Kaupunginhallitus väittää, että Tehtaanniemen kaavasta ei ole sovittu etukäteen

Anonyymi

Hohhoijaa!
Och samma på svenska.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      tehtaanniemen projekti on todella raskaansarjan puhallus ja pyllistys hankolaiselle veronmaksajalle toivottavasti totuus tulee joskus julki ja syylliset ristiinnaulitaan

    • Anonyymi

      Tehtaanniemi on eräänlainen virus, johon on vaikeata löytää tepsivä rokote. Helpoin tapaa väistää tämä sairaus, on katsoa eteenpäin. Eikä maksaa mitään.

    • Anonyymi

      Pitää vaan muistaa, ketkä olivat keittämässä soppaa. Heitä ei kaivata seuraavaan valtuustoon.

      Kaavoitustyöryhmä sukkuloi ympäristölautakunnan ja hallituksen väliä. Työryhmässä oli edustus molemmista. Ensin siellä oli mukana myös Regatta Resortsin silloinen toimari, mutta häveliäisyyssyistä jätettiin pois, ettei olisi liian läpinäkyvää.

    • Anonyymi

      hankolaiset pitäsi saada jotenkin ymmärtämään kuinka paljon heiltä puhallettiin täysin paikkaansapitämättömillä argumenteillä esim saadaan lisää tuloja kaupungille no nyt kaupunkin velkataakka kasvaa joka vuosi et mitään apua siitä ei ollut että maat ja mannut annettiin pois käytännössä ilmatteeksi suomen rikkaimille ihmisille.niillä rahoilla jotka siitä tontti ja rakennusoikeus puljauksesta olisi kuulunu hangolle niin olisi rakennettu oma uimahalli ja jäähalli että semmoset summat siinä pölähti rikkaiden tukemiseen ja demareiden mielestä ihan oikeutetusti,eli miettikää ketä äänestätte kunnallisvaaleissa haluatteko te hankolaiset todella näitä omaan pesään kusioita jatkossa päättämään teidän asioista.

      • Anonyymi

        paljonko puhallettiin? useampi miljoona euroa. riippuu asumisen rakennusoikeuden markkinahinnasta. jos asumisen rakennusoikeus on Tehtaanniemellä esimerkiksi 1000 euroa neliö, niin tontin rakennusoikeus 5000 m2 maksaa 5 miljoonaa euroa. koko liiketontista maksettiin miljoona. asuntotontin osuus siitä on noin 700.000 euroa. eroa on siis yli 4 miljoonaa euroa. sen verran puhallettiin. se hankolaiset pitää saada ymmärtämään.


    • Anonyymi

      Parasta totutella näihin Suomi24 heittoihn. Kunnallisvaalit tulossa.

      • Anonyymi

        Totuus voi sattua. Mutta totuus on totuus.


    • Anonyymi

      - Hotellialueen muuttaminen asuntoalueeksi tuli RR:n ehdotuksesta:
      kaavoitustavoite asetettiin RR:n toiveiden mukaan. Siis etukäteen sovittu juttu.

      - Asuntoalueen kilpailutus jäi tekemättä (koska ei pitänyt tulla asuntoaluetta).
      - Kaavan jalostusta ei ole laskutettu (markkinahintainen laskutus korvaisi edellisen epäkohdan, jossa suositaan yhtä toimijaa ja jossa toimitaan hankolaisten edun vastaisesti, kun ei olla kilpailutettu asuntorakentamisen rakennusoikeutta, Sopimuksen mukainen tontin hinta oli liiketontin hinta).

      Suuria asioita, jotka ovat kaikki tumman harmaalla alueella ja Hangon strategian vastaisia. Näkyy puuttuvina euroina Hangon kassassa ja prosessin pitenemisenä, koska on toimittu vastoin hyviä toimintatapoja ja tunnustettua demokraattista päätöksentekomenettelyä. Epämääräisyys jatkuu, kun "hotellin" rakentamiseen yritetään saada poikkeuslupa jo monennen kerran.

      Voitte uskoa, että tullaan vielä näkemään kiireellinen maaliin heittäytymisyritys ennen uuden valtuuston asettamista. Kiire on merkki huonosta hallinnosta.

      • Anonyymi

        Hjalliksen jo vahvistettu rakennuslupa (v.2012) sisälsi 6 kpl Majoitusrakennuksia Tehtaanniemellä. RR:n rakennusluvassa oli 3 Majoitusrakennuksia. Eli RR:n lupahakemus oli tavallaan muutos edelliseen rakennuslupaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hjalliksen jo vahvistettu rakennuslupa (v.2012) sisälsi 6 kpl Majoitusrakennuksia Tehtaanniemellä. RR:n rakennusluvassa oli 3 Majoitusrakennuksia. Eli RR:n lupahakemus oli tavallaan muutos edelliseen rakennuslupaan.

        Majoitusrakennuksessa on majoitustoimintaa, mikä tarkoittaa ammattimaista lyhytaikaista vuokraustoimintaa, kuten hotelli tai huoneistohotelli.

