sossun ämmät tuhosivat perheen Virroilla

Anonyymi

Virtain Liedenpohjan kylällä sattuneen perhesurman taustalta löytyy huostaanotto päätös perheen lapsesta joka siis haavoittui tässä perhesurmassa.
Virtain kaupungin sossuämmät aiheuttivat tämän,varsinkin kun jos oli aiheeton huostaan otto kyseessä. Pikku (Vilja)Eerikan tapauksessa eivät reagoineet tarpeeksi nopeasti,nyt piti ottaa lapsi pois rakastavilta vanhemmilta.
Nythän se saavat sitten sijoittaa sen lapsen ihan miten lystäävät,kun isä tappo ensin äidin ja sitten ittensä.
laittakaa taas nyt se perusvastaus kun miehet ovat sikoja.

17

1933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toivon että median edustajat kaivelevat asian julki, jos todelllakin on jollakin tapaa sosiaalipuoli sekaantunut asiaan. Kun ei olisi ensimmäinen kerta...

      • Anonyymi

        Onko sillä päälehmällä citikka?


    • Anonyymi

      Tätä tapahtuu muualla myös. Sossu on perustuslain yläpuolella. Näin he aina sanovat, jos heiltä jotain kysyy. Lapset vieroitetaan sukulaisista. Toivottavasti sosiaalityöntekijöiden nimet julkaistaan julkisesti.

      • Anonyymi

        Ei koskaan! LaSu ja PoSu suojelee toista joten ne 12 rikosepäilyt sossut saavat PoSu’sta puhtaat paperit ja samat työntekijät pysyy tuolla tekemään asiat riippumatta Suomen lain määräyksistä !!


    • Anonyymi

      mielenkiintoista tietää lastensuojelun vaikutuksesta asioiden kulkuun

      • Anonyymi

        Oli se huostaanottto sitten oikeutettu tai ei,niin kuitenkin sossun toimet saivat tämän perheen isän pillastumaan.Nämä vanhemmat rakastivat tätä lastaan,mutta aina ei pelkkä rakkaus riitä,ei kukaan elä pelkällä rakkaudella,kuten ei kissakaan kiitoksilla. Eihän yhtään tiedetä,millaisissa oloissa tämä lapsi eli,mutta jos huostaanoton peruste pelkästään oli isän kehitysvammaisuus ja äidin aivovamma,niin ajatteliko sosiaalitoimi silloin,ettei kaks invaa pysty siitä huolehtimaan.


      • Anonyymi

        En uskoo että ois viemässä asiat parempaan suuntaan!!!!!!!


    • Anonyymi

      kun samaan kuntaan osuu rankkoja tapahtumia, niin onko kunnassa joku häiriötekijä, joka voi olla joku vaativa liian iso pala kuntalaisille pitää?

    • Anonyymi

      kukaan ei valvo sossun työntekijöiden tekoja. kirjataan heille edullisia raportteja, vaikka todellisuutta ei ole kuin nimeksi. Asiakkaasta luodaan mielikuva, kuin hän olisi vähintään ryöstömurhaaja. Tapahtuu urkintaa tk-tiedoista, avataan asiakkaiden kirjeitä, soitellaan eri virastoihin että tulossa erittäin vaarallinen henkilö. Joten virastot hankkii aseistettuja vartijoita turvaksi, ihan turhaan. Näin saadaan kirjattua ,että jouduttiin vartijoita kutsumaan lisää. Voisi rinnastaa trumppilandian pressanvaaleihin.

      • Anonyymi

        Jotkut sossut on ollut itse väkivaltainen alkoholisti isä ja heidän traumat johtaa heidän vallankäytö - vaarallisia ne ovat!!


    • Anonyymi

      Nykyinen lastensuojeluorganisaatio pitäisi kokonaan romuttaa ja luoda uusi järjestelmä. kiirelliseen sijoitukseen saa ryhtyä vain ,jos lapsi on välittömässä vaarassa. Tätä pykälää rikotaan törkeästi ja jatkuvasti. Siksi pitäisi muuttaa lakia siten, että sijoituksista päättäisi ulkopuolinen ammattilaisryhmä. Nykyiset narsisti natsit tekevät päätöksiään mututuntumalla. Esittävät olevansa lastenpsykiatrin ja lastenlääkärien veroisia. Päätöksistä voi valittaa hallinto-oikeuteen, mutta sinne on jopa vuoden jonot. Tämän ajan lapset kärsii sijoituksessa. Tulee mieleen, kenenkä etu tämä on? En yhtään ihmettele jos surullisia perhetragedioita tulee jatkossakin. Ehkä yksi kymmenestä sijoituksesta on aiheellisia. Mutta sossun saalistuskiima on valtava.

    • Anonyymi

      Mikä kohta tästä tragediasta liittyy feminismiin?

    • Anonyymi

      Siinä,että 99% sosiaalipuolen virkailijoista on naisia.

    • Anonyymi

      Minusta ainsaitsivat sen.

      • Anonyymi

        KETKÄ?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kukahan rupeisi tätä penkomaan onko asia jo tutkittu

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe