Aihe

Bidenin saldo ensimmäisenä päivänään: yli 50 000 uutta työtöntä!

Anonyymi

Bidenin antamilla uusilla säännöksillä tehtiin useita kymmeniä tuhansia amerikkalaisia työttömäksi: Biden mm. määräsi Kanadasta USA:han rakennettavan öljyputken rakentamisen keskeytettäväksi, kuten myös etelärajalle rakennettavan muurin tekemisen lopetettavaksi. Ja kaikki tämä pahimman koronapandemian luoman laman keskellä. Onnea Amerikka!

21

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tästä se alkaa. Persujen raivokas hyökkäys Yhdysvaltain presidenttiä vastaan. Toivottavasti voimia jää hiukan Suomen hallituksenkin haukkumiseen.

   • Anonyymi

    Syytä todella on kritisoida kumpiakin. Älkää punikit antako syytä.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Syytä todella on kritisoida kumpiakin. Älkää punikit antako syytä.

    Älähän nyt. Minähän vain toivoin persuille voimia haukkua myös Suomen hallitusta.


   • Anonyymi

    Biden ei ole kuin "elokuva presidentti" tai oikeemmin valepresidentti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Biden ei ole kuin "elokuva presidentti" tai oikeemmin valepresidentti.

    Bidenin raasulla ei ole edes ydinasesalkkua =D hahah! Onneksi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Bidenin raasulla ei ole edes ydinasesalkkua =D hahah! Onneksi!

    Hukkasi ei muista mihin jätti


   • Anonyymi

    Mitä missä milloin? Olet taas pössytellyt pääsi sekaisin.


  • Anonyymi

   Uusi työttömyysennätys, uusi koronakuoleisuusennätys päivää kohti, ennätys koronakuolleiden määrässä, pahimmat pakolaisongelmat rajalla mitä koskaan...Bidee laittoi todella tuulemaan.

   Heti ensimmäisessä lehdistötilaisuudessakin tiuski toimittajille (iltasanomat), suunnittelee "luottotoimittajien" listaa....

   • Anonyymi

    Biden sanoi lehdistötilaisuudessa selkeästi, että tilanne koronan suhteen tulee olemaan ensin pahempi ennenkuin muuttuu paremmaksi. Samaa sanoi myös Anthony Fauci, joka vastaili lehdistön kysymyksiin Bidenin osuuden jälkeen. Kuvittelitko, että yhdessä tai kahdessa päivässä tulisi suuri muutos? Eilisessä lehdistötilaisuudessa, jota katsoin suorana lähetyksenä, kerrottiin Trumpin hallinnon koronastrategian olleen täysin retuperällä, periaattessa mitään strategiaa ei ollut. Ainoa hyvä asia minkä Trump ja hänen hallintonsa koronan suhteen teki, oli lääkefirmojen patistaminen koronatokotteen kehittämiseen nopeassa aikataulussa.


   • Anonyymi

    Jos ei persujen MUKAAN Trumpin toimet olleet syynä Jenkkilän suuriin kuolleisuuslukuihin, niin miksi Biden pystyisi väitteesi mukaiseen suoritukseen yhdessä päivässä.

    Mutta josko otettaisiin positiivisempi lähtökohta: kerro sinä Trumpin parhaista saavutuksista. Oliko reilun prosentin pudotus työttömyyslukuihin sellainen. Miten pitäisi suhtautua reilulla 30%:lla nousseeseen valtionvelkaan, jota oli otettava koska Trumpin "nerokkaan" veroalen jälkeen valtion tulot jäivät selvästi alle menojen. Jenkkilän valtionvelka alkaa olla sitä luokkaa, että se saattaa vaarantaa koko maailmantalouden. Omituista kyllä, persujen silminTrumpin velkavetoinen valtontalouden hoito on nerokasta, mutta Suomen suurimpia ongelmia on kuitenkin valtionvelka (joka muuten on päätä kohti neljäsosa USAn velasta)

    Mutta ihan omassa luokassaan on tuo naurettava "ensimmäisen päivän ihmeteot". Tiedät itsekin kirjoittavasi huuhaata, mutta lienet sen verran fiksu, että ymmärrät sen menevän keskiverto persuun kuin vanhaan ihmiseen.


  • Anonyymi

   Bidenin kannattaisi pitää nyt järki päässä. Jos hän liikaa peruu Trumpin määräyksiä vain osoittaakseen olevansa jalomielisempi kuin Trump, niin se voi kääntyä häntä itseään vastaan. Esimerkkinä maahanmuuttopolitiikka. Jos Biden löysää maahanmuuttopolitiikkaa niin että siitä koituu vielä ongelmia hänen maalleen, niin Trumpin kannattajat kyllä epäilemättä käyttävät sitä häntä vastaan.

  • Anonyymi

   Joe Bidenin Amerikka: Antifa jatkaa riehumistaan. Työttömyys kasvaa kohisteen ja pienet yritykset ajautuvat konkurssiin, kun koronakaranteenit vain jatkuvat ja jatkuvat. Isot yritykset käärivät rahat ja maksavat lahjukset Washingtonin suohirviöille.

   • Anonyymi

    Luin kans tuosta, mitä typeryyttä, vain sen takia kun Trump sen sai aikaan, kanadassa ollaan raivoissaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luin kans tuosta, mitä typeryyttä, vain sen takia kun Trump sen sai aikaan, kanadassa ollaan raivoissaan.

    Kanadassa ollaan pettyneitä, ei raivoissaan, koska tästä asiasta tiedettiin jo viime vuoden marraskuussa.


  • Anonyymi

   Kommarit luulee et kotona pierusohvalla makaaminen tuottaa hyvinvointia.

  • Anonyymi

   Sanokaa minulle maa missä kapitalismi elättää koko ksndakunnan että on tasan 0 työtöntä ja kaikki on rikkaita ja hyvinvoivia? Eihän sellaista maata ei ole eikä voi ollakkaan eikä tulla koska kapitalismi perustuu aina toisen syrjintään eli voittajiin ja häviäjiin ,ei koskaan tasa-arvoon. Jos et syö ,tulet syödyksi kuten villissä luonnossa eläinten kesken.
   Mutta tätä oikeisto vain haluaa joka paikkaan,tännekin,miksi? Täysin hullu systeemi jo peruspohjaltaan.
   Biden on kyllä nyt pahan edessä jenkeissä ja muut demokraatit koska heidän vasemmisto arvonsa ei sovi pätkääkään raakaan kapitalismiin joten voimia heille.
   Täällä Suomessa on vähän eri kun täällä on jo vasemmistosysteemin pohja eli hyvinvointivaltio rakennettu sodan jälkeen kun NL oli kuitenkin kaiken johtajana Suomessa.
   Harmi vaan että Stalinin ja Hitlerin piti pilata kaikki sosialismi tappelemalla keskenään johon ei todellista syytä olisi ollut ja sitten myöhemmin neuvostojohtajat ryssi koko hyvän idean. Ja nyt sen uudelleen rakentaminen toimivaksi tuntuu olevan taas enemmän kuin tervanjuontia pahempi ajatus.

  • Anonyymi

   Putiin-nistit ovat epätoivoisi kommenteista päätelen?

  • Anonyymi

   elämän tapa politiikko kun ratsastaa toimikuntien neuvon antajien tujella ja löysällä rahalla, niin kosketus pinta talouteen kaikkoaa,

  • Anonyymi

   Alkaa ilmasto humppa kansalta suruttomasti kuppaa

  • Anonyymi

   Rollator Biden kamala auttaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   315
   18241
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   424
   9369
  3. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   2384
  4. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   2162
  5. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   1796