        Kovasti mainostettu vapaa-ajan asuminen ykstyisasunnossa ei ole majoitustoimintaa, vaikka majoitustoimintaa harjoittamassa hotellissa voi olla vapaa-ajan asumista.

        Tehtaanniemen majoitusrakennukset on jo alunperin myyty osakkeina yksityisasunnoiksi. Yksityisasunnossa voi olla vapaa-aikana tai pitempäänkin. Ehkä myyjä on etukäteen "tiennyt", että alue muutetaan asuntoalueeksi. Siis kaavamuutos oli etukäteen sovittu.

        Joku on sopinut kaavamuutoksesta, vaikka niin ei saa lain mukaan tehdä. Kaava on valtuustoasia.

        Lait kunniaan ja eläminen sen mukaan!


    • Anonyymi

      Tuuli puhaltaa mereltä ja eritoten Tehtaanniemellä tuulee. Joku vuosi sitten tuuli vei Tehtaanniemen edustalla olevalta kallioluodolta saunarakennuksen mennessään. Melkoinen puhallus.

    • Anonyymi

      Sama problematiikka jatkuu Kuningatarvuorella. Kyseessä on kaavamerkintä A eli asuinrakennusten kortteli ja rakennuslupa esim. Hangon Laiturille myönnetty sen mukaisesti. Kuitenkin jo nyt näyttää ammattimaista vuokrausliiketoimintaa harjoittava (toimintaa myös Ylläksellä) yritys mainostavan Facebookissa lyhytaikaista vuokrausta kahdelle asunnolle. Asia erikseen jos pääsääntöisesti asunnoissa asuva vuokraa esim. airbnb:n kautta satunnaisia viikkoja. Se lienee sallittua. Mutta tässä tapauksessa on kyseessä majoitusliiketoimintaa harjoittava liikeyritys - eli rakennusvalvonta hoi!!! Jos ei nyt panna stoppia niin sama meno jatkuu RR:n tulevissa villoissa ja asunnoissa. Näin niitä uusia veronmaksajia ja asukkaita Hankoon saadaan.

      • Anonyymi

        Saako Kuningatarvuoren alueelle rakentaa omakotitaloja? RR aikoo rakentaa sinne omakotitaloja? Ei se käy laatuun, jos kaava ei sitä salli. Tehtaanniemelle tuli aluksi kolme kerrostaloa asuntoja vaikka piti tulla hotelli tai huoniestohotelli. Tällainen touhu on demari ja rkp -vetoista politiikkaa. Valtuusto vaihtoon ja laki ja asetukset kunniaan. Till punkt och pricka.


    • Anonyymi

      Hankolaisten etujen vastaisesti on tehty "herrasmiessopimuksia". Ei kai kukaan selväjärkinen lähtisi myymään asuntoja liiketontille, ellei tietäisi, että kohta alueella on asuntoalue. Jo paljon ennen kaavoituspäätöksiä. Oletko ajatellut sitä? Niin Regatta Resorts teki. Möi asuntoja "hotelliin". Regatta Resorts teki myöhemmin virallisen ehdotuksen, että kaavaa muutettaisiin liiketontista asuntotontiksi. Se oli Regatta Resortsin aloite, ei hankolaisten tarve. "Herrasmiehet" veivät asiaa eteenpäin, kun oli niin sovittu. "Demarimummot" kyllä äänestävät sen mukaan kuin heille sanotaan, on kuultu kehuttavan. Niinpä niin. MOT olisi hyvä tekemään asiasta selkoa, kun poliitikot yrittävät hyssytellä. Joka tapauksessa, hankolaisilla ei ole hotellia eikä uimahallia. Ja hotellialueesta meren rannalla tulikin yllättäen asuntoalue. Toiselle niemelle tulee ilmeisesti omakotitalojakin?
      Ja kello käy... tik tak tik tak tik tak tik tak... kohta on vaalit... voiko valtuuston puheenjohtajana olla henkilö, jota ei ole valittu valtuustoon, entä hallituksessa, entä lautakunnissa? Pelottava ajatus, että samat hemmot jatkavat... tik tak tik tak tik tak tik tak...

    • Anonyymi

      Kysykää valtuuston puheenjohtajalta, miten asiat ovat. Hän on ollut ytimessä, juoksupoikana hallituksen ja ympäristölautakunnan välillä koordinaatioryhmässä.

      • Anonyymi

        Kava ja Nusu tietää.


    • Anonyymi

      Tämän ketjun kommentoijille ilmainen vinkki tiedoksi. Hangossa on anonyymi keskusteluryhmä jossa voi purkaa ahdistustaan muiden kohtalotoverien kanssa. Moni kaltaisenne on saanut sieltä apua ja päässyt kiinni takaisin normaaliin elämään. Helppoa se ei tule olemaan, mutta ehdottomasti vaivan arvoista. Voimia ja jaksamista tulevaan.

      • Anonyymi

        Kiitos samoin.


    • Anonyymi

      Tämähän vasta on uutinen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2214
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1065
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe