Aihe

Sopiva kuukausipalkka kuljettajalle on 3000

Anonyymi

Kolmen tonnin palkka on kohtuullinen taksinkuljettajan tehtävästä. Se tarkoittaa, että palkkakulut vuosilomarahoinen ja sivukuluineen ovat noin 4500-5000€.

Siitä tiedämme, että 160 tunnin työaikana ajosta on laskutettava 31,25€/h, jotta saadaan kuljettajan palkka maksettua. Sama summa yritykselle ja auton kuluihin eli 93,75€/h pitää olla laskutettavaa joka työtunti, jotta toiminta on edes jotenkin järjellistä.

Jos auto olisi jatkuvasti ajossa, niin keskinopeus voisi olla 40km/h. Pitää kuitenkin joskus pysähtyä kuljetettavaa kyytiin ottaessa ja poistettaessa.

Voimme olettaa keskiarvoltaan maksimi ajosuoritukseksi 30km/h. Se tarkoittaa, että taksin hinta pitää olla aina vähintään 3,12€/km.

Laskelma on optimistinen, joten liiketaloudellisia riskejä huomioiden järkevä kilometriveloitus olisi noin 6,50€ kilometri. Sen alle oleva hinta tarkoittaa, että joku jää ilman rahojaa, joko kuski, yrittäjä tai verottaja ja vakuutuslaitokset.

11

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hah! Juu kyllä! Ainoo et todellisuudessa se palkka on joku 400e kk

  • Anonyymi

   eihän koko taksi saa bruttonakaa 4000ekk. 120e päiväkassa x 24 vuoroa. ja menee 12 tuntia päivässä mun työ aikaa 4 keikkaa päivä.

   • Anonyymi

    Olet paskapuljussa duunissa. Normaali kassa on joka vuorossa 800€. Meillä ajetaan vain kahdessa vuorossa ja viikonloppuisin on eri kuskit. Ykden auton kassa on noin 52 000 euroo kuukaudessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet paskapuljussa duunissa. Normaali kassa on joka vuorossa 800€. Meillä ajetaan vain kahdessa vuorossa ja viikonloppuisin on eri kuskit. Ykden auton kassa on noin 52 000 euroo kuukaudessa.

    teillä menee aika hyvin missä kaupunkissa 52000e kk teillä on omia tilauksia ei kai ne tolpalta tule onko rovaniemi tai halsua.


  • Anonyymi

   totta puhut valtin on korvattava se minkä otti pois.vaikka laskelmasi on vähän yläkantiin.mutta yrittäjä maksut ovat kovat ja pitäs osaa laskea millä tunti ansilla kannataa työlistää minimi pitäs olla 60e tunti työn antajalle että jotenki firma olisi kannatava.varsinki kallis helsinki.

  • Anonyymi

   Suomalaisten keskipalkka on n. 3700 €/kk eli palkka olisi vielä sen alle. Onhan se selviö, ettei Suomessa kukaan pysty elämään normaalia elämää alle 3000€ palkalla. Mainitsemasi alempi kilometrihinta on keskipalkkaiselle yhdentekevä. Hyväpalkkaiselle ei korkeampikaan hinta merkitse mitään, ja hehän usein käyttävät taksia. Hintojen nosto olisi aiheellinen, jotta työntekijä saa ansaitsemansa palkan.

  • Anonyymi

   Kaikki liiketoimintaideat eivät ole elinkelposia,ja joskus ideoiden toteutus eo ole sellainen kuin sen pitäsi olla pärjätäkseen markinoilla.yhteiskunnan ei pidä lisää takseja tälläisiä liiketoimintoja.ensiksi pitäsi selvittää voiko tästä toiminasta saada tuloa eikä päästää vapaata kilpailua tuhomaan markinoita.

  • Anonyymi

   Ei se oo ihme jos mun taksi ei pärjää niin kun ei muitenkaan tämä ei oo kultakaivos. jos kuski saa 4e käteen. mutta aina koko suomi ajatellut että jos mersu niin varmaan hyvin menee. FC Barcelonaa olen aina kanssa pitänny rikkaana niin kuin suomalaisia taksi isäntiä. mutta jos FC Barceloona messin työpaikka maksaa velkansa niin jää 600 millii vielä velkaa. sama mun pirssi kun maksoin 40000e 4 vuoden rahoituksella nyt 1 vuoden lyhentäny niin pitäs lopettaa ja myydä mese pois velkaa 32000e ja saisin 24000e ei oo helpoa uudet yrittäjät olen samassa tilanteessa kun maailman arvostetuin jalkapalloseura velkaa enemän kun mesen arvo.samassa veneessa barcelonan kanssa.ja minä kun luulin kun messin päiväpalkka 380000e niin on rikas ja mun naapurinluuli samaa minusta silla on almera.

  • Anonyymi

   tosiaan vaimo sano että meidän pitäs muuttaa vestentiin nyt ollaan haukilahsessa. saatas haukilahden rivarista 470000e mutta vestentin asunto maksaa 780000e ja pitäs ottaa 330000e velkaa ja tulossa noin 70000e remontti vestentiin. ja asunto lyhennykset 2200e kk teslan lyhenys 1500e kk minä opiskeluaikana ajoin taksia mutta valmistuin otaniemestä. mulla 10000e kk palkka josta verot 4500e niin netto 5500e- asuntolaina ja autolaina 3700ekk niin jää 1800 elämiseen vaikka vuosi tulot 120000e on vaikeaa olisi pitänny jäädä taksikuskisksi ja kela olisi maksannu punavuoren yksiön vuokran 940e kk.naapurit ei tiedä haukilahdessa että meillä on tiukaa vaikka ajan teslalla lohjalle töihin joka aamu klo 7 meen.niin kun matti ja teppo

   • Anonyymi

    Oli kyllä hyvä ilta satu! Kerroin tuon saman lapsilleni tänään, ja nukkuivat samantien heti!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   20918
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   675
   14792
  3. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   14493
  4. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   622
   8796
  5. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   673
   5435