Tälläkin tädillä tuhansia nimiä:

        https://youtu.be/Kx85Bx26HrU


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko monipuolinen vaalivilppi juutalaisten aivojen tuotos ?

        Ajoissa alettiin paisuttaa äänestäjärekisteriä. Tälläkin tädillä tuhansia nimiä:

        https://youtu.be/Kx85Bx26HrU

        Niin no ottaen huomioon että mittavaa sensuuria harjoittavat Facebook ja Google ovat myös juutalaisomisteisia firmoja. Sekä uutisoimiston NBC ja CNN


      • Anonyymi

        Pitääkö paikkansa?!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko monipuolinen vaalivilppi juutalaisten aivojen tuotos ?

        Ajoissa alettiin paisuttaa äänestäjärekisteriä. Tälläkin tädillä tuhansia nimiä:

        https://youtu.be/Kx85Bx26HrU

        Emme ole saaneet vieläkään tarkkaa vaalitulosta, jossa huomioidaan äänestysoikeutetut, rekisteröidyt, äänet per ehdokas osavaltioittain ja se, mikä osuus oli postiäänillä, ja jotka tulivat vaaliuurnien sulkeutumisen jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin no ottaen huomioon että mittavaa sensuuria harjoittavat Facebook ja Google ovat myös juutalaisomisteisia firmoja. Sekä uutisoimiston NBC ja CNN

        Zuckerberg?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emme ole saaneet vieläkään tarkkaa vaalitulosta, jossa huomioidaan äänestysoikeutetut, rekisteröidyt, äänet per ehdokas osavaltioittain ja se, mikä osuus oli postiäänillä, ja jotka tulivat vaaliuurnien sulkeutumisen jälkeen.

        Georgian Raffensberger oli tekevinään "signature auditin" mutta ei ollut löytävinään ainuttakaan 66 248 alaikäisestä tai 10 315 kuolleesta.
        Tai kymmenistä tuhansista vierasvaltiolaisista.

        Kaikki muka asianmukaisesti äänestäjärekisterissä, jossa oleva allekirjoitus sama kuin postiäänestyskuoressa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Georgian Raffensberger oli tekevinään "signature auditin" mutta ei ollut löytävinään ainuttakaan 66 248 alaikäisestä tai 10 315 kuolleesta.
        Tai kymmenistä tuhansista vierasvaltiolaisista.

        Kaikki muka asianmukaisesti äänestäjärekisterissä, jossa oleva allekirjoitus sama kuin postiäänestyskuoressa.

        Lisää todisteita!


      • Anonyymi

        Taitaa siellä olla koko liuta kristittyjä salaseuralaisia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko monipuolinen vaalivilppi juutalaisten aivojen tuotos ?

        Ajoissa alettiin paisuttaa äänestäjärekisteriä. Tälläkin tädillä tuhansia nimiä:

        https://youtu.be/Kx85Bx26HrU

        Ei enää salaliitoilua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei enää salaliitoilua!

        Jos juutalaiset muodostavat salaseuran niin miksipä ei yhtälailla kaikki kristityt.


    • Anonyymi

      Taitaa olla mahdoton urkki bideenillä edessään nyt jo rajoja avaamassa?

      • Anonyymi

        Biden on syytä valvoa tarkoin.


      • Anonyymi

        Biden hoitaa hommat vaikka sitten toisella kaudella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Biden hoitaa hommat vaikka sitten toisella kaudella.

        Bidee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Biden on syytä valvoa tarkoin.

        Valvoa mitä - turvallisuuttako?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bidee?

        Alapesuallas?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bidee?

        Eva?


    • Anonyymi

      VOI HYVÄ JUMALA! Vai "piilopiikittelyä" tämä umpitampio oli huomaavinaan Bidenin puheessa ja olevinaan siinä ikäänkuin fiksu, kun takana on NELJÄ VUOTTA PELKKIÄ HERJAUKSIA, NIMITTELYJÄ JA VALHEITA. Lista Trumpin TÖRKEYKSISTÄ ON MAILIEN MITTAINEN. Hävettää että joku suomalainen (=aloittaja) voi olla näin tyhmä.

      • Anonyymi

        Minäkään en tykkää tuosta Ilkasta. Taitaa olla noita rumpin hengenheimolaisia ja Hakkaraisen fani :-/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkään en tykkää tuosta Ilkasta. Taitaa olla noita rumpin hengenheimolaisia ja Hakkaraisen fani :-/

        Luultavasti käyny kerran lomamatkalla Floridassa ja nyt on kuin tietäs jotain Ameriikasta. Hiukkasen säälittävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkään en tykkää tuosta Ilkasta. Taitaa olla noita rumpin hengenheimolaisia ja Hakkaraisen fani :-/

        Tämä sama häirikkö vierailee säännöllisesti Ilkka Luoman avauksissa. Mikähän sitä riivaa? Johtopäätös on tehty noin 50 Luoman avausjutun ketjuluennalla. Samanlaisuus löytyy harvinaisen selvästi. Katkera jostain? Sana on kuitenkin vapaa - eikä Luoma itse tunnu edes vastailevan noihin herjuuksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkään en tykkää tuosta Ilkasta. Taitaa olla noita rumpin hengenheimolaisia ja Hakkaraisen fani :-/

        Kellokas liittyi justiinsa SDPn jäseneksi.
        Noviisijäsenen innokkuudella parantaa maailmaa XD.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä sama häirikkö vierailee säännöllisesti Ilkka Luoman avauksissa. Mikähän sitä riivaa? Johtopäätös on tehty noin 50 Luoman avausjutun ketjuluennalla. Samanlaisuus löytyy harvinaisen selvästi. Katkera jostain? Sana on kuitenkin vapaa - eikä Luoma itse tunnu edes vastailevan noihin herjuuksiin.

        Se häirkkö on Luoma itse. Yrittää luoda keinotekoista keskustelua omiin paskakirjoituksiinsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä sama häirikkö vierailee säännöllisesti Ilkka Luoman avauksissa. Mikähän sitä riivaa? Johtopäätös on tehty noin 50 Luoman avausjutun ketjuluennalla. Samanlaisuus löytyy harvinaisen selvästi. Katkera jostain? Sana on kuitenkin vapaa - eikä Luoma itse tunnu edes vastailevan noihin herjuuksiin.

        Ei Ilkka ole Trumppilainen vaan hän on Putinin peräsuolen jatkos.


    • Anonyymi

      Eipä juuri tarkemmin voisi näin Suomen ja suomalaisen näkökulmasta asiaa selostaa.

      • Anonyymi

        Jaa täällä voi kehua omaa aloitustaan, niin trumppilaista, niin trumppilaista...


    • Anonyymi

      Biden aloitti räväkästi, oikea teräsvaari laittoi heti tuulemaan. Ensimmäinen työpäivä:

      11:45 Vanno vala
      11:50 Pidä puhe
      14:30 Allekirjoita päätös palauttaa USA Pariisin ilmastosopimukseen
      14:50 Allekirjoita päätös palauttaa USA WHO:n jäseneksi
      15:00 Aloita tunnustelut USA:n palauttamiseksi Iranin ydinsulkusopimukseen
      15:15 Lopeta joukkojen vetäminen Afganistanista
      15:20 Aloita neuvottelut Kiinan kanssa kauppasodan lopettamiseksi

      Huh, mikä tahti, tuolla menolla Trumpin kaikki päätökset on kumottu ensimmäisen työviikon aikana ja hänellä on aikaa 4 kokonaista vuotta... Mahtaa Trump kiukutella siellä Floridan mökillään...

      • Anonyymi

        Kaikki nuo olivat jo valmiiksi laadittu, vain allekirjoitus, jonka tekoon menee noin 4,3 sekuntia. :-)


    • Anonyymi

      Trump pyrki kumoamaan Obamacaren, jotta köyhät ja keskituloiset jäisivät ilman terveydenhuoltoa...

    • Anonyymi

      Pitäisikö Suomessakin lopettaa sosiaaliturva... Rikkailla on varaa ostaa palveluja itse.

    • Anonyymi

      Trumpin kannattajat ryömivät nyt koloihinsa ryyppäämään itsensä hengiltä.

      Mutta totta. Kaksipuoluejärjestelmä nykyisellään on vain jonkin verran parempi kuin yksipuoluejärjestelmä P-Koreassa, Kiinassa tai Venäjällä.

    • Anonyymi

      Trump repi kansakunnan kahtia.

      • Anonyymi

        Jenkit ovat edelleen kahtia revittyjä!


    • Anonyymi

      Bidenin suurin ongelma on sisäinen - trumppistit!

    • Anonyymi

      Usa:n presidentti oli huono ja meni demokratian ansiosta vaihtoon. Mutta miten saisi Venäjällä vaihtoon tuon täysin diktaattoriksi osoittautuneen entisen pietarilaisen katupojan, entisen kommunistisen kgb-majurin?

      Kerropa Ilkka, miten venäläiset voisivat päästä tästä iljetyksestä eroon ja mieluiten demokraattisesti(!) järjestetyissä rehellisessä(!) vaalissa!

      • Anonyymi

        Ei hän tuota toivo. Voi mennä leipä.


    • Anonyymi

      Bidenin valinta oli voitto demokratialle kautta maailman. Hän on valtiomies eikä pelle kuten Trump oli. Kamala Harris on upea ja rohkea nainen.

      • Anonyymi

        Joo, ja Venäjälläkin demokratia on aloittanut voittokulkunsa. Putinin housut siellä bunkkerissa tutisevat ja valta toivottavasti lähtee tuolta korruptiotsaarilta ja hänen rosvokoplaltaan.


    • Anonyymi

      Tarpeellinen avaus tähän hämmästyttävän yksipuoliseen uutismaailmaan - manipulaatiolla laatumedia painaa päälle kuin herhiläinen ...

    • Anonyymi

      Tolla tärisi kädet ja haparoi muutenkin...Ei ole pitkä aikainen presidentti...
      Sitten tulee Kamala harris, joka on islamiusti jo ihonvärinsä perusteella...
      Ydin sotaa pukkaa kun kiina ja putin yhdistää voimansa...
      Soo, sitten so long Finland.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö.


    • Anonyymi

      Kestääkö Bidenin fysiikka ja hermot - haasteet ovat rajut?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      25
      3839
    2. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      16
      3408
    3. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      211
      2560
    4. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      90
      1966
    5. Mä haluun et et....

      Sä näyttäydyt mulle... Nyt on sen hetken aika:)
      Ikävä
      80
      1861
    6. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      89
      1786
    7. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      39
      1206
    8. Kirjota tähän että oot kunnossa

      Vaikkei meistä mitään tullutkaan.
      Ikävä
      94
      1161
    9. Työn takiako et uskalla

      Sekö se syy on että kaikki junnaa paikallaan?
      Ikävä
      94
      1158
    10. IS Viikonloppu 6.-7.7.2024

      2½- merkitytty" Aulis-ristikko" Teemu Palloselta - todennäköisesti kuitenkin erinomaisin ratkaisusanoin. Kun on näin haa
      Sanaristikot
      107
      1131
    Aihe