Asiantuntija: maskikiellossa on järkeä

Anonyymi

Haha! Nauran paskaista näille panikoijille. Rätti päähän ja baanalle, kun niin pelottaa. Nyt suositellaan räkäräteistä luopumista, koska sitä pidetään "tehokkaana toimena virusmuunnosuhan torjunnassa."

On kyllä hupia seurata tätä sirkusta :-D

Mähän kirjoitin jo keväällä:

”Kirurginen maski on alun perin kehitetty sairaalakäyttöön niin, ettei bakteereita joutuisi operoitavan potilaan haavaan”, tutkimusprofessori Ali Harlin Teknologian tutkimuskeskusksesta (Vtt).
--
”Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kirurgisella lappumaskilla jopa puolet hengitettävästä ilmasta menee suodattavan materiaalin ohi”, sanoo Harlin.

13

92

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Käytännössä on parempi pitää sitä välimatkaa, oli maski tai ei.

   Hommahan lähti käsistä jo keväällä kun panikoitiin maskeista joita ei ollut, eikä niitä saatu mihinkään maahan. Mutta se ei mennyt jakeluun vaan huuto vaan yltyi.

   Sama meno nyt rokotteista. Onko Suomessa erityisen paljon panikoijia?

   Kaikessa tässä on vielä se, että aina on kasi tai useampi mielipide. maskit on hyvä tai pahoja. Rokotteet hyvä tai pahoja. Vaikka työ tehdään kuin persuteellisesti, se on tehty huonosti tai hyvin.

   Panikoija kyllä keksii aina panikoinnin syitä!

  • Anonyymi

   Kun soudetaan, niin pitää välillä huovata, jotta pysytään paikallaan.

  • Anonyymi

   Ympäristörasite päässä naamioituneena liikkuminen pitäisi säätää lailla rikolliseksi teoksi. Eihän autoakaan saa pitää tyhjäkäynnillä.

  • Anonyymi

   Koska rättien pitäminen naamalla jatkuu näinkin kauan, niin kyllä tuo pitäisi jo tutkia miten vaikuttaa. Eri asia jos kauppareissulle laittaa hengityssuojaimen tai jos siellä työskentelee kahdeksan tuntia.

   • Anonyymi

    Kun kirurgit ja hoitajat käyttävät maskeja helposti yli 8h per työpäivä niin kyllä niiden suojainten mahdolliset haitat olisivat jo tulleet esille vuosikymmenten aikana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun kirurgit ja hoitajat käyttävät maskeja helposti yli 8h per työpäivä niin kyllä niiden suojainten mahdolliset haitat olisivat jo tulleet esille vuosikymmenten aikana.

    Ja tuollainen simppeli riepu pitää vaihtaa 15 kertaa päivässä, ja joka kerta desinfioida kädet, kun sellaiseen koskee sormilla. Jos ohjeita ei noudata, niin suojaus on yhtä kuin nolla, ja päin vastoin tartunnan saa helpommin hipelöimällä tautiräkäistä rättiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun kirurgit ja hoitajat käyttävät maskeja helposti yli 8h per työpäivä niin kyllä niiden suojainten mahdolliset haitat olisivat jo tulleet esille vuosikymmenten aikana.

    Eiköhän niillä kirurgeilla ole erilaiset, laadukkaammat maskit.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän niillä kirurgeilla ole erilaiset, laadukkaammat maskit.

    Kirurginmaski BFE 98% takaa vain että suoraan eteensä kirurgi ei puhku mikrobejaan.
    Edessä on kankaalla peitetty potilas ja vain leikkauskohta paljaana.


  • Anonyymi
  • Minulla on FFP2-tason pölysuojain rautakaupasta. Näissä suojaimissa on se hankaluus, että niitä kähmitään kontaminoitunein käsin. Ensin käsidesi, sitten maskin koskettelu (päälle, pois, jne.).

  • Anonyymi

   Taas on levitelty rättipäässä mummoihin tauteja, kun on uskottu maskikauppiasta maskien tuovan käyttäjälleen ikuisen elämän.
   --
   Koronan saaneen vanhuksen hoitajat määrättiin testien jälkeen takaisin töihin hoivakotiin Kotkassa – pian selvisi, että virus oli tarttunut

   Hoitajien ei katsottu altistuneen koronavirukselle, koska he olivat käyttäneet kirurgisia suu-nenäsuojuksia.

   • Anonyymi

    Mitä enemmän on mummoja keskitetyssä hoidossa, niin sitä helpommin mummot tekevät joukkopoistumisen.


  • Anonyymi

   Keväällähän maskin hyödyllisyydestä ei ollut tieteellistä näyttöä.

   https://koronarealistit.com/katso-tama-ennen-kuin-kaytat-maskia/

   "Tiedätkö, miten paljon hiilidioksidia hengität käyttäessäsi maskia?
   Tällä videolla Del Bigtree testaa poikansa kanssa erilaisia maskeja ja mittaa niistä hiilidioksidipitoisuuksia, joita maskia käytettäessä väkisinkin muodostuu. Videolta näet sen, miten jokaisella testatulla maskilla, ja jopa visiirillä, hiilidioksidipitoisuudet nousevat sellaiselle tasolle, joka on vaarallinen ihmisen terveydelle.
   Jatkuva korkean hiilidioksidipitoisen ilman hengittäminen myrkyttää ihmisen elimistöä. Joten maskien käytöllä on terveydellisiä haittavaikutuksia. Ne aiheuttavat mm. päänsärkyä, uneliaisuutta, huonoa keskittymiskykyä, pahoinvointia jne."

   https://sanojalauseita.wordpress.com/2020/11/30/dr-bhakdi-suomalaisille-sulkutoimet-ja-maskivaatimukset-ovat-rikos/

   "Maskien käyttöön Bhakdi suhtautuu hyvin kielteisesti. Novikoff mainitsee, että Suomessakin on nyt maskivelvoite (huom, velvoite ei ole pakko, mikään laki ei pakota ketään käyttämään maskia) yli 15-vuotiaille. ”Olen todella suuttunut tästä asiasta”, Bhakdi sanoo ja selittää: maskin sisällä oleva CO2-pitoisuus on moninkertainen verrattuna korkeimpaan sallittuun sisäilmapitoisuuteen saksalaisella työpaikalla. ”Se tarkoittaa, että te myrkytätte lapsianne kuten tyhmät saksalaiset. Se on rikos.” Hän jatkaa suuttumusta äänessään, että puolustuskyvyttömiä lapsia kohdellaan tässä pahemmin kuin eläimiä, heidät myrkytetään omalla hiilidioksidillaan ilman mitään syytä. (Meillä 15-vuotiaat, Ranskassa 6-vuotiaat… Entä vanhukset, joiden keuhkokapasiteettikaan ei välttämättä ole kovin suuri, mitä oman hiilidioksidin hengittäminen heille tekee? Eikö meidän pitänyt suojella vanhuksia eikä pahoinpidellä heitä? On niin paljon kysymyksiä…)"

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   284
   1776
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   428
   1624
  3. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   866
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   834
  5. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   822
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   54
   756
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   65
   732
  8. Miksi Sanna pukeutuu kuin katuhuora?

   Phyi! https://www.is.fi/viihde/art-2000009002181.html
   Maailman menoa
   220
   710
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   669
  10. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   650
  Aihe