Savio ja Kannisto

Anonyymi

Onko minkälaisia paikkoja asua Savio ja varsinkin Kannisto? Koulu on ainakin, ja päiväkoteja ihan kivasti. Kauppakin on tulossa ilmeisesti Kannistoon. Onko rauhallista?

Googlen kautta löytyi uutinen jostain uhkailijasta ja poliisit kiväärien kanssa ollut. Onko tällaista ollut enemmänkin?

8

3003

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Asumme Saviolla. Ei voi moittia - kaikki toimii.

    • Anonyymi

      Jos olet ihan ostamassa asuntoa sieltä niin en kyllä suosittele. Talot ovat tosi vanhoja ja tuttavani ovat yrittäneet myydä asuntoa jo useampaan kertaan ja he asuivat Neulaskujalla. Laittoivat vuokralle. Ne talot näyttää kyllä ulkopuoleltakin kasvavan sammalta ja kaikilla aina verhot kiinni kun taloista näkee suoraan toisiin. Tosi ankea paikka. Varsinainen Savio on osittain ihan mukavaa aluetta ja Kannistossakin omakotialue Ja jos jotain hyvää niin asuntojen vuokrat on tosi halpoja Kanniston puolela

    • Aseman seudulla pyörii nistejä ja sekakäyttäjiä. Ja ainut puisto pilalla kesäisin, kun spurgut valtaavat sen.

    • Anonyymi

      Asutaan Kannistossa, hyvin ollaan viihdytty. Lapset käy koulua Saviolla, täältä n. 1,5km matka jonka kävelee turvallisesti (yksi tienylitys) pitkin Saviontaivalta, joka on siis kävelykatu. Ihan hyvä koulu kyseessä, liikkuvat ja tekevät paljon lähiympäristössä.

      Joku tuossa kirjoitti Neulaskujan taloista. Ne ovat tosiaan aikansa tuotteita, eli 70-luvun taloja, mutta useampaan on tulossa remontti lähiaikoina ja sen perusteella mitä tiedän, pääosin rauhallisia taloyhtiöitä joissa ei kamalasti ns. väki vaihdu. Noissa taloissa asuu paljon lapsiperheitä, ja ainakin yksi taloyhtiö on sellainen, että pelkkiä kolmioita heidän asuntonsa.

      Kannisto on ihan hyvä paikka elää ja olla, luonto on lähellä ja kun on sivussa päättyvän kadun varrella, niin ei ole juurikaan ylimääräistä hälinää tässä. Palveluita saisi olla enemmän, onneksi on se kauppa tulossa jossain vaiheessa.

    • Anonyymi

      Ja tuosta uhkailijasta.

      Se on siis yhden taloyhtiön sekopääukko, jonka suurin osa alueella asuvista tietää. Tuossa Neulaskuja vitosen (kai) pihalla oli menossa putkihommat ja vahingossa meni sitten sähköt lähialueen taloista, niin tämä yksi valopää tuli uhkailemaan työntekijöitä. Näitä on ikävä kyllä joka paikassa nykyään, ei ole Kannistokaan poikkeus.

    • Anonyymi

      Savio ja Kannisto itsessään aika rauhallista seutua. Luonto lähellä. Koululta matkaa riippuen missä asut (Kannistosta 1,5 km) Bussit ja junat kulkee 10-20 minuutin välein Keskustaan, Helsinkiin ja Peijakseen. Paljon kevyenliikenteen väyliä, ja rauhallisia puistoja. Nyt Marttilaan tulossa hoivakoti ja uusi virkistysalue, samoin Kannistoon Alepa ja Saviolle uusi srk.talo. Paljon puistoja. Sielunrajankallio kaunis paikka, oivat maastot. Koivikossa talvisin jääluistelukenttä. Kesäisin tennis-ja yleisurheilukenttä jossa paikallinen pesisjengi pelaa. Koululla harjoittelevat Keravan voimistelijat ja Klondike-talossa Black Birds ja Spirit Chakin Cheerleaders. Saviolla paljon palveluita. R-kioski, asiamiesposti, mahtavat kebabbilat, kuppila, muutama kampaamo ja Keravan halvin kuntosali. Lisäksi alueella nyt näiden tienoiden ainut ruokakauppa (kunnes Alepa tulee). Hyvä valikoima (paras tuoretiski näillä main) myös ystävällinen ja hyvin palveleva. Joskus myös kaupalla joitain markkinoita, ja ruokajakelua ym. Salavapuistossa kans yleensä kesäisin ohjelmaa ja jotain tapahtumia (riippuu järjestäjistä) mahtavaa kylätoimintaa ja yhteishenkeä henkeen ja vereen. Asunnot myös halpoja ja neliöiltään suuria. Asuntoja löytyy eri sijainneista joka makuun. Jos tykkää asua aseman vieressä kaunis puutaloalue ja Ärrän takana kerrostaloja. Ja jos haluaa asua mahdollisimman lähellä luontoa voi muuttaa Koivikkoon rauhalliselle rivitaloalueelle. Tosin onhan täällä se räkänen kuppila, mutta rähinät vähentynyt nyt 2000-luvusta. Nykyään vaikka muutama mätämuna korista nyt aina löytyy, silti täällä asuminen on paljon turvallisempaa kun Keravalla. Mm. Anttilan tienoot todella vaarallista seutua. Puhumattakaan hylätystä S-marketista ja parkkihallista jossa pikkupojat sytyttelevät tulipaloja. Asemalla kolme pubia jossa känniläiset riehuu ja karaoke raikaa. Junat kirskuu jarruista kun tuolla pikku kakarat hyppii raiteilla ja terveyskeskuksen vastaanotolla on turpiinsa saaneita juoppoja. Prismassa liikkuu maahanmuuttajia ja lapsia hakataan Aurinkomäellä. Aurinkomäellä tarkoitan juoppojen tyyssijaa jossa ne liikuskelevat vaikka sataisi. Samoilla tienoilla ainakin neljä pubia. Ainut rauhallinen paikka on kirjasto, valoisa kauppakeskus ja vilkas Kauppakaari.

    • Anonyymi

      Aivan hirveä alue, kulkuyhteydet huonot, kaupat huonot, joudut käymään Vantaan Korson kaupoissa, kieroja naapureita, pullonkeräjien paratiisi.

      • Anonyymi

        Heh, ei mikään pikkuinen yleistys!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe