Finnair jatkaa lentoja Britanniasta, näkymä Heathrown kentällä hämmentää - Hyvin huolestuttavaa!

Anonyymi

Finnair jatkaa lentoja Britanniasta, näkymä Heathrow’n kentällä hämmentää – ”Hyvin huolestuttavaa!”
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007760603.html
"Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin asettama lentokielto Britanniasta, Irlannista ja Etelä-Afrikasta päättyy maanantaina puoliltapäivin.



Finnair:

"Alamme THL:n suosituksen mukaisesti edellyttää kaikilta lennoillamme Suomeen tulevilta asiakkailta negatiivista koronatestitodistusta 28.1.2021 alkaen. Käynnistämme myös lennot Iso-Britanniasta ja Irlannista Suomeen 25.1.2021 alkaen."



Samaan aikaan Britannian tiedotusvälineissä on levinnyt valokuvia Lontoon Heathrow’n kentältä. Ihmisiä on julmetusti, turvavälit olemattomat ja ilmanvaihto heikkoa. Ideaaliolot koronaviruksen leviämiselle, joku voisi sanoa.



Britannian entisen suurlähettilään Peter Westmacottin Twitterissä julkaisema kuva kertoi paljon.


Esimerkiksi brittien työväenpuolueen Nick Thomas-Symonds ilmaisi vakavan huolensa näkymästä Heathrow’n kentältä.


– Hyvin huolestuttavaa! Ei turvavälejä ja selvä viruksen leviämisriski, Thomas-Symonds sanoi Guardianin mukaan.



THL kuitenkin katsoi, että matkustajalentokielto ei ole enää tarpeen, jos järjestelyt lentoasemilla ovat riittävät. Lausunnon johdosta Traficom purki lentokiellon – ja Finnair ilmoitti palauttavansa ohjelmistoonsa lennot Britanniasta ja Irlannista."



Britanniassa ym. otettu negatiivinen testi ei merkkaa mitään, tauti tarttuu täpötäysillä lentokentillä. Sehän tiedetään että Suomessa otettu uusi testi ja 14 vrk karanteeni ei merkkaa mitään, se kun on suositeltu eikä valvottu. Pahimmat juoksijat eli potentiaaliset viroslingot juoksevat kyllä heti lentokentältä lähdettyään ympäri ämpäri.



Ainoa ratkaisu olisi omakustanteinen tai työnantajan kustantama 14 vrk valvottu pakkokaranteeni sekä pakkotestaus lentokentällä ja 14 vrk karanteenin aikana.



Omakustustanteinen sen takia että tämä vähentäisi turhaa perustuslain takaamaa juoksemista ulkomailla esim. nuuskan perässä. Ko. toiminnasta tulisi kannattamatonta sekä töissä oleville että työttömille ja työelämän ulkopuolella oleville ,joita pelkkä 14 vrk vartioitu pakkokaranteeni ei rasita.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Alamme THL:n suosituksen mukaisesti edellyttää kaikilta lennoillamme Suomeen tulevilta asiakkailta negatiivista koronatestitodistusta 28.1.2021 alkaen. Käynnistämme myös lennot Iso-Britanniasta ja Irlannista Suomeen 25.1.2021 alkaen."

      Lennot käynnistetään Suomeen ennen negatiivisen koronatestituloksen vaatimisen voimaantuloa. Onkohan tarkoitus tahallaan tuottaa muuntoviruskantaa Suomeen, joka uusimman tiedon mukaan on sekä huomattavasti tarttuvampaa että vaarallisempaa?

      Mikä taas meni pieleen viranomaisilta ja hallitukselta ettei pysytty perässä? Alkaa tulla paha tapa.

    • Anonyymi

      No. Tässä touhussa ei kyllä ole mitään järkeä. Ei virus häviä mihinkään jos matkustusta vaan jatketaan. Rahako ratkaisee sen että tätä ei saada kuriin.

    • Anonyymi

      Karanteeni ilman valvontaa on yhtä tyhjän kanssa. Ihmiset on ihmisiä, eivätkä noudata ohjeita.

    • Anonyymi

      Ei yhtään ainoata lentoa Englannista nyt tänne. Eikä muualtakaan missä korona jyllää. Eikö se nyt päättäjille mene päähän?
      Eikä raksa tai siivousduunareita Virosta ja muista maista ees taas. Pysykööt täällä nyt jos töissä kerran täällä. Norjasta mallia nyt. Jopa Ruotsi laittaa N8rjan rajan kiinni muuntoviruksen takia.

    • Anonyymi

      Täytyy sanoa, että täältä Saksasta katsottuna tuo näyttää erittäin pahalta. Eikä vähiten siksi, että nopeasti leviävä koronamuunnos on hallitseva Englannissa. Todella vastuutonta toimintaa Finnairilta. Ei ole homma hallussa, kun esim. kesällä annettiin karanteeni kuulutuksia vaikka karanteenia ei virallisesti edes suositeltu. Tuo testi todistuksen vaatiminen on turhaa vaivaa ja hyödytöntä, jolla yritetään näytellä vastuullista. Jos Heathrown tungoksessa ei saa tartuntaa, niin ihme. Taas päättäjä myöhässä.

    • Anonyymi

      Ei mitään järkeä

      Ei voi olla totta! Kaikki rajoitteet menee nyt vessan pöntöstä alas tämän THL:n hölmöilyn takia. Eikö siellä Britanniassa olekaan sitä herkästi tarttuvaa muunnosta enää, jonka takia täällä on tehty lisärajoituksia?

    • Anonyymi

      Tällä tavalla tähän turrutaan. Lisäksi on ihmisiä, joilla ei ole pienintäkään katastrofin ja tilanteen vakavuuden tajua. Porukka, joka völlöö edestakaisin, kun kunnon roti päällä virus olisi saatu aisoihin suht lyhyessä ajassa. Nyt meiltä puuttuu viruksen painamisen ja rokotusten suhtainen strategiakin. Kaikki puuttuu, räpelletään vain sattumanvaraisesti reaktiivisesti edelleen. Jotenkin on olo koko ajan, että tämä virus on tullut peittoamaan ihmiskunnan. Siinä se voikin onnistua ihmisten loputtoman typeryyden avittamana helposti. Ei olisi vara kuvitella yhtään mitään onnellista loppua vaan koko homma pitäisi ottaa äärimmäisen huolell ja rankasti virusta alas painaen. Mitä sählätään vielä rokotuksissa? Nyt on tietoa ainakin siitä, että yhden piikin jälkeen on vielä potentiaali levittää virusta. Miten kahden? Entä miten rokote toimii: tuleeko ihmisestä elinikänsä käyvä piikkiproteiinitehdas, joka tuottaa jatkuvasti piikkiproteiinia - ja puolustus taistelee vastaan? Mitä tämä tarkoittaa?

    • Anonyymi

      Tämä on se demokratian pahin valuvika, päätöksenteko on äärimmäisen hidasta ja aina jäljessä. No toisaalta ei se Suuren johtajankaan avulla onnaa, jos kyseessä on itsekeskeinen ääliö.

    • Anonyymi

      Finnairin koneet ammuttava alas olalta ammuttavilla ohjuksilla.

    • Anonyymi

      Mitä virkaa on tuhannen hengen THL:lla? Minusta ala-arvoinen suojatyöpaikkojen pesäke, osoittaa todella asiantuntemusta sallia ankarassa viruspandemia tilanteessa olevasta Britanniasta matkustelut Suomeen:(

      Ja Finnair, johon hömppähallituksemme on dumpannut satoja miljoonia koronatukea, toimii kuin päättömien kanojen konklaavi!

      Suomi on kuin malliesimerkki hölmölästä, peittoa lyhennetään toisesta päästä, jotta saman peiton toiseen päähän saadaan jatkettua.

      Hallitus ei ole tehtäviensä tasolla ja THL haluaa maahamme hirvittävät oltavat!

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2132
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      173
      1661
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1342
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1192
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1069
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1033
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      892
    Aihe