Pedonmerkki

Pedonluku ja peto

Roomalaisissa aakkosissa on I= 1 V= 5 X= 10 L= 50 C= 100 D= 500 M= 1000. Alkukirkon ajasta asti on pohdittu pedon nimen lukuarvoa. Kirkkoisä Irenaus esitti noin v. 180 antikristuksen olevan latinalaisen, koska Kreikan sanan lateinos kirjainten lukuarvojen summa on 666. Läpi keskiajan hurskaat odottivatkin antikristuksen nousua Roomasta. Toinen vanha tulkinta on paavin arvonimen ”Jumalan Pojan sijainen (Vicaruius Filii Dei) jonka lukuarvojen summa on myös 666. Ihmisen luku on 6 vailla täydellisyyttä ja 7 on täydellisyys Jumalan luku. Jolloin 666 on epätäydellisyyden luku Kristuksen luku on gematrian mukaan 777 (=3X 7 X 37) jolloin 666 on Kristuksen tilalle pyrkivän epäonisstujan luku. Voimme olla rauhassa, sillä pedonmerkki on ollut jo olemassa ei enään tule. Joten ei mikään siru tai korona rokote tule olemaan pedonmerkki. Pitää ottaa otsaansa tai oikeaan käteen. Tämäkin on kuvakieltä. Otsa on Vanhan Testamentin järjen, ylpeyden ja röyhkeyden vertauskuvaa kuten meillekin sanotaan, että onko otsaa. Vastaavasti oikea käsi on Vanhan Testamentin tehdä työtä ja suuria tekoja. Se joka luottaa omiin työhönsä ja suorituksiin Jumalan armon ja Kristuksen ansion sijasta. Ottaa pedonmerkin. Paavin oppi sopii pedonmerkkiin ja myös helluntalaisten ja Jehovan todistajien ja mormonien oppi on pedonmerkki.

Uskonpuhdistuksen kolme enkeliä

Ensimmäinen enkeli on Martti Luther koko kristikunnan ainoa oikea uskonpuhdistaja. Zingli ja Calvin eivät uudistaneet kristikuntaa, vaan hajottivat järkeisopeillaan uskonpuhdistuksen. Luther toi uudelleen esiin Apostolisen opin paavikunnan lisäysten alta. On vain yksi iankaikkinen Evankeliumi Kristuksen oppi jota Paavali julisti GAL. 1: 8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia toisin kuin me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Luther julisti samaa oppia mitä Paavali. On vain yksi iankaikkinen oppi eikä toista tule.

Portto helakanpunaisen pedon selässä

ILM. 17: 1. Sitten tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,2. hänet, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet."3. Hän vei minut Hengessä erämaahan. Siellä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä. Peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.4. Nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan sekä koristeltu kullalla, jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa saastaa.

Nainen on puettu rikaan porton asuun punainen purppura- asu kultakorut ja jalokivet sekä kultainen juomamalja kauhistuttavia saastaisuuksia. Rooman asukkaille hyvin tuttu puoli vuosisataa aiemmin elänyt keisari Claudiuksen puoliso Valeria Messalina, josat tuli vuosisadoiksi paheellisuuden ja turmeltuneisuuden symbooli. Näin pakana kirjailijat Juvenalis ja Tacitus kauhistelivat Messalinan elintapaa. Jokainen tajusu naisen edustavan Rooman syvää turmellusta, sillä kuvaus muistuttaa Messlinan tyylistä rappioelämää.

5. Hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti."

6. Näin naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä. Hänet nähdessäni ihmettelin suuresti

14

995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ymmärtäväinen Lutheri tunnisti pedon antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virret kertovat Jumalan käskyi wastaan räyskyi. Ymmärtäväinen Saksalainen professori Andeas Helwig (1572-1643 ) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI.
      Ymmärtäväisen adventisti ylifariseus_1:sen kirjoitus: Sunnuntai pedonmerkki: Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan loppuun saakka.

      Mennäänpäs 300-luvulle: Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

      1234567---

      • Anonyymi

        Pedon merkki on niissä jotka kieltää Jeesuksen Messiaana . ( Mikään päivä ei ole kenenkään otsassa tai kädessä hindujumala ).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pedon merkki on niissä jotka kieltää Jeesuksen Messiaana . ( Mikään päivä ei ole kenenkään otsassa tai kädessä hindujumala ).

        Keroppa löytösi pedonmerkistä ? Ilm. Tässä on viisaus jolla ymmärrys on.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pedon merkki on niissä jotka kieltää Jeesuksen Messiaana . ( Mikään päivä ei ole kenenkään otsassa tai kädessä hindujumala ).

        lahkot kuvittelee tuon pedon merkin olevan joku "silmillä nähtävä", pedon merkki

        on HENGELLINEN, kuten antaako Jumalalle kaiken kunnian, vai ottaako itse kunnian, kuten, "MINÄ tein" . . .


    • Anonyymi

      Mesopotania Babylon on ollut Arabiassa aina .

    • Pysyn silti katolisena. Artoa harmittaa kun kirkosta on eronnut 10,000 ihmistä tänä vuonna. Näin käy kun kirkko ei enää saa pitää suomalaisia väkisin jäseninään.

      • Anonyymi

        Luteista lähtee joka vuosi 50.000. Katolinen kirkko on ainoa kasvava kirkko Suomessa. Aloittaja on adventisti. Harhaoppilahko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luteista lähtee joka vuosi 50.000. Katolinen kirkko on ainoa kasvava kirkko Suomessa. Aloittaja on adventisti. Harhaoppilahko.

        >>>>Harhaoppi lahko<<< Perustele, että tiedetään muutkin ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luteista lähtee joka vuosi 50.000. Katolinen kirkko on ainoa kasvava kirkko Suomessa. Aloittaja on adventisti. Harhaoppilahko.

        ILTALEHTI 5.10.2021. Ranskan katolisessa kirkossa paljastui VALTAVA pedofiilivyyhti: Ainakin 216 000 lasta käytetty hyväksi. Arviolta 2 900 - 3 200 pappia on käyttävyt lapsia hyväkseen 1950-luvulta lähtien. Uhrien määräksi arvioidaan 216 000 - 330 000.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tämä on tärkeää tietää, Jumalan merkki on sapatti. Sapatti tulee pitää pyhänäpäivänä MUISTA !

        1234567---


      • Weijo Lindroos on Suomen Paavi.


    • Anonyymi

      Nuo pedon- ja muut madonluvut ovat ammoisten heimopomojen keksimää potaskaa joka tosin uppoaa nykyaikana pehmeimpiin päihin.

    • Anonyymi

      Hepreassa 666= WWW eli netti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      101
      1944
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1460
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      93
      1363
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1144
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      476
      1060
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      938
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      933
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      872
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      846
    Aihe